Aparthotel Valtos Beach*** in Parga (Epiros) Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.836 bezoekers online
Home > Griekenland > Vaste land en Evia > Parga (Epiros) > Aparthotel Valtos Beach***

Beoordelingen Aparthotel Valtos Beach***

10 februari 2012

uitzicht vanaf het balkon

Aparthotel Valtos Beach scoort een 8,6 uit 10, op basis van 110 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Valtos Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Valtos Beach*** in Parga (Epiros), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 189 vakantiefoto's van Aparthotel Valtos Beach*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Valtos Beach*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Aparthotel Valtos Beach*** met andere accommodaties in Parga (Epiros).

107 beoordelingen over Valtos Beach***

Ik kom terug
Paul Sepp
18-9-2011 uitermate tevreden,door vriendelijkheid van de totale crew .
zeg het niet snel , maar hier ga ik zeker naar terug voor het totaalplaatje van het hotel.
ontbijt was goed uitgebreid ,en de menukaart en bereiding daarvan waren erg lekker .

Heerlijk hotel op een prima locatie
Patricia
20-9-2011 Dit was echt een heerlijk hotel. Goede kamers, zeer vriendelijke mensen en niets was ze te veel!! Het ontbijt was goed en er stonden zelfs spullen om zelf griekse koffie te zetten wat zeer gewaardeerd werd door de griekse gasten. De kamer was prima. Alles was schoon en netjes.Mooi balkon. Het hotel is niet echt geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Er zijn een hoop trappen. De ligbedden aan het strand zijn prima. Het strand heeft geen zand maar grote kiezelstenen. Parga is prachtig. Ga eens koffie drinken bij het cafe in het Kastro zelf! Een prachtig uitzicht. Ga eens eten bij Taverna Stefanos. Je moet er een klimmetje voor maken maar dan heb je wel heerlijk eten en een prachtig uitzicht! Parga zelf is een lekker dorpje om door te wandelen. Neem van Valtos Beach de taxiboot naar Parga zelf en dan kun je van daar af terug lopen naar het hotel. Zeer de moeite waard! Wij komen graag nog een keer terug!

met een groep, Aug. 2011
Prachtige locatie maar sterke kuiten vereist
Bo
2-9-2011 Valtos Beach ligt prachtig aan het strand. Je hebt zowel keuze om aan een kiezelstrand als zandstrand te liggen. 2 strandbedden + parasol kosten ongeveer 7 euro voor de hele dag.
Een mooi complex maar flink wat trappen om boven te komen. Het ontbijt is goed verzorgd en er is genoeg keuze. Het eten op het menu viel wel eens tegen (taaie kip bijv.)
Het personeel kwam er onvriendelijk en ongemotiveerd over. Als we nog een drankje aan het nuttigen waren, werden de lichten plots uitgedaan.
Ze glimlachen niet als ze bedienen en groeten nauwelijks. Dit was voor ons een grote tegenvaller.
Als je lekker, gezellig en rustig wilt eten, dan raden wij toch aan om de grote klim langs het strand te maken. Boven aan de klim bevinden zich leuke restaurantjes voor leuke prijsjes.
Als je meer toerisme op wilt zoeken dan moet je met de boottaxi naar de boulevard gaan (2 euro pp)

met een groep, Aug. 2011
Goed hotel aan zee, mooi uitzicht
Albert
4-9-2011 Hotel Valtos Beach is ons goed bevallen. Kamers zijn mooi en vanaf het balkon heb je een mooi uitzicht over zee. Keuze bij het ontbijt is ruim en je kunt er ook goed dineren, alhoewel wij dat persoonlijk minder gezellig vonden. Wij zochten liever een restaurantje "boven op de berg". Een klim van zo'n 15 minuten brengt je naar (wat rustiger gelegen) restaurantjes met vergezichten over zee en strand. Wanneer je graag drukte opzoekt, is de boulevard van Parga ('s-avonds) een must. Voor 2 euro p.p. kun je overigens ook met een bootje van Valtos beach naar Parga.
Ondanks dat door anderen het personeel van het hotel zeer vriendelijk wordt genoemd, hebben wij op andere Griekse bestemmingen toch wel meer Griekse klantvriendelijkheid ontvangen van het personeel. Het leek hier een beetje "verplichte" vriendelijkheid.
Tips: Acheronrivier vanaf Glyki een flink stuk stroomopwaarts lopen, Meteora-kloof(3 uur rijden), Vikoskloof, Peramagrotten, Nekromantion.

Heerlijke vakantie gehad!
Erik
31-7-2011 Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad, het hotel is erg goed, dat je moet traplopen is bekend dus dat was voor ons geen probleem. Kamers zijn heel netjes en schoon, goede bedden vooral! Eten bij het hotel is geweldig, net als in de rest van Parga. Het zwembad en strand zijn ook prima. Het personeel werkt echt heel hard om je verblijf tot een succes te maken.

Tips om uit eten te gaan: Villa Rosa (einde van de boulevard) en Kastro (op de heuvel bij de burcht).

met vrienden, Juli 2011
Zeer aan te raden!!
Marthe
7-8-2011 Personeel is er zo ontzettend aardig ! Topweek gehad! Ik kom zeker terug!

Een geweldige vakantie gehad in Valtos Beach!
Ruben en Mirjam
30-7-2011 Valtos Beach in Parga is een mooi hotel gebouwd tegen een heuvel. We hadden een eevoudige, maar zeer schone en ruime kamer met een mooi balkon (privacy!) en prachtig uitzicht over de baai. Om de 2 dagen werd ons bed verschoond.
We hadden half pension: het ontbijt is prima, het diner was super. We mochten van de kaart 3 gangen kiezen. We hebben genoten.
Parga is een mooi stadje, waar je naar toe kunt lopen (flinke klim, maar dat wordt beloond met een prachtig uitzicht) of je kunt met de taxiboot voor €2 pp. Een leuke ervaring!
Parga zelf heeft tal van leuke toeristenwinkeltjes in smalle straatjes en een lange boulevard met restaurantjes, terrasjes en barretjes. Als je een biertje en wijntje besteld, krijg je er vaak iets lekkers bij. Heerlijke cocktails gedronken!
In en om Parga is veel te zien en te beleven: het oude kasteel, de Acheronrivier (prachtig!), mooie bezienswaardigheden, monumenten en opgravingen en dat allemaal in een mooi groene omgeving. Kortom: een topvakantie!

Droom vakantie
Mariëlle en Rens
14-8-2011 Ik heb hier twee onvergetelijk heerlijke weken gehad met mijn vriend.
Het hotel is perfect, niet alleen het personeel, de kamers, en de staat van het hotel maar vooral de ligging.
Het hotel ligt direct aan het strand, met super helder water, en ongeveer 5/10 minuutjes lopen van het leuke plaatsje Parga. Hier kun je iedere avond een ander restaurantje kiezen want er zijn er genoeg. Ook zijn er ongeveer 100 leuke souvenir winkeltjes.
Alle leuke nauwe straatjes,heuveltjes en de vriendelijke Grieken geven je een fantastisch vakantie gevoel.
Het was een droom vakantie die we nooit zullen vergeten! Absoluut een aanrader!

met vrienden, Juli 2011
Heerlijk heerlijk heerlijk!!!
Karin Smits
2-8-2011 Zijn vanochtend terug gekomen vanuit Valtos Beach.
Wat een heerlijke plek om vakantie te vieren en wat een ontzettend aardige mensen. Jong en oud staan altijd voor je klaar!!! We hebben het heel erg leuk gehad, heerlijk gegeten bij het appartement. Griekse avond met bbq was super.
De klimpartij naar Parga was heavy maar zeker de moeite waard, terug vaak de taxiboot genomen. Strand, zee en zon alles was aanwezig voor een topvakantie.
Christos, Nicos, Alex, Mario en de rest van het team bedankt voor de fijne tijd.
Ook de terugvlucht met 'touroperator' was top wat een vrolijke en aardige bemanning vandaag. Leuk dat Danny en andere kinderen een kijkje in de cockpit mochten nemen.

Een waar Grieks paradijs!
Shirley,Gert,Sascha
3-8-2011 Wij hebben hier een topvakantie gehad!De ligging is perfect,direct aan het Valtos strand(zand/kiezel).Met de taxiboot voor 2,- pp(kinderen gratis) vaar je in 5 min.naar Parga.Te voet kan ook,ff een kuitenbijter,maar het uitzicht is het waard!Het complex is erg schoon met een mooie tuin.Het ontbijt is gevarieerd en het avondeten is super!Ook de Griekse avond is erg gezellig.Verder doet de familie er alles aan om het je naar de zin te maken.Wat een "thuis"gevoel geven ze je.De kamers zijn eenvoudig,maar schoon.Iedere dag schoonmaak en nieuwe handdoeken,bedden om de dag verschoond.De trip met Captain Hook is erg mooi en de gezellige muziek op de boot geeft extra sfeer.Ook wij willen even melden dat je wel degelijk goed ontvangen wordt tijdens aankomst.Mario,Christoff en Nikos helpen je mee met het koffers sjouwen.Maar met 3'en kunnen ze natuurlijk niet 20 pers. tegelijk helpen!Wij gaan zeker terug naar deze fijne plek.Nikos,Christoff,Vivi,Helena,Mario,Alex,i Giagia and o pappoes:Thanks!

met een groep (2)