29-8-2010
Wat een waardeloos hotel.. Eens maar nooit weer, en ik vraag me dus ook af hoe deze aan een 8,5 als cijfer komt. Augustus 2010 hier geweest, viezer dan vies. Alles wat niet goed geschoont, en behoorlijk nat. Douche werd ook in onze 2 weken verblijf niet met doekje geschoont, slechts de douche werd even aangezet voor gordijn af te spoelen. En dan de service, vreselijk. Willen niet helpen, zijn alleen maar op je geld uit. Voor een glasje baileys vragen ze €5,00, acceptabel maar niet voor 1 slok. Ook erg onvriendelijk. Enig pluspunt is de locatie, al moet je op het strand wel om een bon vragen, anders laten ze je zo weer een keer afrekenen. BELACHELIJK SLECHTE SERVICE!!!!!
29-8-2010
Eens maar nooit weer, en ik vraag me dus ook af hoe deze aan een 8,5 als cijfer komt. Augustus 2010 hier geweest, viezer dan vies. Alles wat niet goed geschoont, en behoorlijk nat. Douche werd ook in onze 2 weken verblijf niet met doekje geschoont, slechts de douche werd even aangezet voor gordijn af te spoelen. En dan de service, vreselijk. Willen niet helpen, zijn alleen maar op je geld uit. Voor een glasje baileys vragen ze €5,00, acceptabel maar niet voor 1 slok. Ook erg onvriendelijk. Enig pluspunt is de locatie, al moet je op het strand wel om een bon vragen, anders laten ze je zo weer een keer afrekenen. SLECHTE SERVICE!!!!!