Hotel Sirocco*** in Kalamaki Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 12.210 bezoekers online
Home > Griekenland > Zakynthos > Kalamaki > Hotel Sirocco***

Beoordelingen Hotel Sirocco***

9 februari 2012

bij zonsondergang

Hotel Sirocco scoort een 8,2 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sirocco***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sirocco*** in Kalamaki, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Hotel Sirocco*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sirocco*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos. Vergelijk Hotel Sirocco*** met andere accommodaties in Kalamaki.

1 2 3 4 5 6 volgende

51 beoordelingen over Sirocco***

met partner, Okt. 2011
Zeker op herhaling.
Henk
24-10-2011 Hotel Sirroco is zeker de moeite waard. Mooi middelgroot familiehotel. Al verscheidene reizen gemaakt maar qua service stijgt deze er boven uit. Mooi eiland, vriendelijke bewoners. We hadden HP maar konden gewoon a la carte eten en kiezen uit meer dan 60 menu's. Ontbijt was bescheiden maar goed. Voor een drankje betaal je 1,50. Alle dagen werden de kamers schoongemaakt en de bedden opgemaakt.
We gaan zeker nog een keer.

met vrienden, Sept. 2011
Goed hotel, slechte bedden.
Spoor
29-9-2011 Toen we aankwamen was er gelijk een dubbelboeking en moesten we met 4 man op 1 kamer. De volgende dag kregen we wel onze eigen kamer. Dit werd verder prima gecompenseerd met gratis koelkast, kluisje en een diner. Ontbijt erg simpel en elke dag hetzelfde. 1 soort brood, yoghurt, eieren en dat was het wel. Hotel verder erg netjes, gratis wifi in de lobby. zwembad prima, maar wel veel chloor. Weinig gebruik van gemaakt want het strand is op 10 min. loopafstand. Veel lawaai ´s ochtends van een stuk of 30 hanen die elke ochtend vanaf 3 uur een wedstrijdje kraaien hielden. Uit eten moet je niet in het hotel doen, halfrauwe vis etc. Wel goed eten is het bij Stani. Zepos viel ons tegen. Al met al een goed hotel, maar de bedden sliepen beroerd. Tip: Huur een auto en ga zelf naar de blauwe grotten, scheelt een hoop geld.

Toppertje
Bianca
26-9-2011 Hotel is heel goed. Service en personeel ook. Wij zaten in het oude gedeelte maar het is helemaal niet zo gehorig. Was vet gezellig vooral omdat we een hele leuke groep hebben leren kennen. Hostess Linda van touroperator was ontzettend aardig en professioneel. Ze wil alles voor je doen.

Heel gehorig
M. Ligtenberg
18-9-2011 Hoofdgebouw is heel gehorig. Heel schoon. Reken wel op 150 euro extra voor koelkastje, safe en airco (voor 2weken). Gratis internet.

Het was geslaagd
Baxxy
17-10-2011 Bij aankomst overboekt, waardoor we 1 nacht in een ander hotel hebben moeten slapen. Netjes opgelost met een gratis diner, gratis koelkast en kluisje. Kluisje omgeruild voor korting op de airco. Waren ze niet blij mee. Was maar 1 receptioniste die echt aardig was.

Kamer was prima, kleine douche, maar schijnt Grieks te zijn.
Bedden waren ook prima, goed geslapen.

Eten in het hotel is prima, maar je moet kijken wat je eet. Ze zijn heel goed in de simpele gerechten. In de wat ingewikkeldere, risotto e.d., kan je beter elders eten. Zepos op loopafstand en ons goed bevallen! Ook Hera in het Kalamaki heeft echt Grieks eten!

Schoonmaak netjes, maar houd er rekening mee dat ze rond 15:00 nog niet klaar zijn.

Zwembad prima, geen overdaad aan chloor, maar strand was super! Wel erg heet waardoor we de 1e helft op het strandlagen en de 2e helft bij het zwembad.

Supernet hotel
Lenie
12-8-2011 Na enkele jaren Turkije weer terug naar Griekenland. (geen last van oostblokkers die al het lekkere eten voor je neus wegkapen). Ik voelde mij vanaf het eerste moment weer thuis. Vriendelijke medewerkers en bevolking. Nette kamers met een echte douchecabine en geen nat gordijn. Eenvoudig maar goed ontbijt met echte koffie. Voor het eten gingen wij altijd naar het centrum waar talrijke lekkere restaurantjes zitten waar je voor betaalbare prijzen heerlijk kunt eten. Glashelder aquablauw zeewater. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Vriendelijk personeel
Mart Nobel
7-8-2011 Het hotel ziet er keurig verzorgd uit, dit komt ook doordat de schoonmaak dagelijks word gedaan. Het personeel is echt heel erg vriendelijk, zij proberen er alles aan om je vakantie naar je zin te maken. Zeker, als je zelf vriendelijk en respectvol met hun omgaat. Het hotel zelf heeft een standaard zwembad met voldoende bedjes (geen handdoek leg cultuur en altijd plek) Het ontbijt is standaard, niets bijzonders maar toch voldoende. Op het hotel lunchen kan wel, maar is voornamelijk een beetje vette hap, avond eten kan je beter bij een echt restaurant doen maar is op zich ook best te eten. De ligging was perfect, zo was het 5 minuutjes lopen naar het strand en supermarkt/"centrum". Het centrum zelf stelt niet veel voor in kalamaki.

Om te eten raden wij aan om naar escape te gaan. Heel erg lekker eten en heel erg vriendelijk personeel. Ook zepos is goed te eten. Beide op 5 minuutjes afstand van het hotel. Het was een super vakantie!

alleenreizend, Juli 2011
Rustig, mooi en gemoedelijk
Ria
26-7-2011 Ik ben net terug van vakantie in dit hotel. Ik had het heel erg naar mijn zin. Eerst even het negetieve punt. De badkamer was aan dekleine kant.
Het hotel lag zeer gunstig. De plaats kKalamaki lag dichtbij zodat ik wel de lusten had van de plaats, maar ver genoeg weg om niet de lasten ervan te ondervinden. Het dichtstbijzijnde strand was rustig en heel mooi gelegen.
Zowel de gasten als het personeel was heel gemoedelijk. Het personeel ging leuk met de aanwezige kinderen om. De kinderen moesten of zichzelf of door de ouders bezig gehouden worden. Het mooie zwembad hielp daar wel bij.
Alles was zeer goed onderhouden en schoon.
Ik liep daar op krukken. In het hotel was het geen enkel probleem. Bij het ontbijtbuffet werd ik zonder meer geholpen. Als ik een tweede kop koffie wilde kon ik het ook aan andere gasten vragen. Ik sliep begane grond en bij incheck was de eerste vraag of de drie treden geen probleem waren.
Het avondeten was zeer gevarieerd en heel lekker en geen buffet.

Prima hotel!
sandrieenkarin
2-8-2011 Mooi, gezellig familiair hotel. Wij hadden met z'n vieren een kamer in het bijgebouw, niet groot, wel voldoende kastruimte. Eten goed en relatief goedkoop. Je voelt je welkom en de service is prima. Op loopafstand (5 min.) winkels, restaurants en strand. 2 dagen via hotel auto gehuurd, op pleintje van Bohali, met uitzicht op Zakynthos-stad, heerlijke toetjes gegeten. Leuk eiland!

Prima hotel
Isabel
2-8-2011 Het hotel is erg gemoedelijk. Het personeel doet er alles aan om je het naar de zin te maken. Wij hadden in in eerste instantie een hele kleine kamer(je kon je er bijna niet in keren) maar het was geen enkel probleem om een andere kamer te krijgen. Het ontbijt is zeeeer simpel maar wel lekker. Avond eten kan je goed bij Zepos, of Crystal Hotel. De drukte van de hoofdstraat kan je opzoeken maar als je daar geen behoefte aan hebt is dat ook prima.

alleenreizend (2)

1 2 3 4 5 6 volgende