3-9-2008
Ca. 25 minuten lopen van de pier, lastige toegangshelling, fraai appartement, schoon en vriendelijke werksters. Directie nors, jong en rijk.
Barprijzen hoog (ijsje € 6 ). Zakelijk en bijna ongeinteresseerd geleid.
Parga heeft schitterende stranden, boulevard, steeds meer Engelse, Italiaanse en Griekse gezinnen.
Prima eetgelegenheden zoals Castello, Gemini, Nafsika, Zorbas, Bacchos, Dionysis (vis !!), de chinees (!).
Auto huren zeer aan te bevelen (wel in NL doen, scheelt veel geld) en bv naar Lefkada, Ammoedia, Ioannina en zeker 2 dagen door en over de bergen naar Meteora. Uniek en indrukwekkend.
Hotelkamer kost € 35/40 in Kastraki.
30-7-2008
Een prachtig complex en van alle gemakken voorzien. Je kunt er van alles krijgen qua eten & drinken (o.a. verse jus d’orange, wijn, milkshake, ijs, salades, patat, clubsandwich, Grieks broodje)
Er is een mooi zwembadje dat iedere avond schoongemaakt wordt.
Onze kamer (een tweekamerappartement geboekt) was ruim en schoon, we misten alleen een bank, we hadden boven een tweepersoonsbed en beneden. Volgens mij kun je beter gewoon een éénkamerappartement nemen, als ik de plaatjes zo bekijk.
We kregen elke dag schone handdoeken.
De airco werkte prima.
De mensen die er werkten waren allemaal erg aardig.
Wat tegenviel was de wandeling naar Parga. Niet extreem ver, ongeveer 15 á 20 min. lopen, maar om bij het appartement te komen moet je een zeer hellende weg op. Ze bellen echter met alle plezier een taxi voor je en voor vier euro ben je in Parga