Appartement Gina** in Parga (Epiros) Griekenland beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 12.741 bezoekers online
Home > Griekenland > Vaste land en Evia > Parga (Epiros) > Appartement Gina**

Beoordelingen Appartement Gina**

10 februari 2012

leuk strandje vlakbij ''gina''appartement

Appartement Gina scoort een 8,8 uit 10, op basis van 93 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Gina**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Gina** in Parga (Epiros), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 83 vakantiefoto's van Appartement Gina** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Gina** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Appartement Gina** met andere accommodaties in Parga (Epiros).

93 beoordelingen over Gina**

met vrienden, Okt. 2011
Mooie rustige plek
A. Meijers
24-10-2011 Het appartement ziet er keurig verzorgd uit en het wordt dagelijks schoongemaakt.
Rula en het personeel zijn vriendelijk en behulpzaam.
Het is een rustige buurt; de bakker ligt 100 meter naar links en restaurant Yannis Taverne 100 meter naar rechts.
Vanwege de goede kritieken zijn we de eerste avond bij Yannis gaan eten en het beviel zo goed dat we er elke dag zijn teruggegaan.

Prima complex
Ines Reiber van Es
2-10-2011 App.Gina is een toppertje.Alles kraakschoon, keurig ingericht.Roula, de eigenaresse doet er alles aan het een ieder naar de zin te maken.Ze spreekt goed Engels en Duits.Is nu bezig de laatste appartementen van nieuwe bedden, matrassen en kussens te voorzien.Elk najaar doet ze er 3.Prima doucheruimte (wij hadden zelf een douchecabine Nr.5)Warm water, kortom heel degelijk allemaal.Alles wordt prima onderhouden.

met vrienden, Sept. 2011
Prima Plekje
P. Schoemaker
13-10-2011 Zoals anderen reeds opmerkten is vakantievieren bij Gina een feest.
Alles is schoon en wordt bijzonder goed onderhouden. Een lekker klein en knus complex! Parga is een touristisch oord, maar zodanig dat het niet vervelend wordt. De Grieken zijn zeer vriendelijk, ondanks het feit dat wij hier aan het eind van het seizoen waren. Het is zeker een plek om nog eens te bezoeken! En dan boeken bij Gina! Proficiat Roulla!!!!!!!!!!!!!

Heel gastvrije ontvangst in app Gina
P. van Santen
27-8-2011 Roela,de beheerster van app. Gina, zorgde er voor dat we ons heel erg thuis voelden. Het complex wordt goed schoongehouden en de kamers zien er goed uit. Vooral het Meteoragebergte is indrukwekkend! De afstand is 195 km en het is prima rijden op de Griekse snelwegen. Wel is het aan te raden om bijv. in Metsovo te overnachten. De Vikoskloof, 900 m diep, is ook een aanrader, uitzichtspunt bij Oxia.

Prima plek & toch dit bij het centrum
Hans Annemieke
31-8-2011 Wij zijn net terug van Gina alles was hier keurig verzorgd , ook de studio zag er zeer verzorgd en schoon uit. Parga zelf is een leuk stadje om te vertoeven elke avond maakten wij hier even een wandeling door . Om echt eens lekker uit eten te gaan vinden wij toch dat Cafe-bar TO XANI een dikke pluim verdiend ,deze ligt net naast een kerkje. de moeder van de eigenaar kookt heerlijk grieks en het is niet duur. de bediening is uitstekend en vooral enthousiast. Vaak wordt gezegd dat de Grieken het aan het eind van het seizoen zat zijn, nu de grieken die wij mee gemaakt hebben absoluut niet.

Hans Annemieke.

Zalige plek
teeuwenlia
2-8-2011 appt Gina is in een woord SUPER De ligging is perfect rustig straatje maar toch dicht bij het centrum van Parga Het appt. is super schoon en een hele aardige eigenaresse.
Op de dag van vertrek kan je douchen in de garage onder de appt . en je koffers stallen.

Het was geweldig
Gerda en Martien
7-7-2011 Goede ligging.
Prachtige kamers.
Het werd superschoon gehouden.
Een behulpzame eigenaresse.
Ze heeft alles goed voor elkaar.
Een echte aanrader.
De vakantie is daar een feest.

Gina perfect
willem en joke
21-7-2011 Werkelijk goed app .Rula doet alles voor haar klanten .App zijn schoon ligging perfect dichtbij strand en centrum.Varen naar Paxos ga met Marco Polo 20 euro met die andere boten 5 euro goedkoper maar afgestampt.Scooter gehuurd via Rula 90 euro maar uitstekende service was sleutel verloren op strand gebeld en kwamen direct zonder extra kosten.Scooter gehuurd via Rula 90 euro maar uitstekende service was sleutel verloren op strand gebeld en kwamen direct zonder extra kosten.Scooter gehuurd via Rula 90 euro maar uitstekende service was sleutel verloren op strand gebeld en kwamen direct zonder extra kosten.

met vrienden, 2011
Niets op aan te merken
Jet
2-6-2011 Schoon, rustig, perfecte ligging, wat wil een mens nog meer ;-)
Rula thanx, i'll be back!

met partner, Mei 2011
Fantastische appartementen.
Carla en Tom v.d. B...
23-6-2011 Komen al meer dan 30 jaar in Griekenland en hebben dus al heel wat appartementen gezien. Helaas ook slechte (Stoupa) Voor de rest allemaal prima.
Zijn almeer in Parga geweest, maar nog nooit in ap. Gina. Om een lang verhaal kort te houden. Echt in een woord een TOPPER. Alles klopte. Schoon, prima ligging en prijs/kwaliteit prima. Parga zelf kende we al en is een leuke plaats om van alles te doen. Eten kan je overal. Onze favoriet was en is To Souli aan de boulevard. Wij hebben daar 's-avonds altijd gegeten en met alles erop en eraan en zijn niet boven de € 30,00 gekomen en nog eens voor bijna € 10.00 aan gratis drankjes. (komt ook omdat we er 2 jaar geleden ook 's-avond ginnen eten en ze ons herkende) Als je in de rij wil gaan staan en nummertjes trekken en het eten van je bord wordt geken, binnen een half uur weg is Bachus een "aanrader" ook aan de boulevard. Voor een drankje voor of na is Captin's Inn prima. Naast To Souli. Carla en Tom.

alleenreizend (7)