Villa Kymaros in Keri Lake / Limni Keri Griekenland beoordelingen 10.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Villa Kymaros

Keri Lake Zakynthos, 29100, Keri Lake / Limni Keri
Villa Kymaros scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Kymaros? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Kymaros in Keri Lake / Limni Keri, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Villa Kymaros vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos. Vergelijk Villa Kymaros met andere accommodaties in Keri Lake / Limni Keri.

1 beoordeling van Kymaros

1 beoordeling
met partner, Mei 2011
"N een woord: prachtig!"
Ellen
14-6-2011 Wij zijn van 30 mei t/m 6 juni op vakantie geweest bij Kymaros Villas in de villa Oniro. We waren benieuwd of het er in het echt ook zo mooi uit zou zien als op de foto's. Bij aankomst werd gelijk alle twijfel weg genomen. Het is prachtig! De ligging op de berg, het uitzicht, de villa's, alles. Het terrein is netjes afgesloten door een poort. Aan de sleutel van de villa zit ook gelijk de afstandbediening voor de poort. Auto mag gewoon op het terrein naast de villa neergezet worden. Bij aankomst werden we welkom geheten door Spieros, zijn vrouw en hun dochtertje van 3. Het communiceren gaat soms wat met handen en voeten, doordat zij het Engels nog niet zo goed beheersen. Ze zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. We mogen gratis gebruik maken van de wasmachine en droger die in een apart "kantoortje" staan op het terrein. Zelf verblijven ze niet op het terrein zelf. Dus je hebt alle privacy. 's Morgens komen