Appartement Mirabelle** in Argassi Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Appartement Mirabelle** Argassi

Beoordelingen Appartement Mirabelle**

Argassi, 291 00, Argassi
Appartement Mirabelle scoort een 7,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Mirabelle**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Mirabelle** in Argassi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Appartement Mirabelle** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos. Vergelijk Appartement Mirabelle** met andere accommodaties in Argassi.

4 beoordelingen over Mirabelle**

Marian
5-2-2006 Dit appartement vond ik echt heel goed! we hoefden maar 10 min in de bus te zitten vanaf het vliegveld we hadden een grote schone kamer die elke dag schoon werd gemaakt. Het personeel is erg vriendelijk en goed!Zelfs toen wij s'morgens al vroeg naar huis gingen was de bazin op om ons uit te zwaaien!Het appartement ligt vlakbij een supermarkt,winkeltjes en terrasjes echt gezellig dus. wij hebben echt een leuke vakantie gehad hier.

Mart.
23-9-2005 Gastvrij, behulpzaam en vriendelijk. Elke dag schoonmaken. Keuken plus inhoud stelt niets voor,mocht wel iet meer zijn. Ga liever uit eten, Papillon is verukkelijk.Drukke weg kan hinderlijk zijn als je er niet tegen kunt. Verkeer gaat lang door en begint weer vroeg. Geldt eigenlijk voor de meeste locaties in Argassi. Wij hebbben er een heerlijke vakantie gehad.

Fam. van der Meijde...
5-4-2005 In de gids komt het niet zo speciaal over, maar in het echt mooie grote kamers, waar elke dag bed opgemaakt, wc schoongemaakt en vloer gedweild wordt. De belofte van strand op loopafstand klopt niet helemaal. Tegenover het hotel is wel een vies strandje. Met 5 min. met de scooter sta je echter op het Kalamaki-strand, waar de schilpadden hun eieren leggen. Prachtig! Ga eten bij Michaelos (halverwege de weg naar Kalamaki aan je rechterhand, als je vanaf Argassi komt!)

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Mirabelle** bij:

Pim en Linda
28-9-2004 Eenvoudige, maar verzorgde accommodatie. De eigenaren zijn erg vriendelijk en er is altijd iemand van hen aanwezig. Heerlijk zwembad alleen jammer dat er geen matrasjes voor op de ligbedden aanwezig waren.
De ligging vonden wij echt perfect, een paar minuten lopen naar het centrum. Er is geen strand bij Argassi, bij sommige accommodaties ligt wel een stukje strand voor de deur waar iedereen vaak gebruik van kan maken.
Wij hebben voor 1 week een auto gehuurd waar we het hele eiland zijn rond gereden. Er zijn meerdere mooie zandstranden en deze staan goed aangegeven.
De inrichting van de appartementen is eenvoudig en vooral van het keukengerei moet je je niet teveel voorstellen. De woon/slaapkamer was erg groot en de badkamer helaas erg klein.
Het complex ligt aan de hoofdweg, dus veel verkeer in de omgeving. Maar wij hadden er geen last van.