Motorbootje huren en in alle vroegte en rust naar het schildpaddeneiland varen...paradijs:-) Verder naar alle prachtige stranden rijden die Zakynthos te bieden heeft...en Laganas vermijden;-)
Meld misbruik
Veel eetgelegenheden in de buurt, maar een pizza van Anastasia op je veranda is ook heerlijk.
Geniet ook van de heerlijke (wekelijkse) BBQ!
Meld misbruik
Het haventje van agios sostis lag erg dichtbij op nog geen 5min.rijden. Daar kwam iedere ochtend het grote schildpad met de vissers binnenzwemmen. Later ontdekten we dat je op het luchtbedje (wat je zo kon pakken bij de gezellige strandtent met gratis bedden, sabbia) de zee op ging en rondkeek, je daar zo de schildpadden kon zien zwemmen! De mooie beesten waren niet bang en zelfs nieuwsgierig! Ze zwommen zomaar vlak naast je bedje als je geluk had! En ze zijn in geen geval beangstigend!
Meld misbruik
Huur 'n bootje! Tijdens een van onze vaartochtjes hebben we maar liefst 4 schildpadden gespot. Mee-eten met Costas en Anastasia is echt een aanrader. De zelfgemaakte rode wijn van Costas ook!
Meld misbruik
Dafni beach perfecte plek voor rust zoekers neem de 2e afslag de weg is minder goed maar bel mare restaurant met gratis ligbedden heeft verse vis van de gril perfecte plek
Meld misbruik
Restaurant Aperitto, heeeeeerlijk eten!!