Vakantie Beoordelingen Preveza Vaste land en Evia vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Preveza

31 mei 2012

Preveza

Beoordelingen Preveza

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Preveza. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Preveza. Ben je zelf op vakantie geweest naar Preveza? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Preveza scoort een 8,1 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Camping en 7 Hotels in Preveza. Op Zoover vind je bovendien 22 vakantiefoto's van Preveza. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Preveza. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia.

10 beoordelingen over Preveza

alleenreizend, 2011
"Zeer de moeite waard"
naam naam
Sfeer
6-11-2011 uitstekend uitgangspunt voor zeilers, naar het noorden het corfugebied naar het zuiden het lefkasgebied

met oudere kinderen, 2011
"Zeer prettig"
de heer Gerritsma
24-10-2011 Mooi stadje, mooie omgeving, heerlijk in het najaar

"Een prachtig stukje Griekenland"
mevrouw Elemans
Sfeer
9-10-2011 Een prachtig stukje Griekenland met de mogelijkheid om de provincie Epirus te bekijken (o.a. Ioannina en het natuurgebied Zagoria), maar ook het eiland Lefkas is gemakkelijk van hier uit te bezoeken

"Prachtige omgeving"
Hans.
Sfeer
5-10-2011 Heerlijk wandelgebied. Rustige dorpen, lekker eten en vriendelijke mensen

"Uitstekende thuishaven voor onze zeilboot"
naam naam
6-9-2011 uitstekende bestemming helaas te weinig vluchten er naar toe

met partner, 2010
"TOP"
A
Sfeer
17-8-2010 Preveza is een leuk klein stadje! (vlak bij Lekfkas) Veel leuke winkels en restaurantjes! Wij zijn daar 10 dg geweest en we hebben met de auto een stuk langs de kust gereden. Super mooie standen en de zee was helder blauw! Het was een heerlijke vakantie, lekker uitgerust en heerlijk om weinig toeristen om je heen te hebben maar lekker onder de Grieken!

met partner, Juni 2010
"Zeer rustig, weinig toeristisch"
Edwin
Sfeer
23-7-2010 Lefkas is een zeer rustig eiland waar vooral Engelse toeristen vertoeven. Niet echt veel te beleven, maar wij hebben een rondreis door Epirus gemaakt met als laatste bestemming Lefkas.

met partner, Mei 2010
"Locatie voor start en eindpunt zeilvakanties"
MR Rigter
Sfeer
22-7-2010 Preveza/Actio is de thuishaven van ons zeiljacht, en is gepositioneerd vlak naast de luchthaven van Preveza

met vrienden, Juli 2008
"Leuk stadje"
Rob
Sfeer
6-11-2011 Aardig stadje. Veel restaurantjes in de gezellige straatjes met veel winkeltjes.typisch griekse sfeer.

Familie, Juli 2007
Mevr. van de Kolk-P...
Stranden
9-8-2007 Ik ben op een zeilboot geweest in een baai bij Preveza en dat was geweldig. Het weer was ook fantastisch, hele dag zon met een lekker windje.