Appartement Vrachos Beach*** in Vrachos (Epiros) Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Vrachos Beach***

30 mei 2012

Een prima zwembad

Beoordelingen Appartement Vrachos Beach***

Mo. 2, 48060, Vrachos (Epiros)
Appartement Vrachos Beach scoort een 8,2 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Vrachos Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Vrachos Beach*** in Vrachos (Epiros), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Appartement Vrachos Beach*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Vrachos Beach*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Appartement Vrachos Beach*** met andere accommodaties in Vrachos (Epiros).

32 beoordelingen over Vrachos Beach***

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Viel tegen"
Coen
24-3-2012 We waren vorig jaar in vrachos beach en bij de aankomst werden wij in een kleine kamer gedumpt! WQij hadden een kamer met zeezicht geboekt en kregen een hele andere kamer. (voor zee zicht betaal je ook). De receptieonist weigerde eerst om ons in een zee zicht kamer te zetten. Het was volgens hun vol maar later mochten we toch in een zeezicht kamer (ze waren dus niet vol) En dat was maar een paar dagen daarna moesten wij weer terug naar de oude kamer maar tot onze verbazing hadden ze wel extra meubels neer gezet. eerst was er geen eens een bank! Nu waren er 3 zachte stoelen. Verder was de plaats vrachos een schitterende plaats met een azuurblauwe zee. In de plaats hadden ze wel veel lekkere en best wel goedkoope restaurandjes. Alleen de supermarkt in de plaats was wel duur 5 euro koste de druiven! Ze komen nog wel uit hetzelfde land! Verder hadden we wel lekker genoten op het strand!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke plek"
Fam.Braschi
12-9-2011 Heerlijke tijd gehad.Het restaurant was weliswaar gesloten,o.a. vanwege de crisis. Wij vonden het fijn dat er veel Griekse touristen waren, dus echt het gevoel in Griekenland te zijn.In Vrachos zijn er zat mogelijkheden om uit te gaan eten. Een auto is wel een aanrader; 1 vanwege de mooie omgeving, 2. boodschappen zijn relatief duur in de 2 (kleine) supermarkten die er zijn.Vrachos kent geen "wild"uitgaansleven. Wil je meer vertier 'savonds dan moet je in Parga zijn.(op klein half uurtje rijden)
Naast het mooie zandstrand in Vrachos zelf, zijn er prachtige kiezel en rotsstranden in de buurt(10 min afstand), waar het erg rustig is.
De inrichting van het appartement is sober, maar prima.Verwacht van de keukenuitrusting niet teveel, maar als je het vraagt kun je wel krijgen wat je mist.

"Goed apatement,mooi omgeving"
de ridder
25-7-2011 als 1 week velenging van 2 weken corfu(overtocht met de boot van 1,5 uur)naar vrachos beach.app schoon en ruim 2x per week schoonmaak(ddus ook het prullenbakje waar het toilet papier in moet!hebben we zelf maar tussentijds geleegd)
airco alleen in de woonkamer wel luiken voor de ramen waardoor het koeler en donker is,keiharde bedden,toen wij er waren kon je er niet ontbijten en avond eten!strand oke,windstil en gladde zee bedden dicht op elkaar,vrachos is een plaatsje waar veel grieken komen in de weekend,bijna geen restaurantjes,super mooi omgeving maakt alles goed vikos kloof,aacheron rivier met de bronnen en helder water(kan je door heen waden,met waterschoentjes echt super mooi)de delta van de rivier met een soort van mangrove deel ook prachtig!de stenen bruggen en mooie dorpen bij zagoria(ong 1,5 rijden )maar zeer de moeite waard.een heel mooi nog redelijk onbekend gebied

"Ruim appartement en een heerlijk strand"
Wilko en Marion
6-7-2011 Op doorreis 2 nachten verbleven. Het appartement was schoon en erg ruim met 2 balkons. Prima uitzicht.
Helaas was de douche zodanig dat je er niet onder kon staan en dat vinden wij een minpunt.
Ontbijt prima,zeer vriendelijk personeel.
Strand heerlijk maar het is wel stil in de buurt. Als de Grieken die hier komen er zijn, is het wel drukker maar 's avonds was het uitgestorven.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Authentieke gastvrijheid"
AM
12-9-2010 Al 4 jaar is Vrachos Beach onderdeel van onze vakantie. Accommodatie is ook zelf via internet te regelen, dus ook voor maar een aantal dagen. Strand en zee zijn erg schoon. (NB Strand/zee verandert van profiel na harde wind - golven kunnen behoorlijk hoog zijn - maar aan het eind van de baai zijn er een aantal kleine strandjes zonder faciliteiten die meer geschikt zijn voor erg kleine kinderen). Veilig complex waar kinderen - samen met de kinderen van de eigenaar en andere gasten - samen kunnen spelen. Sassa- de eigenaresse, staat altijd open voor suggesties en doet alles om het haar gasten naar de zin te maken. Absolute aanrader voor liefhebbers van het echte griekenland. Persoonlijk vind ik het ook in het weekend wanneer de Grieken naar Vrachos komen het hier niet te druk. Super locatie voor zowel zon en zee zoekers als voor liefhebbers van cultuur en natuur - zelfs Albanie ligt binnen bereik.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Perfecte ligging aan het strand"
Peter
7-8-2011 prachtige vaak ook vlakke zee met zeer helder water, eten bij het app. was niet bijzonder, daarvoor moet je toch ergens anders zijn. ook heb je hier een auto nodig omdat er in het dorp zelf niet veel te krijgen is. je kunt ook leuke uitstapjes maken naar bv de Gliky rivier.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Fantastische plek voor rustzoekers"
yvonne
18-8-2010 Vrachos beach appartementen, is een mooi schoon complex.familiekamer was erg ruim. . klein keukentje en douche. inrichting is sober, maar alles is aanwezig.
om de 3 dagen worden handdoeken en beddengoed verwisseld.
er is een leuk zwembad bij, gezellige poolbar, en een restaurant waar je heerlijk kunt eten.
appartementen liggen aan het strand ( gescheiden door een vrij drukken weg). op het strand kun je gratis gebruik maken van ligbedden en parasols. ook kun je cosumptie's aan het strand kopen.
het strand is erg mooi ( fijn zandstrand), maar loopt wel snel af naar diepe zee.
een auto of scooter is een must. want Vrachos kent heel veel restaurants, maar heeft maar 2 vrije kleine (dure)supermarkten en er is géén pinautomaat.
het is er vrij rustig alleen in het weekend is het enorm druk, omdat dan de grieken hierheen komen ( dan wordt het een soort Scheveningen).

wij hebben hier een ontzettend leuke vakantie gehad.
complimenten voor het personeel, waren erg aardig.
we gaan zeker terug !

met oudere kinderen
"Niets meer te wensen"
loes en eric van el...
29-11-2009 wij hebben voor de tweede keer vrachos bezocht . wij voelen ons hier erg thuis prachtige stranden, heerlijk eten, lieve mensen mooie cultuur prachtige bergen . een auto tot je beschikking wat wil je nog meer.de zee is glas helder met en mooi lichtgroene kleur.we hebben ook dit jaar weer mooie lokaties bezocht zoals de perama grotten de mooie ruines van nikopolis. lefkas met een mooie zeven eilanden cruise naar ithaca en kefalinia.
veel plezier.bezocht van 22 augustus tot 12 september

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Super plek, met een super familie"
Marsha
20-8-2009 Het is er heel erg gezellig. Ze zijn er ook heel gastvrij.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Plus, maar ook zeker een min"
familie x
18-8-2009 Met hoge verwachtingen reisden we naar deze bestemming. Contact met eigenaresse was met de reservering ook prima en een warme ontvangst van haarer Het appartement leek ideaal, maar bleek inderdaad zeer gehorig en alles kraakte, tot de toiletdeur en beddeen aan toe. Ook bovenburen houden geen rekening met onderbewoners (schuiven van stoelen en tafels, mede door vroege schoonmaakwerkzaamheden van de werksters)In augustus hebben de Grieken ook vakantie en gezinnen met heel jonge kinderen komen daar logeren. Veel gehuil van deze kinderen en het avondleven gaat wel lang door, dan spelen de kinderen op het complex. Onze kinderen werden regelmatig door de eigenaar uit het zwembad gestuurd omdat ze te druk/luidruchtig waren om 5 uur 'smiddags! Kleine kinderen van buitenlandse gasten werden daar echter niet op gewezen...Onze mening is dat er overdag vakantie gevierd wordt, zeker met kinderen en dat het savonds na half 11 wel wat rustiger mag. We gaan niet weer naar dit hotel.