Hotel San Nectarios** in Parga (Epiros) Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel San Nectarios**

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel San Nectarios**

2 Aghias Marinas street , 48060, Parga (Epiros)
Hotel San Nectarios scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel San Nectarios**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel San Nectarios** in Parga (Epiros), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Hotel San Nectarios** met andere accommodaties in Parga (Epiros).

2 beoordelingen over San Nectarios**

Joanna
1-10-2005 Wij zijn in dit hotel geweest van 10-14 september. Het hotel was prima. Goede kamers. Het ligt aan een wat drukkere weg maar daar had je geen last van. Parkeren was soms wat lastiger. Een stukje lopen was ook geen probleem. De auto kon je altijd kwijt! Prima service en een lekker ontbijt. Kamers met airco en TV en balkon.

Harry en Leni
29-9-2005 wij zijn er geweest van 10-24 sept. het is een erg leuk hotel net buiten het centrum t.o. de chinees.Het hotel is niet groot maar wel gezellig. Dekamers zien er goed uit,ook niet groot maar wel met airco, koelkastje en t.v. De badkamer is vrij klein maar wel netjes en bij de douche is een douchegordijn dus geen waterballet.
Het ontbijt is eenvoudig met ham kaas jam e.d. het brood is heerlijk en elke dag vers.De service vonden wij uitstekend en de hoteleigenaar was erg aardig,allemaal trouwens.Als wij naar Parga gaan ,dan gaan wij zeker terug naar dit hotel.