Appartement Melissa & Pandora (Psakoudia)*** in Psakoudia (Chalkidiki) Griekenland beoordelingen 4.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Melissa & Pandora (Psakoudia)***

5,6
2,8
4,1
4,4

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Melissa & Pandora (Psakoudia)***

Psakoudia, 63071, Psakoudia (Chalkidiki)
Appartement Melissa & Pandora (Psakoudia) scoort een 4,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Melissa & Pandora (Psakoudia)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Melissa & Pandora (Psakoudia)*** in Psakoudia (Chalkidiki), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Appartement Melissa & Pandora (Psakoudia)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Appartement Melissa & Pandora (Psakoudia)*** met andere accommodaties in Psakoudia (Chalkidiki).

4 beoordelingen over Melissa & Pandora (Psakoudia)***

4,9
met vrienden, Juli 2010
"Dit nooit meer!"
Bibian
9-8-2010 Wij zaten in een 2- kamer appartement en het was dat we geen andere keuze hadden. Douchen doe je met de douchekop in de hand, terwijl je haast in de wc staat.
Keukengerei was minimaal. Konden alleen buiten zitten, maar daar werd je dood gestoken door muggen. (Wel een kolibri gezien, dat was dan wel weer speciaal)
Wel dichtbij het strand. Wij hadden een auto, anders kan je daar niet veel zien.
Het was zeker geen aanrader!!! Locale mensen daar begonnen al te zuchten als we de naam van ons appartement noemden.

met partner, Juli 2010
"Eenvoudig maar wel schoon"
anna
6-8-2010 wij hadden een 2 kamer appartement op de bgg. Dat biedt buiten weinig privacy. De beide kamers zijn voorzien van bedden. Een zitje e/o eethoek is echter niet aanwezig. Het appartement was sober ingericht maar wel schoon. De eigenaresse Melissa is een bijzonder ( gedreven ?) vrouw.

H.Hofman
10-9-2007 Wij hadden een appartement,heel erg ruim en apparte slaapkamer. Als je een strandvakantie wil zit je hier heel erg goed. Maar wil je wat van de omgeving zien dan is het minder, dan moet je een auto huren. De service is zeer matig, als je er om vraagt krijg je het. Mevrouw Mellissa meent dat de gast het zelf moet onderhouden,een zeer kwalijk iets naar mijn mening
Maar dat was ook het enigste min puntje, verder hebben we een hele fijne vakantie gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Melissa & Pandora (Ps...

jan
5-8-2005 de studio's zijn erg ruim en mooi.
De 2kamer appartementen raad ik af (heel klein en donker). De studio's waren ruimer en goedkoper!

Appartementen met een mooie ligging vlakbij zee en strand.

groot minpunt voor mensen die rust willen is de vrij harde muziek bij de bar. Een keer per week is griekse avond, dan is er zeer veel geluidsoverlast.