25-8-2008
Heerlijke vakantie gehad! Leuke plaats, heerlijke restaurants, elke dag tussen de 35&40 graden geweest met een lekker zeebriesje.....even wennen ivm geen strand wel erg gezellige strandtentjes, gratis strandbedjes, pool & tafeltennis, lekkere muziek, eten en drinken.Een heel mooi strand st. Nicolas beach te bereiken met een gratis bus! Jammer dat BIJNA alle restaurants gelegen zijn aan een hele drukke weg. Onze kamer bij Windmill was halverwege de "berg", geluk gehad met buren ivm gedeeld balkon! mooi uitzicht! een kleine/ pittige klim. Erg schoon! Ondanks andere berichten geen last gehad van Engelsen, inderdaad wel erg op de Engelsen gericht, zijn er ook erg veel, vooral ook bij Windmill, alleen de barman liet ons voelen de Eng. meer te waarderen, zij zaten daar de hele dag incl. avondeten....wij niet, elke avond lekker in het centrum/ strand aan uit eten geweest. Voor de duikers onder ons : de duikschool bij st.Nicolas beach is perfect en super gezellig! Heerlijk genoten!
25-5-2012
op schiphol,kregen wij het gevoel,dat wij voor het verkeerde griekse eiland gekozen hadden,menigeen stond hier met bergschoenen aan!maar niets was minder waar,schitterend eiland!bij aankomst van app.windmill,keken wij elkaar wel even aan,net oostenrijk,zo mooi lag dit gelegen met bloembakken(hang-geraniums)op balkon.en werden met een jeep naar boven gereden,hier kregen wij de sleutel van ons app.echt ruim.een balkon,die wij moesten delen met meerdere gasten.hebben hier een heel fijne vakantie gehad,want met de buurtjes was het dolle pret.ja je moet dit wel treffen natuurlijk! op het strand zijn hotels,waar men vd faciliteiten gebruik mag maken,maar wel even iets nuttigen uiteraard!