Appartement Manthos in Aghios Sostis Griekenland beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Manthos

6,4
6,5

30 mei 2012

de voorkant van de 2 kamer app.

Beoordelingen Appartement Manthos

Laganas , 29092, Aghios Sostis
Appartement Manthos scoort een 7,2 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Manthos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Manthos in Aghios Sostis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Appartement Manthos vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos. Vergelijk Appartement Manthos met andere accommodaties in Aghios Sostis.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

63 beoordelingen over Manthos

6,7
met partner, Mei 2011
"FANTASTIES"
HENK EN MIEN
23-6-2011 niks mis met manthos wij zijn er al 6 jaar op een rij ik boek gewoon bij hen zelf en dan komen ze ons ophalen op het vliegveld. riume apparte-
menten en nog schoon ook.en als er iets is of je hebt iets nodig vraag er naar en ze helpen je.in de buurt kun je overal lekker eten bij ole ole
en de boomerang en bij amoutsi[ bij sirtaki om de hoek] en bij en aan de andere kant van het dorp achter g eb d het groene hotel bij sjou
blous of zo iets. en de zevende keer komt er ook.

henk en mien

"Hebberige eigenaars"
berendse
2-10-2009 De eigenaren van manthos studio's zijn alleen aardig als je bij hen in de winkel koopt of een bootje huurt en/of excursies

Toen wij weer naar huis gingen bleven de eigenaren met hun voeten op de tafel liggen en even uitzwaaien was er niet bij. een slechte zaak

de schoonmaakster was ook zeer onhebbelijk en schoon was het ook niet

met partner, Sept. 2009
"Prima accomodatie"
Rosalie
22-10-2009 De ligging is perfect. We hadden voor 10 dagen een scooter gehuurd bij de zoon van de eigenaar voor €120,- incl. verzekering. Hiermee zijn we het hele eiland over geweest. Het app. zelf was eenvoudig, maar schoon. Verwacht absoluut geen luxe! Bedden waren slecht en douchekop zat niet vast aan de muur. Wel was een knap koffiezetapparaat aanwezig. om de dag schone handdoeken en bedlinnen. Op het kooktoestelletje lukt het net om een ei te bakken. Zelf koken moet je ook niet willen, daarvoor kun je veel te goed uit eten! Ook wij raden Ole Ole aan net als de Boomerang en Bougainvillea. Ook hebben we bootje gehuurd bij Manthos wat zeker aan te raden is! Bedden bij het strand kosten €5,- en een matras voor je bed aan het zwembad €1,- euro. Boodschappen kun je doen bij de Lidl, dezelfde producten kosten het dubbele bij de supermarkt van het app.
Wij hebben al met al een prima verblijf gehad en is het voor herhaling vatbaar! Wel gingen in de loop van de vakantie veel winkels/restaurants dicht

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Manthos bij:

met partner, Juli 2009
"Acceptabel gezien prijs"
Richard
12-7-2009 Voor het geld moet je geen luxe verwachten. Voor comfortverhogende zaken moeten vrijwel altijd (fors) worden betaald. De ligging is prima. Goede uitvalsbasis met autoverhuur naast Manthos. Het personeel van aardig tot asociaal. Tip: Restaurants 'Ole Ole' en 'El Greco' zijn aanraders.

met partner, Juni 2009
"Weinig te beleven, goede uitvalbasis"
Christel
14-10-2009 Sober apartementcomplex. De bar en het restaurant zijn gesloten( zeg dichtgetimmerd). Restaurant op foto hoort niet bij complex. Ligbedden bij zwembad zijn stuk. Voor een ligkussen moet je € 5.00 betalen. Op je vertrekdag wordt je klokslag 10.00 uur uit je apartement gegooid! Zeer onvriendelijk!
Gebruik het complex als uitvalbasis voor de mooie omgegeving, huur een scooter en ondek Zakhynthos.

met partner, Mei 2009
"Geweldig!"
agnes
21-5-2009 van 9 mei tot 16 mei daar geweest, als je echt luxe wilt kun je hier beter niet voor kiezen, maar je hebt een bed, een douche een wc en een balkon. Daar zijn wij tevreden mee. Mensen erg vriendelijk, prachtige omgeving en wat wij erg waardeerden was de rust, je vergat gewoon s'morgens wakker te worden zo stil was het. Bedlinnen en handdoeken om de dag, handdoeken prima maar ik verschoon mn bed echt niet om de dag hoor! Leuke restaurantjes op loop afstand, Ole Ole, Adelfia (vonden wij heel gezellig maar dat is voor iedereen anders natuurlijk) Auto huren via de zoon scheelt toch echt wel een paar tientjes in vergelijking met Smart. Toch denk ik dat het wel scheelt of je in het voorseizoen bent of in het hoogseizoen, maar daar kunnen we niet over oordelen, in voorseizoen zeker een aanrader!

"Een aanrader"
J.H. Oosterkamp
31-10-2008 Mooi eenvoudig, maar ruim appartement in een kleinschalig complex. Uitzicht op zee. Het strand was op 50 meter. Vriendlijk personeel.

"Net voldoende!"
Victoria
16-10-2008 Het appartement zat er van buiten netjes en ten opzicht van het strand was het mooi gelegen. het is jammer dat de meeste kamers een uitzicht niet op de zee hebben, maar op het parkeerterrein e.d. Bedden waren te hard met een gat ertussen. In de badkamer/wc - het slechtste gedeelte van het appartement - stond altijd veel water dat je nooit volledig weg kan krijgen. De geur in de kamer was muf. het was x 2 schoongemaakt maar nooit gestofzuigd, er was dus altijd veel zand op de vloer.
Het vertrek naar NL was een zooitje! Dit moet veel beter door de organisatie georganiseerd worden.

"Super!"
Mrl
16-10-2008 Fijne accomodatie, mooie ligging, ontzettend vriendelijke mensen, dicht bij het strand, rustige plek maar wanneer je dit wilt kun je de drukte wel opzoeken een kilometer verderop. Tevens mooi startpunt om leuke dingen te bezichtigen met de scooterverhuur naast de deur.

met partner, Sept. 2008
"Het was hier fantasties 09-2008"
peter
19-1-2010 de twee kamerappartementen waren bij manthos vantasties de service van pa manthos en matheo was zeer goed in 2008 van lefteria was het iets minder

1 2 3 4 5 6 7 volgende