Hotel Zante Sun*** in Aghios Sostis Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Zante Sun*** Aghios Sostis

Beoordelingen Hotel Zante Sun***

Agios Sostis, 29092, Aghios Sostis
Hotel Zante Sun scoort een 7,7 uit 10, op basis van 91 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zante Sun***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zante Sun*** in Aghios Sostis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Zante Sun*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos. Vergelijk Hotel Zante Sun*** met andere accommodaties in Aghios Sostis.

91 beoordelingen over Zante Sun***

6,2
"Prima vakantie gehad"
Meijer
4-10-2011 Zante Sun is een eenvoudig hotel, netjes en schoon, wij kregen dagelijks schone handdoeken 3x per week schone lakens. Vanaf ons balkon hadden we een mooi uitzicht. Vlak bij zee en leuke restaurants in de buurt. Niet echt een omgeving voor jonge mensen, wij gaan over een paar jaar er zeker nog een keer heen.

"Prima hotel!"
Arie Nederlof
25-7-2011 Schone kamer (nr.106)/douche; uitermate vriendelijk personeel. Vooral het bij het zwembad gelegen 'eettentje' is prima en levert een uitstekende maaltijd voor relatief weinig geld. Ook het zwembad is uitstekend en wordt elke avond schoongemaakt. Kortom, je krijgt echt waar voor je geld.

"Zante Sun"
Ter Veld
12-8-2011 Wij zijn een week met ons gezin in Zante Sun geweest. Voor kinderen is er niks, alleen een zwembad, maar de tegels eromheen, worden door al het water glad, niet kindvriendelijk. Ontbijt was heel magertjes, al op diverse plekken in Griekenland geweest, maar dit stelt niks voor. Erg eenvoudig. Er hing ook heel regelmatig een vieze lucht buiten. Kamer netjes, badkamer mag best opgeknapt worden. De ligging is prima, dichtbij de zee, en supermarktje...We hebben een goede vakantie gehad, maar gaan niet meer terug naar Zante Sun.

"Prima hotel, perfecte ligging"
Mandy
6-8-2011 13 dagen en geen moment verveeld.
Hotel ziet er goedverzorgd uit.
De kamers worden altijd goed schoongemaakt en als je wil krijg je elke dag schone handdoeken. Lakens worden om de dag verwisseld.
Het zwembad is niet heel groot. Daarom ging ik altijd naar het zwembad bij de buren die overigens ook direct uitzicht hebben op zee. Zeker een aanrader en het is gratis!
Ontbijt is simpel maar prima te doen.
De ligging van het hotel is perfect. Alles is op korte afstand te lopen. Laganas bereik je via een paadje boven het strand (10min) of via de gewone weg (30min). De 'hoofdstraat' met restaurants is slechts een paar minuten lopen. Een leuk echt Grieks restaurant (waar echte Grieken komen) is Skloublou's.

"Een fijn hotel in een prachtige omgeving"
belinda inhulsen en...
28-6-2011 Een prima hotel in een fijne rustige omgeving. Er was geen busverbinding dus dit losten wij op met een ritje met de taxi

met partner, Sept. 2010
"Rustig en netjes"
Liad
27-9-2010 Prima hotel,nette kamer (wel jammer dat er voor de airco en het koelkastje,waar een hangslot op zat,bijbetaald moest worden)
Alles op loopafstand (Laganas te voet over de weg ca. 25 minuten over het strand met een klein stukje door het water (tot knie hoogte) 15 minuten dus erg goed te doen)
Niet echt heel veel sfeer maar voor de rust een prima hotel. Netjes en schoon.
Wat mij betreft is het einige nadeel dat TO alle nederlanders in Agios Sostis propt.

met partner, Aug. 2010
"Over een paar jaar weer!"
Kelly
20-11-2011 Hotel Zante Sun was leuk, goede prijs. De omgeving was heel erg mooi en we hebben erg genoten. Wij waren er als een jong stel heengegaan en dit was onze eerste vakantie samen. We hebben erg genoten, het was erg romantisch en we zijn er ook twee keer wezen stappen

met partner, Aug. 2010
"Goed vertoeven als je voor de rust komt"
Co&Emilio
23-8-2010 Prima hotel,nette kamer (wel jammer dat er voor de airco en het koelkastje,waar een hangslot op zat,bijbetaald moest worden)
Alles op loopafstand (Laganas te voet toch redelijk ver)
Personeel op de barvrouw na nogal sjaggie!
Voor de rust een prima hotel,maar geen sfeer...
(Jammer dat er een of andere sekte,30 pers,in het hotel verbleef,waarvoor tussen 15.00 en 17.00 uur de muziek bij het zwembad uit moest,omdat ze dan siesta hadden,en om 9 uur 's ochtends met bidden en zingen begonnen aan de achterzijde van het hotel)
Verder geweldige vakantie gehad,gaan zeker nog een keer terug maar dan naar het naastliggende hotel!!!

met partner, Aug. 2010
"Wij zijn minder tevreden"
Door vromans
13-8-2010 dit hotel heeft 3 sterren en wij vinden dat ze dat niet verdienen

De rust ja daar is dit hotel goed voor er is in de avonden niets te doen
en in de omgeving is er ook niet veel meer als je hebt gegeten

Het ontbijt DAT IS ECHT NIET VEEL , bestaat uit stokbrood .3verschillende soorten jam .kwark en 1 keer vlees en 1 keer kaas . koffie thee jus [aangemaakt met water]

Als je in de douche ging liep de hele badkamer onder water

Er staat je kan naar laganas lopen ,nou dat is BEST WEL ver en niet makkelijk
te komen langs het water ja je moet ook nog een stukje door het water

Of langs de andere kant via de weg is het 30 min lopen dat is ook erg moeizaam [heuvelachtig ] niet makkelijk te doen iedereen kwam met de taxi terug
een gewaard schuwd mens telt voor twee

en toen kwamen er een groep gelovige binnen en dat was niet meer leuk voor deze mensen moest in de middag de muziek af ,of er verder geen mensen meer waren

met partner, Juli 2010
"Genoten!"
Nicole
5-8-2010 Het appartementencomplex is niet zo heel groot. Ontbijt is voor griekse begrippen normaal. Je kunt altijd bij de receptie terrecht voor je vragen, wij hebben erg gelachen met Sofia ( de receptioniste) en Galinda ( staat bij de bar bij het zwembad).

WIj hebben er een topvakantie gehad. Voor tips qua eten; boomerang is erg goed zit aan de boulevard. Ole, Ole is ook erg goed, alleen wat duurder en verschrikkelijk veel Nederlanders. In Lagana voor een snelle hap moet je bij King Arthur zijn. De pita gyros en doner kebab top.

Als je mooi strand wil hebben; banana beach is een aanrader.

Excursies; blue caves erg indrukwekkend en mooi.