Hotel Angela** in Parga (Epiros) Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Angela**

9,5

29 mei 2012

Het strand achter het hotel

Beoordelingen Hotel Angela**

Agiou 12, Athanassiou Str., 48060, Parga (Epiros)
Hotel Angela scoort een 8,2 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Angela**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Angela** in Parga (Epiros), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Hotel Angela** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Hotel Angela** met andere accommodaties in Parga (Epiros).

29 beoordelingen over Angela**

9,5
met partner, Okt. 2011
"Heerlijke plek, supergastvrije familie"
els
23-10-2011 Wat een fijne ligging, zo op het strand en zo op de leuke boulevard. Een echt grieks familiehotel.Vriendelijke mensen die het je graag naar de zin maken.

"Perfect hotel, zeker voor die prijs !"
Gert05
4-10-2011 Wat een perfect hotel gezien de prijs/kwaliteit verhouding ! De ligging direct aan de zee in een kleine baai is grandioos ! Badkamer inderdaad wat klein, maar je kan douchen en meer is ook niet nodig.

"Topper"
g bakker
28-6-2011 wat n fantastisch hotel waar praat je over 2sterren inderdaad erg eenvoudig maar brandschoon ze wisten niet hoe ze t je naar de zin moesten maken kortom n aanrader rouella en theo efcharisto gerard paula

met partner, Mei 2011
"Gewoon goed"
Bert van Loo
21-7-2011 Badkamer inderdaad klein, te klein, maar hebben een heus douchegordijn. Waar vind je dat in Griekenland? Het geheel is voor goede prijs uitstekend, vooral de locatie. Zie onze foto's.

met partner, Mei 2011
"Perfect"
Bert van Loo
19-7-2011 De ligging is niet te overtreffen, de rest is goed. Ontbijt is voor prijs (regulier € 5,00) prima.

"Belachelijk"
Peter
29-8-2010 Wat een waardeloos hotel.. Eens maar nooit weer, en ik vraag me dus ook af hoe deze aan een 8,5 als cijfer komt. Augustus 2010 hier geweest, viezer dan vies. Alles wat niet goed geschoont, en behoorlijk nat. Douche werd ook in onze 2 weken verblijf niet met doekje geschoont, slechts de douche werd even aangezet voor gordijn af te spoelen. En dan de service, vreselijk. Willen niet helpen, zijn alleen maar op je geld uit. Voor een glasje baileys vragen ze €5,00, acceptabel maar niet voor 1 slok. Ook erg onvriendelijk. Enig pluspunt is de locatie, al moet je op het strand wel om een bon vragen, anders laten ze je zo weer een keer afrekenen. BELACHELIJK SLECHTE SERVICE!!!!!

"Waardeloos"
Peter
29-8-2010 Eens maar nooit weer, en ik vraag me dus ook af hoe deze aan een 8,5 als cijfer komt. Augustus 2010 hier geweest, viezer dan vies. Alles wat niet goed geschoont, en behoorlijk nat. Douche werd ook in onze 2 weken verblijf niet met doekje geschoont, slechts de douche werd even aangezet voor gordijn af te spoelen. En dan de service, vreselijk. Willen niet helpen, zijn alleen maar op je geld uit. Voor een glasje baileys vragen ze €5,00, acceptabel maar niet voor 1 slok. Ook erg onvriendelijk. Enig pluspunt is de locatie, al moet je op het strand wel om een bon vragen, anders laten ze je zo weer een keer afrekenen. SLECHTE SERVICE!!!!!

"Fantastisch gastvrij familiehotel"
W. Brunekreef
16-10-2010 Hotel Angela in Parga is een echte aanrader. Zeer gastvrij, superschoon (zelfs het hekwerk op het balkon werd nog schoongemaakt) en een superligging. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Hotel Angela. De kamers werden elke dag schoongemaakt en om de andere dag schone handdoeken en regelmatig schoon beddegoed. Een pluim voor de schoonmaaksters en de gastvrijheid van de familie.

Wim en Renee

met vrienden, Aug. 2010
"Fantatische plek"
Bettine Middelman- ...
31-8-2010 Hotel Angela is geweldig!!!!!! Heeft de vorige schrijver wel in hetzelfde hotel gezeten? Wij vonden het hotel erg schoon en het personeel erg vriendelijk. Elke dag werd de kamer schoongemaakt en om de dag schone handdoeken en beddegoed.
Dat een drankje op het terras duur is, is niet gek omdat dat overal duur is.
Wij kunnen iedereen dit hotel aanbevelen en wij komen zeker terug.

Ab en Bettine

"Geweldig!!!"
Trudy en Marianne
6-11-2009 Geweldig, eigenlijk was het enige minpuntje de douche, heel erg klein.
Maar het was heel schoon niet geheel onbelangrijk, er werd iedere dag schoongemaakt, om de dag schone handdoeken en lakens. Prachtig uitzicht (kamer108) korte afstand tot centrum, kleine 5 min. lopen, vriendelijke mensen, we hebben 15 dgn genoten. We komen zeker nog eens terug