Appartement La Luna in Pilion Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Appartement La Luna Pilion

Beoordelingen Appartement La Luna

Kala Nera, 37010, Pilion
Appartement La Luna scoort een 7,8 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement La Luna? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement La Luna in Pilion, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Appartement La Luna vinden. Je kunt 1 video van Appartement La Luna bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Appartement La Luna met andere accommodaties in Pilion.

28 beoordelingen over La Luna

met partner, Juli 2009
"Leuk appartement"
Erik & Miranda
16-8-2009 Erg leuk appartemeneten complex. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Schoonmaak,schone bedden en handdoeken 3 keer per week. Ruim balkon ( kamer 10) echter met uitzicht op bebouwing en slecht onderhouden tuin van de achterburen. Keukengerei ook naar Griekse begrippen erg matig maar dit is wel op te lossen door zelf even wat aan te schaffen. Voor een 1 kamer app. voldoende ruimte met goede bedden. Goede ligging aan het strand. Leuke restaurants op loopafstand. Rustig en sfeervol plaatsje aan de kust.

met partner, Juni 2009
"Eenvoudig"
LUCIA
3-7-2009 Wat schrokken wij toen we in La Luna aankwamen.Erg eenvoudig appartementje. Ik de loop van de 15 dagen raak je er aan gewend. Het lag redelijk gunstig en wij hadden geen uitzicht op 'n blinde muur De schoonmaak was minimaal, vooral het wisselen van handdoeken. Drie dagen met 2 handdoeken, lekker fris, zand, zonnebrand enz. Nooit iemand bij de receptie.
Voor ons niet meer.

"Prima verblijfplaats"
Elly van de Sande
16-9-2008 Net terug van een heerlijke vakantie in Kala Nera. App. prima. Uitzicht niet geweldig, maar ook niet belangrijk. Heerlijk gewandeld vanuit Kala Nera naar o.a. Milies. Restaurant Pagasitikos is een aanrader. Heerlijk eten, prettige bediening en niet duur.

met partner, Aug. 2008
"Gunstig gelegen appartement"
william en mariska
9-9-2008 het zijn nette verzorgde appartementen.
het zijn goede bedden,
schoonmaak is goed.
het balkon(kamer 2) beneden was ruim genoeg voor 2 personen,tafel met 4 stoelen en een droogrek kon er staan,je keek zo op de winkelstraat en de zee.
centrale ligging,op 100 m van het strand,taverna's,winkeltjes.

alleenreizend
Piet
11-5-2008 Prima plek
Zeer centraal
Schoonmaak beter dan gewend.
Goede bedden.
Naar mijn mening de beste appartementen:nr 7,8 en 9 op de eerste verdieping

met partner, Mei 2008
P. Vandeputte
29-5-2008 Prachtig - Alles wat je nodig hebt (bushalte, supermarket, taverna's, ...) op maximaal 100 meter.
Enige minpuntje is misschien de kleine douche.
Hier komen we zeker nog terug.

met partner, Mei 2008
E.E. Hemmer
8-5-2008 La luna ligt vlak bij zee, een paar meter lopen. Schoon appartement met een balkon of tuintje. Prima ruimte, ook eenvoudig koel te houden. Keukenassortiment was wat matig, hoewel dit vaak zo is in griekenland.

met partner, Aug. 2007
M. van Weerdenburg
17-2-2008 Het hotel ziet er wel goed uit, de kamer waar wij verbleven was in orde, maar het ligt er wel erg aan welke kamer je treft. Wij zaten aan de achterkant op de eerste verdieping, en hadden niet echt uitzicht maar wel een lekker ruim balkon. De kamer op de begane grond keek echter zowat op een muur uit.
Kala Nera is een leuk dorpje, er is niet zoveel te doen maar het is wel geschikt voor een rustige strandvakantie.

Familie, Mei 2007
Maaike
22-5-2007 La luna is een mooi appartementencomplex, waarin niets ontbreekt. Het wordt heel goed schoongehouden en heeft ruime balkons. Ideaal gelegen bij de supermarkt en tavernes (Paris en Pagasitikos hebben heerlijk eten)

Hillie en Andries ...
1-3-2007 La Luna is centraal gelegen, alles ligt op loop afstand.
Strand is half kiezel en zand, op het kiezelstrand bij terras Edem (eigennaar Thasos) zijn ligbedden te huur.
Zowel op strand als op het terras is het bij Thasos fantastisch toeven.
Uitzicht over zee met af en toe spelende dolfijnen geeft dolce far niente gevoel.