Hotel Lichnos Beach*** in Parga (Epiros) Griekenland beoordelingen 6.7 | Zoover

6,1
6,2
5,5

28 mei 2012

Hotel Lichnos Beach*** Parga (Epiros)

Beoordelingen Hotel Lichnos Beach***

Parga, 48060, Parga (Epiros)
Hotel Lichnos Beach scoort een 6,7 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lichnos Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lichnos Beach*** in Parga (Epiros), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Hotel Lichnos Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Hotel Lichnos Beach*** met andere accommodaties in Parga (Epiros).

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Lichnos Beach***

6,3
5,6
5,4
met partner, Juli 2010
"Heerlijk hotel aan mooi strand"
Kees en Diane
28-7-2010 Wij hadden voor we vertrokken de beoordeling over dit hotel gelezen. Wij wilden het desondanks toch proberen en het is ons meer dan goed bevallen!!
Prachtige ruime, schone kamer met een fantastisch uitzicht op de schitterende baai.Vriendelijk personeel en een heel goed verzorgd ontbijtbuffet. Het is heerlijk om zo vanuit je hotelkamer het strand op te kunnen lopen. Maar het is ook een prima plek om de omgeving te kunnen bekijken. Een auto is dan wel gewenst. We hebben heerlijk gegeten in de taverna Corral, deze ligt aan het strand.Kortom wat ons betreft een echte aanrader, dit hotel!!

met een groep, Juli 2010
"Een goed hotel op een perfecte locatie"
Niels
19-8-2010 Met z'n tweeën (2 vrienden van 30) zijn wij van 10 juli t/m 24 juli 2010 naar Lichnos Beach geweest. Hier hadden wij een kamer, type bungalow kamer nr. 108. De kamer was verzorgd, ruim genoeg, met terras wat uitzicht bood over de baai. De badkamer was sober, degelijk en schoon.
Het ontbijt was in buffetvorm. Voor Griekse begrippen was het goed. Geen plakken brood, maar stokbrood en cake. Verder was er vers fruit en yoghurt, cornflakes en wat overig hartig eten.
Het strand, gelegen in een magnifieke baai, was op 2 minuten loopafstand. In het zwembad was het ook zeer prima vertoeven. Bij het strand zijn 3 restauarants waar heerlijk gegeten kan worden. Daarnaast is er één strandtent bij het hotel.
Voor een leuke avond zul je echt naar Parga moeten. Parga is bereikbaar per hotelbus (gratis), 10 min. rijden.
In Parga zijn genoeg restaurants en leuke barretjes (Blue Bar, Café del Mar). Er zijn geen discotheken.
Excursies naar Meteora, Vikoskloof en rivier Acheron zijn zeer aan te raden

met jonge kinderen, Juli 2010
"Service slecht."
geusendam
2-8-2010 We hadden een mooie grote 3 persoonskamer met prachtige uitzicht en een kleine twee persoonskamer met een beroerd uitzicht. We hadden twee 3-persoonskamers geboekt maar we werden zonder pardon in een 2-persoons gedumpt. Er was geen enkele medewerking; men vond 2-persoons ook goed. De dame aan de balie zat domweg te liegen dat de toeroperator het verkeerd had doorgegeven (aantoonbaar onjuist). Het personeel is onvriendelijk. Als alles goed gaat heb je ze niet nodig en kun je er prima toeven.
In Parga beslist eten bij Bacchos.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Mooi uitzicht maar verder weinig"
C.Brandt
21-5-2010 Wij zijn in de meivakantie naar Lichnos Beach geweest. Volgens reisbureau al seizoen maar echt niets was open. Het restaurant bij het strand was gesloten dus iedere avond naar Parga. Het hotelbusje reed niet dus met de Taxi. Ook de taxibootjes gingen niet. Watersporten was nog niet mogelijk. Het hotel is erg mooi. Grote kamers maar daar is alles mee gezegt. Het personeel was niet echt vriendelijk en behulpzaam. Misschien dat het in het hoogseizoen beter verblijven is.

met oudere kinderen
"Rustiek, rustig en grieks"
Theo/Anne/Fiona/Row...
25-2-2010 Ideaal voor wie van relaxen, rust en het echte Griekenland houdt. Prachtige en besloten locatie, fantastisch uitzicht, prima strand en prachtige baai. Mooi Parga vlakbij (per boot taxi of taxi). Twee goede en betaalbare taverna's aan het strand, beter dan de taverna van het hotel. Eenvoudig ontbijt maar fantastisch uitzicht. Goede, soms zeer ruime, gerenoveerde kamers.
Tweemaal met plezier bezocht (2001 en 2009)

met jonge kinderen, Juli 2009
"Hotel Lichnos Beach is great!"
Familie Ambachtshee...
1-8-2009 De ligging is zeer rijk aan natuur, cultuur en rust. Hotel degelijk en zeer schoon! Eten redelijk tot goed net als in heel Griekenland. De dagelijkse leiding (familie/eigenaar) waren zeer behulpzaam met het regelen van allerlei zaken! Een vakantie om zeker nog eens te doen, dit omdat er veel in de omgeving te zien en te doen is. Wij hebben in twee weken eigenlijk te intensief alles willen zien dit is gezien de hoge temperaturen niet aan te raden zeker niet met kleine kinderen. Daarom gaan wij zeker nog eens terug! Een aanrader voor mensen die weinig Nederlanders op hun vakantie willen tegenkomen. Warme groet uit Nederland van de Fam. Ambachtsheer uit Zoetermeer. Dina & Family We Love You!!

met oudere kinderen
"OUDE VERGANE GLORIE !"
Fam.de bezemer
1-5-2009 Ooit misschien een leuk complex geweest, echter in 30 jaar tijd niet veel veranderd. Echte vergane glorie.Veel defecten in zowel complex als ook in de kamers. Hygiene laat sterk te wensen over. Foto's in reisgidsen zijn van 20/30 jaar geleden.Groot probleem is ook het sterk hellende terrein waar het complex op staat. Wel gunstig voor het geweldige uitzicht !
Bereikbaarheid is slecht, complex staat afgezonderd. Wel in een prachtig mooie baai.Het super gezellige Parga is nog een flink eind zwoegen om er te komen. Tip : huur een auto of scooter. Echt nodig !

"Zeer aan te raden"
Ton Kessels
12-2-2009 Leiding was zeer behulpzaam bij medische problemen. Personeel in restaurant was niet geheel deskundig.

"Hotel in oude glorie"
J.Vogel Hellevoets...
5-10-2008 Ontvangst en kamer goed geregeld. Kamer werd meer dan geboekt (fam. kamer) STrand lag er erg mooi bij, goed afgezet en stoeltjes te huur voor 5 eurie. Niet teveel gevraag. Jammer bij strand geen vazen om sigaretten peuken in te doen etc, dus slingerd dit rond, aan het eind van het seizoen word je daar niet vrolijk van. Douche zeer klein, verouderd en minimale ruimte hooguit 45cm in het vierkant.
Eten zeer eentonig, bijna iedere avond het zelfde.
Ontbijt niet erg slecht voor Grl eigenlijk welgoed, we hadden wel erg veel wespen en nog eens wespen. ZIj kwamen op de ham af en iet op de jam. Wespen waren ook agressief, vele mensen zijn gebeten.
Personeel niet al te vriendelijk, behalve bij de receptie, ontbijt zaal en de bestuurder van het busje.
Parga zelf zeer leuk dorp, met erg veel leuke en goede eet gelegenheden.

"Hotel op z'n retour"
K. Scholten
17-9-2008 hotel prachtig gelegen aan mooie baai.Hadden fam.kamer en ruim balkon met mooi uitzicht.Het enige positieve de kamer is ruim maar zeer gedateerd werd slecht/niet schoongemaakt Badkamer is afschuwelijk zeer klein en sterk verouderd vies douchegordijn,stortbak boven wc Ontbijt viel erg tegen.Na 2 geweldige hotels op onze rondreis was dit een enorme domper.
Ga eten bij res.Coral op het strand links ah.eind geweldig en niet duur!

1 2 3 4 5 volgende