Appartement Margarita Studio's**** in Parga (Epiros) Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.143 bezoekers online
Home > Griekenland > Vaste land en Evia > Parga (Epiros) > Appartement Margarita Studio's****

Beoordelingen Appartement Margarita Studio's****

30 januari 2012

6,3
Appartement Margarita Studio's**** Parga (Epiros)

Appartement Margarita Studio's scoort een 8,4 uit 10, op basis van 82 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Margarita Studio's****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Margarita Studio's**** in Parga (Epiros), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 109 vakantiefoto's van Appartement Margarita Studio's**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Appartement Margarita Studio's**** met andere accommodaties in Parga (Epiros).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

82 beoordelingen over Margarita Studio's****

met oudere kinderen, Okt. 2011
We komen er zeker nog een keer weer!
Sjaak Buijs
23-10-2011 Prima locatie, fijne eigenaar Thanassis. Bij het zwembad een schitterend uitzicht. En het appartement wordt goed schoon gehouden.

Mooie appartementen en prima ligging
ruth
19-9-2011 Wij zijn net een paar dagen terug uit Parga en Margarita is ons uitstekend bevallen. De appartementen zijn ruim en schoon en van alle gemakken voorzien. De badkamer is klein maar dat weet je als je naar Griekenland gaat. Er zit een douchegordijn in en dat is al een hele luxe. Veel trappen als in een van de bovenste appartementen zit, maar wij zaten onderaan dus dat werd ons bespaard. Zwembad op dakterras is top en zit een leuk barretje bij. Thanassis is een ontzettend aardige kerel die je altijd te woord wil staan als je vragen hebt of gewoon voor een gezellig babbeltje. Hij is absoluut niet opdringerig zoals wij hier eerder gelezen hebben. De ligging is prima. 10 minuutjes naar het centrum en 20 minuten naar Valtos Beach. Parga is ontzettend gezellig, maar ook erg druk en wel heel erg toeristisch. Aanraders om te eten: Perivoli, Symposium, Rudi's, Gemini. Ga vooral niet naar Bachos, want daar zagen wij mensen soms meer dan een half uur wachten terwijl er zoveel leuke restauranten zijn

met een groep, Aug. 2011
Wederom geweldig
Sjaak & Monique
8-10-2011 Voor de 3de keer Magarita gekozen, en het voelt als thuis komen. Anthenassis is nog steeds een geweldige gastheer die terecht trots is op zijn complex. Kamers zijn groot en worden perfect schoon gemaakt.
Ons reisgezelschap bestond uit 7 personen. Met zijn allen genoten van een fantatische vakantie. De Zagoria dorpen, Vikoskloof en het mooie achterlandschap is uniek. Wij komen dan ook zeker terug en natuurlijk weer naar Magarita studio's.
Jack de fireman, Monica, Bert, Rosa, Lonna, Michiel en Koekie

Helemaal leuk en goed!
Fij en Raag
26-8-2011 Wij zijn vorige week terug gekomen en we hebben het super naar onze zin gehad! We waren wel bij dat we een kamer hadden op de onderste verdieping;) Maar die trappen waren ook nog wel te doen! Verder lag het app. op een perfecte afstand van het centrum en strand. Een lekker loopje! En je ziet zelf niet in herrie. Het is zeker een aanrader om rond 15 aug te gaan want dan is er vuurwerk! Er lopen wel NL toeristen maar niet heelveel. Vooral griekse toesisten. De eigennaar was erg aardig en alles was lekker schoon! Bij ons werd er meestal rond 13.00 schoongemaakt dus we konden uitslapen en vaak waren we dan al weg! Parga is een geweldig stadje!

met vrienden, Aug. 2011
Mooie accomodatie, op een goed gelegen plek!!
Rosa en Romee uit N...
31-8-2011 margarita studio's is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooi appartement met zwembad op dakterras! de appartementen zijn ruim en worden 6 dagen in de week schoongemaakt. het zwembad is erg mooi en is heel schoon, en heerlijk om een dag aan te liggen. het is goed gelegen en je bent zo in het stadje. de eigenaar, Thanassis, is erg vriendelijk en wilt je altijd helpen als er problemen zijn. wij waren erg tevreden en zulllen het aan iedereen aanraden om hier zijn vakantie te komen vieren. Parga was erg leuk en om nog een keer te komen bezoeken.

Zeker doen
Marion
15-8-2011 Zaterdag teruggekomen van Parga en we hebben een super vakantie gehad. Dit zeker mede te danken aan de eigenaar thanassis en zijn zonen. Zoals meerdere mensen hier schrijven, ze doen er echt alles aan om de boel netjes te houden en het je helemaal naar de zin te maken. Ik vond de ligging perfect omdat je net uit de drukte bent en het heel goed te lopen is. Prachtig wandelen in de directe omgeving en met scooter/motor nog meer mooie plaatsen te bezoeken. Zowel Parga als Margarita studio's zijn zeker een aanrader.

Fantastisch
bart anbergen
9-8-2011 super gezellig, lekker rustig, eigenaar is een toffe kerel die alles perfect voor je regeld.
Schoon, wij (2 volwassenen) hebben een prachtige tijd gehad, komen volgend jaar zeker met onze zoons 21 en 18 met vriendinnen terug.
hopelijk nemen de nederlandsche reisbureau's nu wat meer kamer cq studio's bij hem af, want hij verhuurd alles het liefst aan de nederlanders.
De voordelen van deze appartementen/studio's zijn: op loopafstand van alles, maar toch dichtbij, je bent geen scooter of auto nodig, en al helemaal niet als je maar 1 week gaat.
10 minuutjes lopen en je zit weer in de rust, perfect.
Wij zijn echt enthousiast geraakt over parga, en als je dan ook nog zo'n studio treft, mag je niet klagen.

Prima ligging en leuke sfeer!
Fam.Twijnstra
16-8-2011 Wij zijn half juli 2 weken geweest en hebben het heel leuk gehad! De ligging is perfect, net buiten de drukte en niet te ver lopen naar het centrum. Alles is heel netjes schoon en de studio is heel ruim. Alleen de badkamer is erg klein en het bed is wel erg hard. Leuk uitzicht vanaf het balkon. Thanassis en zijn zoon staan altijd voor je klaar en zijn echt heel erg hartelijk! Prima kwaliteit/prijs verhouding! Vanaf het zwembad heb je een heel mooi uitzicht. Parga is ook echt heel leuk en gezellig!Leuke terrasjes, restaurantjes en straatjes. Met bootjes kan je overal naartoe. Er is echt veel te doen in de omgeving. Thanassis geeft je graag info over eea. Zeker een bestemming om nog eens naartoe te gaan.

Zeker voor herhaling vatbaar
Jeannine Nicos en A...
3-8-2011 Twee weken in deze accomodatie doorgebracht en geen dag spijt.
De eigenaar thanassos doet er werkelijk alles aan om je verblijf tot iets
onvergetelijks te maken wat bij ons zeker gelukt is.
Samen met zijn twee zonen zijn ze een en al vriendelijkheid en gastvrijheid.
Wat we ook zeker moeten vermelden is dat hij s"ochtends aan het wembad een geweldig ontbijt serveert voor een in verhouding prima prijs ,dit is niet in de gids vermeld maar dus wel verkrijgbaar.De hoeveelheid is enorm en echt erg lekker of je nu uigebreid engels ontbijt wilt of een heerlijke griekse yoghurt met honing geen probleem.sÁvonds is de bar bij het zwembad open waar je dan ook eventueel nog heerlijk kan zwemmen. De griekse gastvrijheid en vriendelijkheid staat bij deze heren heel hoog aangeschreven, en bij een eventuele terugkeer naar parga gaan wij absoluut weer naar deze accomodatie.

met vrienden, Juli 2011
Fantastische vakantie in Margarita Studio´s
Hester & Susanne
17-7-2011 Gister thuisgekomen van een fantastische vakantie in Margarita! Wat is Parga een mooi en gezellig stadje. We zijn helemaal verliefd! Margarita is een ontzettend leuke accommodatie met een goede ligging en een heerlijk zwembad van waar je een mooi uitzicht op zee hebt. Thanassis is een zeer behulpzame eigenaar en samen met zijn zoon proberen ze je een onvergetelijke vakantie te geven. Dit is dan ook bij ons gelukt!
Het appartement is erg schoon, wat wij zeker belangrijk vonden.
Kortom wij hebben genoten en begrijpen de negatieve reactie's van anderen niet!

6,3

met een groep (1)