Camping Sikia (+app)** in Pilion Griekenland beoordelingen 9.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Griekenland > Vaste land en Evia > Pilion > Camping Sikia (+app)**

Beoordelingen Camping Sikia (+app)**

10 februari 2012

9,6
Camping Sikia (+app)** Pilion

Camping Sikia (+app) scoort een 9,4 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Sikia (+app)**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Sikia (+app)** in Pilion, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 51 vakantiefoto's van Camping Sikia (+app)** vinden. Je kunt 1 video van Camping Sikia (+app)** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Camping Sikia (+app)** met andere accommodaties in Pilion.

19 beoordelingen over Sikia (+app)**

Een plek om naar terug te keren
Bert Hendrix
19-12-2011 Een verassend mooie camping in een nog niet door de toeristen massaal bezocht natuurgebied. De camping ligt heerlijk op een naar de zee toe aflopend terrein, direct aan het strand. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en goed bereikbaar. Er is overal voldoende schaduw. De sanitairgebouwen zijn comfortabel, gratis onbeperkt warm water, keurig onderhouden en altijd mooi schoon. Het restaurant bereidt heerlijke Griekse gerechten en beschikt over een lommerrijk terras met uitzicht over de zee.
De campingleiding is in handen van twee families die uitstekend Duits en Engels spreken en bijzonder behulpzaam en klantvriendelijk zijn.

met partner, Mei 2011
GEWELDIG SFEERVOLLE LOKATIE
Ad en Pierre Hettem...
23-5-2011 AAN DE GOLF VAN PAGASITIKOS EN BIJ DE BERG PILION.
Zes jaar geleden bezochten wij per caravan deze prachtig gelegen camping.
Nu boekten wij een zeer goedkope vlucht vanaf Charleroi naar Volos en huurden een schitterend gelegen appartement op de camping met uitzicht op zee.
Ook nu weer een heel prettig verblijf in een prachtige omgeving.
Wij zullen zeker nogmaals terug gaan, want door de goedkope vluchten vanaf Charleroi is deze sfeervolle omgeving heel dichtbij gekomen.

In sep-okt-nov:
twee-persoons-appartement: vanaf 180 euro per week.

Zeer goedkope vluchten naar Volos met Ryan Air vanaf Charleroi (Brussel).

met partner, Sept. 2010
Mooiste camping van Griekenland
ERIC
14-2-2011 Prachtig gelegen. Terrassen camping met sanitair waar je thuis jaloers op zou zijn. Direct aan zee met diverse privéstrandjes. Een hele leuke taverna direct bij de camping waar één keer de week live muziek is. Appartementen en een hotel behoren ook tot het complex. Kleine supermarkt. Wifi tegen betaling. Aardige mensen. Deze camping behoort tot de top 3 van de mooiste camping waar wij ooit zijn geweest!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Sikia (+app)** bij:

met partner, Juli 2010
Fantastische camping
Henri
24-8-2011 Wat hebben wij hier een fijne tijd doorgebracht. Een werkelijk prachtige camping in een prachtige gebied. De Pilion is een van de pareltjes van Griekenland. Heel veel te zien. De oostkust met zijn kleine strandjes in de baaien, Volos, de bergen. Heer kun je ontspannen. Gastvrije camping eigenaressen. Mooie plekken op de terrassen. Lekker biertje op het terras van het camping restaurant aan strand. Hier kun je terugkomen

met jonge kinderen, Juli 2010
Prachtige appartementen
mariska van der wei...
31-7-2010 Goed verzorgde camping gelegen aan zee, met prachtig uitzicht. De appartementen zijn ruim en ook met prachtig uitzicht. Goede taverne aan het strand. Echt een aanrader!

met partner, 2010
Super camping, het voelt of je weer thuiskomt.
Hendrik
19-6-2010 Hele fijne camping met vriendelijke eigenaren en personeel. Ook heel behulpzaam als je eens vragen of problemen hebt. Kortom, een fijne plaats om een paar weken te bivakkeren.
Vooral de muziek op vrijdagavond is een aanrader!

met partner, 2009
Super camping!!!
Harma
15-11-2009 Alles is al wel genoemd door iedereen.
Geweldige camping en fantastische omgeving.

Wij reizen altijd met onze hond, ook dat is hier geen enkel probleem.
We kregen de sleutel van het hek bij de woning van de familie om zo gemakkelijker en sneller van de camping af te kunnen om hem uit te laten.

met partner, Sept. 2009
Fantastisch daar wil ik terug komen !!!!
Davepluim
15-10-2009 Veel recencies voor mij hebben het goed verwoord, het is geen camping maar een waar paradijs. Ook wij zijn ex kampeerders maar genieten van de combinatie bungalow's camping. Maar dit overtreft echt alles ,een groot tweekamer appartement met alles erop en eraan een groot balkon met uitzicht over zee wat wil je nog meer !!!! Vriendelijke mensen die steeds voor je klaar staan in behulpzaamheid.
Helemaal TOP !!!!

met jonge kinderen, Aug. 2009
Geweldige camping!
Fam. Zwaan
5-9-2009 De ontvangst is echt grandioos. Zelden zo warm onthaald! Eigenaresse loopt inderdaad met je mee om een mooie plek uit te zoeken voor je. We hadden een prachtige ruime plek voor onze caravan met een heel mooi uitzicht over zee. Dat hadden heel veel plaatsen. We stonden vlakbij een mooi baaitje waar je heerlijk kunt zwemmen en mooi kunt snorkelen. We hebben ons daar prima vermaakt. De weg is wel wat steil maar we konden er wel tegen aan komen met de caravan. Eventueel trekken ze je omhoog met een jeep. Ook bij vertrek heel hartelijk. Ze vroegen of we het naar onze zin hadden gehad! Dat hebben ze me nog op geen één andere camping gevraagd! kortom: prima camping.

met jonge kinderen, Juli 2009
Prachtig gelegen camping
Erna van Benthem
9-8-2009 Camping Sikia ligt erg mooi. Vanaf veel plaatsen heb je uitzicht op zee. We werden vriendelijk ontvangen. De eigenaresse liep met ons mee de camping over om een plek uit te zoeken. Het is een terrassencamping, veel vrij steile paden. Het sanitair was goed en werd ook wel goed schoongehouden.
Het strand bestaat uit kleine kiezeltjes. Je kan er heerlijk zwemmen, maar ook snorkelen (wel waterschoenen gebruiken i.v.m. zeeëgels). In het drop een klein eindje verderop kan je heerlijk eten, direct aan de zee. De Pilion is een mooi, groen schiereiland, met aan de oostkust veel erg mooie standen.

9,5