Appartement Meridien Beach in Argassi Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Appartement Meridien Beach Argassi

Beoordelingen Appartement Meridien Beach

Argassi, 29100, Argassi
Appartement Meridien Beach scoort een 8,5 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Meridien Beach? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Meridien Beach in Argassi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Appartement Meridien Beach vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos. Vergelijk Appartement Meridien Beach met andere accommodaties in Argassi.

16 beoordelingen over Meridien Beach

met partner, Aug. 2009
"Prima hotel!"
Patrick
12-8-2009 Het hotel is goed in orde. Nette, schone kamers en vriendelijk personeel. Argassi zelf is een erg toeristisch plaatsje; voornamelijk winkeltjes, restaurants en barretjes. Voor echte Griekse taferelen is een eilandtoer, jeepsafari of cruise aan te raden. In Argassi hebben we bij Peppermint (vlakbij de kerk) en Zorba erg lekker gegeten.

met partner, Juli 2009
"Super appartement"
carla vermeulen
4-8-2009 super mooi appartement
mensen zijn zeer vriendelijk en spreken goed engels
we hadden een kamer met zee zicht min puntje was s,nachts af en toe last van verkeer
kamers werden 6x per week schoongemaakt en 6x per week schone bed linnen
2x per week kreeg je schone handdoeken
je hebt geen strand maar je kunt makkelijk via een helling de zee in eerst 1m stenen daarna zand heel langszaam aflopent
we kunnen iedereen dit hotel aanraden
je kunt ook lekker eten bij carissimo dat is tegenover het hotel

Familie, Juli 2008
"Gezellig"
koos ina sam
30-7-2008 2 weken geweest in juli met onze zoon van 8jr. Zakynthos is een prachtig eiland. Hotel was netjes en schoon. Klein keukentje met beperkte voorraad. Wel een douche-gordijn in het bad! Ondanks dat er geen strand bij het hotel zit kun je goed de zee in via een kleine helling. Eerst ongeveer 1.5m stenen en daarna zand, zee loopt geleidelijk af. Zeer goed gegeten bij Zorba's en in Zakynthos stad. De beheerster van de zwembadbar (Anthi), haar man (George) en dochters (Dimitra en Popi) waren echt top! Zeer vriendelijk, gezellig, niets was hen te veel. Anthi maakte de lekkerste frietjes, griekse salade en volgens onze zoon van 8 jr de beste tosti. We missen haar en haar gezin nu al!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Meridien Beach bij:

Jeroen en Susan
9-9-2007 Wij zijn hier van 20 augustus tot 1 september 2007 geweest. Het complex ligt midden in het centrum en direct aan zee. Het ziet er keurig uit en voor een paar euro voor de schoonmaaksters krijg je elke dag schone handdoeken.

Er zijn ligbedden voldoende, maar wil je een plekje aan zee, dan moet je er vaak vroeg bij zijn. In de poolbar kun je o.a. heerlijke hamburgers krijgen. Bij Papillon kun je super lekker eten. De pizza's zijn daar ook heerlijk.

Een dagje met de auto rond het eiland is ook aan te raden. Kortom, wij hebben ons niet verveeld.

Familie
Ben, Petra, Mariëll...
17-8-2007 Ontzettende leuke vakantie gehad met ons gezin met 2 dochters van 16 + 19. Voor hun ook genoeg te doen. Panos is er echter niet meer, maar Anthe doet het uitstekend bij de poolbar samen met haar dochters Popi en Dimitra. Haar man George komt vaak s`avonds ook. Zeer gastvrij, niets is ze teveel.Heerlijk eten en drinken o.a. verse juice.Griekse avond was ook erg geslaagd, traditioneel grieks eten en griekse dans. Het enige negatieve was dat de ligbedden bezet werden gehouden met handdoeken door toeristen. Anthe haalde echter s`avonds alle handdoeken weg en legde ze op een stoel zodat de mensen die in de ochtend weer konden pakken om te proberen te voorkomen dat de plekken in de nacht/s`ochtends vroeg al bezet waren. Kamers waren netjes, 1x in de 3 dagen schone handdoeken, wou je eerder schone handdoeken, dan kon je ze ruilen bij de receptie. Zee was ook heerlijk, een aanrader.

met partner, Aug. 2007
J. van Duijvenbode
13-9-2007 Prettig appartament, gebouwd in 2004 dus redelijk nieuw. De zee ligt praktisch naast het zwembad. Er is geen strand. De kamers zijn netjes en goed verzorgd. Er wordt 6 keer per week schoongemaakt. Receptie was vriendelijk en sprak goed engels. Bar bij het zwembad is ook goed te noemen. Enig nadeel vond ik dat je niet je eigen brood mocht opeten bij het zwembad. Liging is prima, bakker op 20 meter in de hoofdstraat. Overigs geen last gehad van geluidsoverlast, ondanks dat je aan de hoofdstraat van Argassie zit.

met vrienden, Juli 2007
F. Huijbregts
23-7-2007 Prima, nieuw aparthotel. Netjes verzorgd. Een minpuntje: regelmatig hele harde muziek vanuit de bar bij het zwembad. Leuke muziek, maar het volume was te hoog. Ligging is prima, midden in het centrum.

met partner, Juni 2007
Reina Elzen
4-7-2007 Gegevens met betrekking tot schoonmaken appartement kloppen niet. I.p.v. de aangegeven 6x per week blijkt dit in de praktijk slechts 4x te zijn en bedlinnen wordt slechts 1x verschoond. Verder prima appartement, uitstekende locatie, jammer van de aanwezige Britse toeristen, die zoals gewoonlijk geen maat weten te houden en altijd weer zorgen voor meer dan voldoende overlast . Desondanks: heerlijke vakantie, fantastich eiland. Leuk om te doen is het treintje Argassi-Zakynthos v.v.

Guy & Heleen
5-9-2006 Mooi appartementencomplex/hotel, gelegen aan de hoofdstraat van Argassi. Kamers zijn schoon en netjes ingericht met tv, airco, koelkast, elec. kookplaatje en waterkoker. Er wordt 6x in de week schoongemaakt & handdoeken verwisseld en 2x in de week linnen verschoond. Panos beheert het fraaie zwembad met ligbedden en de poolbar, waar je lekker kunt eten en drinken. Vanaf het hotel loop je zo de zee in, er is alleen geen strand. Zee is erg ondiep aan de kust en neemt toe in diepte, erg handig voor kinderen. Zeker een aanrader!!

met partner, Aug. 2006
Marjolein
31-8-2006 De appartementen zijn erg schoon en netjes. Het complex is niet zo oud en dat kun je zien aan de inrichting. Dit is redelijk modern en erg schoon. De airco werkt geruisloos, ook erg fijn met die hittegolf! Er wordt elke dag schoongemaakt dat is erg luxe.
Personeel is aardig.
Panos, eigenaar van de poolbar, is een supergozer. Hij maakt erg lange dagen maar is altijd erg vrolijk en super gastvriendelijk. Hij maakt je vakantie echt relaxed en je kunt erg lekker eten bij hem voor weinig! Kortom ik zou zo weer naar dit complex willen gaan.
Is echt een aanrader!!!
Wij hadden appartement met uitzicht op zee. Dat was echt heel erg mooi! als je gaat eten: Le Papillon!!! Heel erg lekkere pizza's, vis en vlees.