15-10-2009
Veel recencies voor mij hebben het goed verwoord, het is geen camping maar een waar paradijs. Ook wij zijn ex kampeerders maar genieten van de combinatie bungalow's camping. Maar dit overtreft echt alles ,een groot tweekamer appartement met alles erop en eraan een groot balkon met uitzicht over zee wat wil je nog meer !!!! Vriendelijke mensen die steeds voor je klaar staan in behulpzaamheid.
Helemaal TOP !!!!
5-9-2009
De ontvangst is echt grandioos. Zelden zo warm onthaald! Eigenaresse loopt inderdaad met je mee om een mooie plek uit te zoeken voor je. We hadden een prachtige ruime plek voor onze caravan met een heel mooi uitzicht over zee. Dat hadden heel veel plaatsen. We stonden vlakbij een mooi baaitje waar je heerlijk kunt zwemmen en mooi kunt snorkelen. We hebben ons daar prima vermaakt. De weg is wel wat steil maar we konden er wel tegen aan komen met de caravan. Eventueel trekken ze je omhoog met een jeep. Ook bij vertrek heel hartelijk. Ze vroegen of we het naar onze zin hadden gehad! Dat hebben ze me nog op geen één andere camping gevraagd! kortom: prima camping.
9-8-2009
Camping Sikia ligt erg mooi. Vanaf veel plaatsen heb je uitzicht op zee. We werden vriendelijk ontvangen. De eigenaresse liep met ons mee de camping over om een plek uit te zoeken. Het is een terrassencamping, veel vrij steile paden. Het sanitair was goed en werd ook wel goed schoongehouden.
Het strand bestaat uit kleine kiezeltjes. Je kan er heerlijk zwemmen, maar ook snorkelen (wel waterschoenen gebruiken i.v.m. zeeëgels). In het drop een klein eindje verderop kan je heerlijk eten, direct aan de zee. De Pilion is een mooi, groen schiereiland, met aan de oostkust veel erg mooie standen.