Appartement Windmill studios*** in Argassi Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Windmill studios***

31 mei 2012

Ons favoriete strandtentje

Beoordelingen Appartement Windmill studios***

Argassi, 291 00, Argassi
Appartement Windmill studios scoort een 7,7 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Windmill studios***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Windmill studios*** in Argassi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Appartement Windmill studios*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos. Vergelijk Appartement Windmill studios*** met andere accommodaties in Argassi.

19 beoordelingen over Windmill studios***

"Vriendelijk-goed hotel"
w simons
4-10-2011 het hotel ligt een beetje buiten de drukte als je er van kan spreken half september.
kamers ruim en groot balkon. wel iets verouderd keukenblok.
personeel is vriendelijk en het ontbijt is in de poolbar, maar ook na 10uur te verkrijgen en s,avonds goed eten tegen laag tarief.
Qua Engelse drukte valt het wel mee.
vaak wat oudere mensen aanwezig dus weinig jeugd.
in het dorp voldoende eetgelegenheid en bars welke meestal de muziek hebben tot 24.00 uur en daarna zachte muziek.
Excursie,s boek je beter bij plaatselijk excursie stal/bureau.
Scooter huur is goed en voor een redelijk tarief.
strandjes zijn niet erg breed,maar er is altijd wel een lig gelegenheid op het land.
breng ook een bezoekje bij Mimosa beach bar. bij Elena en Thomas.
goede eetgelegenheden zijn:Lado,s and Lemons-Zorba,s-Erato-Italiaans bij Dolce vita-echt grieks bij hotel links 50 mtr Granada.
het eiland beschikt over een vrij vlak gedeelte soms wat bergachtig,maar is per fiets te doen.
is een leuke bestemming.

"Helemaal geweldig super leuk app."
Thom
29-9-2011 Er zijn gewoon apparte balkons die hoef je niet te delen! een goed strand is op 15min met de auto! Er is wel zee om de hoek alleen geen goed strand!!!

Echt een plek waar je kunt genieten en ontspannen!

En trouwens helemaal niet Engels gericht! Althans ze worden niet voorgetrokken!!!

alleenreizend, Aug. 2011
"Geweldige plek"
Els
6-9-2011 Geweldige ligging , met studio uitzicht op zee ,en Zakynthos stad .Stukje van de drukke weg vandaan .Zee op zeer korte loopafstand Zo ook winkels en restaurantjes die er maar genoeg te vinden zijn . Studio vrij ruim opgezet met inderdaad een douche op z'n Grieks maar wat maakt het uit je bent met dat mooie weer toch de meeste tijd buiten je accomodatie . Ik heb het als een fijne tijd ervaren Personeel was gewoon vriendelijk ,en behulpzaam niks mis mee

met partner, 2010
"Gedeeld balkon"
nijhofa
21-12-2010 Klein zwembad. Studio schoon maar geen luxe. In de badkamer moet je douchekop vasthouden en daarna dweilen. Klein keukenblokje voor als je iets wilt maken.
Heel Engels georienteerd. Balkon moet je delen met je buren dus weinig privacy.
Gelukkig waren ze vriendelijk die buren.
Strandje vlakbij en centrum goed te lopen.
We hebben hier 1 x avondeten genomen maar dat was heel erg goed.
Argassi heeft veel Engelse toeristen. Wat geen probleem is in het voorseizoen.

Familie, Aug. 2008
yvonne
27-8-2008 na aankomst werden meteen onze koffers voor ons naar het appartement gebracht direct de sleutel appartement en balkon was goed alleen douche en aanwezigheid van invetaris was wat minder maar ja dat is niet zo erg elke dag werd er gepoetst.er zijn geen brede stranden maar 300m van apartement was er 1 met strandstoelengezellig eettentje.en als je langs de kust gaat lopen soms door het water maar ok dan vind je genoeg strand ligbedden en gratis zwembaden.enige minpunt vonden wij dat het er te erg gericht is op engelse in heel argassi.eten is niet meer grieks maar engels en dat is wel jammer .maar wij hebben bij ons appartement zeker geen las gehad van engelse.het klopt wel dat de barman wel vriendelijker is tegen hen dan tegen andere maar de eigenaar zelf en de rest van personeel absoluut zeer vriendelijk.de klim na ons appartement was zwaar we zaten helemaal boven maar je kreeg er een prachtig uitzicht .wij hebben 3 dagen en auto gehad en veelgezien enige minpunt boot teveel volkerop

Familie, Juli 2008
"Prima verblijf"
v.d. Molen
25-8-2008 Heerlijke vakantie gehad! Leuke plaats, heerlijke restaurants, elke dag tussen de 35&40 graden geweest met een lekker zeebriesje.....even wennen ivm geen strand wel erg gezellige strandtentjes, gratis strandbedjes, pool & tafeltennis, lekkere muziek, eten en drinken.Een heel mooi strand st. Nicolas beach te bereiken met een gratis bus! Jammer dat BIJNA alle restaurants gelegen zijn aan een hele drukke weg. Onze kamer bij Windmill was halverwege de "berg", geluk gehad met buren ivm gedeeld balkon! mooi uitzicht! een kleine/ pittige klim. Erg schoon! Ondanks andere berichten geen last gehad van Engelsen, inderdaad wel erg op de Engelsen gericht, zijn er ook erg veel, vooral ook bij Windmill, alleen de barman liet ons voelen de Eng. meer te waarderen, zij zaten daar de hele dag incl. avondeten....wij niet, elke avond lekker in het centrum/ strand aan uit eten geweest. Voor de duikers onder ons : de duikschool bij st.Nicolas beach is perfect en super gezellig! Heerlijk genoten!

met partner, Juni 2008
"Nog net geen oostenrijk."
brenda_10
25-5-2012 op schiphol,kregen wij het gevoel,dat wij voor het verkeerde griekse eiland gekozen hadden,menigeen stond hier met bergschoenen aan!maar niets was minder waar,schitterend eiland!bij aankomst van app.windmill,keken wij elkaar wel even aan,net oostenrijk,zo mooi lag dit gelegen met bloembakken(hang-geraniums)op balkon.en werden met een jeep naar boven gereden,hier kregen wij de sleutel van ons app.echt ruim.een balkon,die wij moesten delen met meerdere gasten.hebben hier een heel fijne vakantie gehad,want met de buurtjes was het dolle pret.ja je moet dit wel treffen natuurlijk! op het strand zijn hotels,waar men vd faciliteiten gebruik mag maken,maar wel even iets nuttigen uiteraard!

Familie
Rick
16-10-2007 Zeer Slecht hotel wij zaten helemaal bovenin en moesten elke keer die steile helling beklimmen slechte ligging en allemaal zwembadruftende schreewende Engelsen die de hele dag man united liedjes zingen, Of anders verwelkomen zij jou met england england england. Er werden zelfs wedstrijden gehouden waarbij Engelse lui het volkslied gingen boeren!!!!
Veel sportsokken ook en boeren tijdens het eten notebene.
De ouders en kinderen zijn echte cultuurbarbaren en zitten de hele dag bij het zwembad.
De eigenaresse zorgt beter voor mensen die Wit bloed in zich hebben of alleen maar rood worden van de zon.
Voor die mooie egale bruine Nederlanders doet zij helemaal niks!
Als je bacon en egs wil vermijden moet je naar Zakynthos town gaan.
Voor de rest is Zakynthos geweldig zolang je maar de rust op zoekt .

Wassil
5-9-2007 Zeker de moeite waard. Ik vond het beter dan appartementen omdat die bij de zwembad en restaurant liggen. Je hebt dan meer last van lawaai en geen privacy. voor de studio's moet je wel een paar honderd meter de helling omhoog maar dit valt erg mee. Verder Wordt het elke dag schoongemaakt, weinig keuken accessoires, een balkon per twee studios's, Kleine doucheruimte, Airco niet nodig gehad met de balkon deur open. Kortom prijs/kwaliteit is het zeker waard. Argasi is een heel mooi eiland voor ieder wat wils maar je moet niet zoals in spanje Ibiza ofzo uit willen gaan. In Laganas kun je wil uit gaan maar daar zitten voornamelijk vervelende Engelsen daar wil je geen Hotel boeken het is wel leuk om af en toe daar te gaan eten of een keer stappen.

Om het eiland goed te kunnen zien heb je een auto nodig, het beste is om meteen voor een week te nemen dan kun je elke dag naar een andere strand of mooi locaties bezoeken.(Gerakas, st.Nikolas, Liminiolis, Dafni, Alikes, Shipreck enzo...) is zeker de moeite waard. Eten in Argasi kun je het beste bij Pappilon en Ethnic en voor een broodje Gyro's ga je bij Poldo's. Picadilly wordt als lekker omschreven maar was het zeker niet. In Laganas kun je het besta aan het einde van de straat langs de strand
tegenover Badboys bar eten, ze hebben daar lekkere Mexicaanse gerechten als je opgegeven moment Grieks helemaal zat bent. Je hebt ook een Subway voor lekkere broodje in Lagans voor als je broodje mee naar de strand wil nemen. vanuit Keri beach kun je een Boot huren voor de hele dag voor ongeveer 75euro vandaar kun je naar schildpadden eiland
ook erg leuk om te doen .

met partner, Aug. 2006
Somertijd
25-7-2007 Augustus 2006 twee weken hier verbleven in een studio-appartement. Heel erg goed bevallen. Het appartement is eenvoudig maar voldoende: prima prijs/kwaliteitverhouding dus. Vriendelijk personeel en lekker zwembad met zwembedjes. Het is niet zo groot maat groot genog voor het aantal gasten. Het ontbijt is goed verzorgd en er worden leuke dingen georganiseerd voor de gasten. Het stadje Zakynthos zelf is wel aardig, stelt niet heel veel voor maar ga zeker eens mee met de boot-excursie en de eilandtour met de bus. Het is een leuk eiland. Het strand in Argassi, en dus ook bij de appartementen, stelt erg weinig voor: verwacht niet dat je er met je gezinnetje lekker uitgebreid kunt gaan zonnen of de dag door kunt brengen. Daarvoor is het veeeel te klein en smal, het mag zich eigenlijk geen strand noemen. Voor een behoorlijk strand neem je de taxi naar Porto Zorro. Erg veel leuke restaurantjes en winkeltjes in de hoofdstraat van Argassi. Voor een ontspannen, gezellige vakantie prima!