Aparthotel Diana Palace*** in Argassi Griekenland beoordelingen 7.1 | Zoover

Aparthotel Diana Palace*** Argassi

Beoordelingen Aparthotel Diana Palace***

Argassi , 291 00, Argassi
Aparthotel Diana Palace scoort een 7,1 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Diana Palace***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Diana Palace*** in Argassi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Aparthotel Diana Palace*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos. Vergelijk Aparthotel Diana Palace*** met andere accommodaties in Argassi.

15 beoordelingen over Diana Palace***

6,3
6,5
5,8
6,7
"Lekker hotel, aardig personeel"
M. De Niet
20-8-2011 Na alle recensies gelezen, toch met een beetje tegenzin naar dit hotel.
Eenmaal aangekomen geboekt bij touroperator, een zeer prettige ontvangst, personeel allemaal heel aardig en behulpzaam, nette en zeer schone kamers voor Griekse begrippen, dicht bij het strand, eten gevarieerd, heb dit wel eens anders meegemaakt in Griekenland.
Weinig Nederlanders, maar dit vinden wij geen probleem, je bent tenslotte op vakantie in het buitenland !
Twee aparte zwembaden, weinig animatie, voornamelijk gericht op engels publiek.
Veel Engelse (bijz. Vriendelijk en rustig), en ook veel Italiaanse toeristen.
Algehele indruk van 2 volwassenen en 1 kind van 4jaar oud: lekkere vakantie gehad en wij zouden hier zo weer naartoe gaan.

met partner, Juli 2010
"Nooit meer!"
Gaby & Michael
14-8-2010 Helaas weinig goeds te melden over dit hotel, behalve dan dat het restaurantpersoneel erg vriendelijk en gastgericht was.
De receptioniste had nogal wat haar op haar tanden en kwam geërgerd over.
Hotelkamer: Wij schrokken ons dood..
2,5 x 2,5 meter, tv, airco, föhn, koelkast, buitenverlichting werkten niet. Bed was hard. Doucheruimte was erg karig en slecht afgewerkt, wat tot wateroverlast leidde.
Terras lag half onder de grond, weggestopt in een hoek van het hotel, waar zonlicht ver te zoeken was.
Uitzicht van het door struiken ingebouwde "terras": pijpleidingen, metershoog onkruid, muren waar het stuckwerk vanaf kwam zetten, dus geen uitzicht op zee, zoals wij in de voucher hadden staan!
Na klagen bij de receptie hebben we met veel pijn en moeite én bemiddeling van de reisleidster een nieuwe kamer gekregen, nog maar 2 sterren waardig.
Eten: vet droop eraf, weinig variatie.
Na 23:00 uur betalen voor drankjes zelfs al heb je all inclusive..
Nooit meer..

met oudere kinderen
"Een hele leuke vakantie"
Familie Oorschot
25-8-2009 Wij verbleven hier van 15-08-'09 tot 24-08-'09. Eten: Het eten is geen 4 sterren waard. Weinig variatie. Wel vonden we de 'high tea' lekker rond 4 uur. Kamer: De kamer zag er netjes uit, wel vonden we dat de badkamer aan een renovatie toe was. Ligging: Midden in het stadje van Argassi. Veel leuke winkeltjes, wel veel hetzelfde. Van de uit gaans tenten hadden we weinig last. Service: Erg aardige mensen. Ze maakte altijd wel even tijd om met je te praten. Algemeen: Waren plastic bedjes, en maar weinig matrassen. Verder hebben wij het erg naar onze zin gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Hotel valt tegen"
Kim
9-8-2009 Van 1 t/m 8 augustus 2009 bezocht.
In de brochure had het hotel 4 sterren, maar dat is het zeker niet waard. Eerder 3 sterren!
Eten: Ontbijt wel goed, voor ieder wat wils. Lunch en diner buffet minimalistisch; niet zoveel keuze en soms wel goed, soms ook helemaal niet. Snacks en thee/koffie met koekjes hebben we alleen de laatste 2 dagen gezien.
Kamer: wij hadden appartement met all-in. Bedden niet comfortabel, badkamer beetje verouderd en douche slecht. Airco en kluis waren tegen betaling. Erg gehorig.
Faciliteiten: minigolf, tafeltennis en fitness stellen echt niets voor. Er was ook helemaal geen animatie. Terwijl er wel een bord met schema daarvoor in de lobby stond.
Verderligt het hotel wel leuk, midden in het centrum van Argassi. Daar ziiten genoeg leuke winkeltjes, restaurants en bars.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"3 sterren hotel!"
Sterre
24-8-2009 Het eten: Het eten is geen 4 sterren waard. Niet zo veel variatie, maar wel te doen.
Kamer: Wij hadden een hotelkamer. Zag er netjes uit. Bedden vrij hard, maar is meestal in een hotel. Wel vonden we dat de badkamer wel aan een renovatie toe was. Balkon heel netjes!
Animatie: Erg vaak Bingo. Eén keer Griekse avond meegemaakt. Stelt ook niet zo veel voor, maar is wel gezellig. En een keer karaoke meegemaakt.
Service: Het personeel was super! Ze maakte altijd wel tijd om even met je te praten. Kindvriendelijk: Ik ben met mijn moeder en oudere zus gegaan. Niet veel voor (jonge) kinderen te doen vond ik. Ligging: Midden in het stadje Argasi. Veel leuke winkeltjes. Wel wordt je overal naar binnen gepraat. Maar dat heb je volgens mij overal in Griekenland. Op 3 minuten afstand een strand(je) erg smal. Maar liggen nooit veel mensen dus wel te doen. Algemene indruk: Er zijn plastic bedden, en maar weinig matrassen. Verder vond ik het een tophotel!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Hotel is een aanrader!"
Ron
15-8-2009 Ook wij verbleven er begin augustus op basis van All inclusive. Inderdaad in de haleen bord vol annimatie maar na 1 dag was het er niet meer. Wel 'savonds luidde bingo maar alleen voor de Engelsen. 1x per week een Griekse avond. Verwacht ook geen groot zwembad met glijbanen of iets dergelijks (maar dat is bijna nergens, hiervoor moet je echt aan de Turkse Costa's zijn). Voor kinderen is een apart 70 cm bad. Het hoofdbad is diep. Hotel is ca. 25-30 jaar oud en toen waren de verwachtingen anders dan nu. Minigolf en fitness stelt niets voor. Tuin aan de krappe kant, maar er waren altijd vrije bedden. Wij hadden een ruim 2 kmr. appartement met BVN TV. Prima onderhouden en goede service. De airco was inclusief. Bedden aan de harde kant. Vriendelijk personeel en eten is prima. (je hoeft geen dagen achter elkaat het zelfde te eten) kan uiteraard wel.
Een prima hotel goed voor 3½ ster of 4 Griekse sterren.
In de buurt veel restaurantjes en barretjes. Het strand (50 meter lopen) is smal.

alleenreizend, Sept. 2008
"Goede plek in het dorp."
ed
27-12-2009 Ik was in Diana Palace als alleengaande op basis van logies-ontbijt,beoordelingen over b.v. het eten en het zwembad kan ik dus niet geven.
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam,de kamer heb ik geen klachten over en dient voor mij als slaapplaats en mijn spullen te dumpen,overdag ben ik weg.
Voor het strand hoef je in Argassi niet te zijn,dat is net zo breed als een tuinpad,maar het dorp is s'avonds gezellig en is een goede basis om overdag de rest van het eiland te verkennen.
Als ik nog eens naar Argassi wil,zal ik zeker Diana Pallace overwegen.

met jonge kinderen, Aug. 2008
"App.viel vies tegen, slecht onderhoud"
Mandy
11-1-2009 zijn in aug.2008 in app.geweest. was geboekt als 4 sterren, verwacht je wel iets van !! is zeer zeker geen 4 sterren !!! eerder 2 !!!erg oud app.gebouw, slecht onderhouden, badkamer tegels en plafond kapot. eten erg eenvoudig, vaak hetzelfde,
personeel was wel erg vriendelijk, restaurant bij zwembad was beter, ober erg vriendelijk. voor kinderen weinig tot niets te doen !! zwembad is eigenlijk te klein voor iedereen, want bootjes, luchtbedden, balsporten alles mag, kinderbad is in schaduw en niet overzichtelijk vanaf de bedden, dus werd weinig gebruik van gemaakt. dus de kleintjes moesten met zwembandjes in het grote bad, winkelstraatjes waren vlakbij, strand ook op loopafstand, wel smal strandje. kamers werden redelijk schoongemaakt. Bij thuiskomst navraag gedaan bij reisorganisatie: geven niet thuis.!!

Familie, Juli 2007
"Een aanrader!"
Monique
4-8-2008 Goed hotel. Wij hadden een app. met hp. Eten goed, zeer gevarieerd buffet, bij het diner ook lekkere salades. Ontbijt wel een beetje Engels, dit waarschijnlijk voor de vele engelse die er zitten. Ook veel mensen uit oostbloklanden, zeer weinig tot geen nederlanders. Een aanrader is om voor de lunch te gaan eten bij het restaurantje bij het zwembad. Hele aardige ober en goed en lekker eten. Elke dag schoon toilet, opgemaakte bedden en om de dag schone handdoeken. Geen animatie voor kinderen of volwassenen. Daardoor 's-avonds wel lekker rustig. Ligbedden en parasol bij het zwembad gratis, matrasje te huur bij receptie voor 2 euro per dag. Ligt 3 minuten van een winkelstraat. Restaurants in overvloed, gelijk al bij het naar buiten gaan van het hotel. Ongeveer 5 minuten van het strand, wel is het strand erg smal. Wij hebben het in ieder geval ontzettend naar ons zin gehad.

Familie, Juli 2007
ellen
27-8-2007 erg vriendelijk personeel, mooi gebouw, zwembad, restaurant, vond kamers iets minder.
qua ligging vond ik het uitstekend, dichtbij winkeltjes, restaurants, uitgaansplaatsjes en toch hoorde je nix op je kamer...
maar over het algemeen vond ik het heel positief, ik heb zeer van men vakantie genoten