15-8-2009
12-08-2009 terug. Prima hotel, zeer mooi en gunstig gelegen: aan zee, net buiten het centr. van het zeer gezellige Platamonas en vlakbij de doorg. weg naar alle beziensw.
Hotel is mooi ingericht, heeft mooie kamers en vele faciliteiten zoals div. sportvelden, bios, grote speeltuin, prachtig groot zwembad met poolbar, klein zwembad, actief animatieteam, gratis internetplek, handdoekservice, bediening aan ligbedden bij het zwembad, computerspellen, biljart, beachvolley, prachtige spa, etc.
We hadden een superiork. met gratis kluis, gebruik badjassen, gratis badslippers, 2x schoonm. per dag, fles wijn en fruit op de kamer en een hele fijne airco. Vanaf het balkon uitz. op zee en de bergen.
Eten is prima. Veel echte Griekse vleesger. en verse pasta's. Als je iedere dag friet wil, moet je daar niet zijn. 3x daags staan in het restaurant 3 a 4 koks verse gerechten te maken. De gasten maken er echter af en toe een rommeltje van. Echter alleen het buffetrest. en 1 a la carte aanw.ezig.
22-9-2009
Wij zijn 15 dagen geweest, begin augustus. Het verblijf is zeer tegen gevallen, zeker omdat de reisgids niet correspondeert met wat er wordt aangeboden, wat natuurlijk wel zou moeten! Dus zeker geen waar voor je geld! De service is waardeloos, we hebben een week moeten wachten op een koelkast omdat deze het niet deed en we toch wel koud water wilden hebben tijdens een dagje weg, vooral met 40 graden! Verder veel lawaai, smerig eten en altijd hetzelfde, de helft is niet all inclusive waar je dus wel voor betaalt, we kregen bij aankomst een gewone kamer terwijl we een superiorkamer hadden geboekt, bij het a la carte restaurant kregen we altijd hetzelfde toetje terwijl ze meerdere op de kaart hadden staan. Helaas, ze hadden nooit het andere, alleen maar fruit wat we dus altijd kregen wanneer we daar aten. En iedere ochtend werden we om 5:20u wakker door de vuiliswagen die de containers die onder onze kamer stonden te legen!!! Kortom: waardeloos en absoluut geen waar voor je geld!