Appartement Andigoni in Parga (Epiros) Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

6,5

29 mei 2012

Het balkon van appartement Andigoni

Beoordelingen Appartement Andigoni

Third Street 909, 48060, Parga (Epiros)
Appartement Andigoni scoort een 8,0 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Andigoni? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Andigoni in Parga (Epiros), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Appartement Andigoni vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Appartement Andigoni met andere accommodaties in Parga (Epiros).

22 beoordelingen over Andigoni

6,5
met vrienden, Aug. 2011
"Prima appartement!"
Anne
9-8-2011 De appartementen van Andigoni zijn een prima verblijfplek wanneer je niet teveel verwacht en op luxe gesteld bent. Wij wilden 2 bedden om in te slapen, en met de bedden was niks mis. De eigenaresse is uiterst vriendelijk. Ze heeft een zaakje naast de appartementen, waar ze de hele dag en avond zelf in staat, en is dus altijd bereikbaar. De appartementen liggen in een rustige straat en zijn vlakbij het strandje Piso Krioneri. Ook op korte afstand van de boulevard.
De appartementen zijn schoon en iedere dag worden de bedden opgemaakt. Om de dag schone handdoeken. De schoonmaakster is ook uiterst vriendelijk. We hadden 2 balkonnen, piepklein, maar we konden er precies met zijn tweeën zitten.
Verder is de inrichting redelijk gedateerd, de douchecabine was kapot, waardoor we niet konden voorkomen dat er wat water de badkamer in kwam en er is geen afzuigsysteem, dus er staat schimmel op het plafond... Ach wij hebben ons er niet door laten storen en hebben een prima verblijf gehad.

"Dikke vette aanrader!"
jojamami
13-6-2011 Wij zitten nu een week in dit sfeervolle appartement!
We hebben nog een week te gaan, maar ik kan nu al zeggen dat het allemaal prima in orde is! De eigenaresse is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze spreekt goed Engels en nog beter Duits, dus er valt prima te communiceren met haar!

De kamer; wij hebben kamer 1, volgens de eigenaresse de mooiste kamer met het mooiste balkon! Dat balkon klopt helemaal! Ziet er fantastisch uit! Vrijwel alle voorbijgangers fotograferen "ons" balkon! De kamer kan ik niet beoordelen aangezien ik de andere kamers niet heb gezien, maat het voldoet prima aan onze wensen! Simpel, maar alles is aanwezig!

Weinig verkeer voor de deur, echter als er iets langskomt lijkt het ook wel of het verkeer door de kamer komt :) Wij konden ons er niet aan storen!

De omgeving biedt vele mogelijkheden!
Het eerste strand vanaf het appartement is een echte aanrader! Mooie rustige baai met sfeervolle rotsen. Daar is ook een ontzettend gezellig tentje "Golfo Beach" te vinden!

met partner, Mei 2011
"AANRADER!!!!!!!!!!"
Frans en Hellen uit...
29-5-2011 Twee fantastische weken gehad in het appartement van Sophia Antigoni. Appartement 1 van de 6 appartementen heeft twee balkonnetjes, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, tv, douche, wc en kleine keuken, waar je niet van plan moet zijn om te koken (één grote pit en één kleine). Dat is ook niet nodig want tussen de € 20 en € 30 kan je met zijn tweeën fantastisch eten. Aanraders: 5 Senses (The best of Parga), Bacchos en Villa Rossa. Bijzonder aardige gastvrouw, spreekt Duits en Engels. Appartement wordt dagelijks schoon gemaakt. Twee keer in de week schone lakens en drie keer in de week badlakens. Dicht bij het centrum en het strand (50 tot 100 meter). Wandel de pittige klim naar het kapelletje van St Elena en geniet van het prachtige uitzicht op Parga.

met partner, Aug. 2010
"Redelijk..."
sjhiemstra
6-9-2010 Tja Parga....Qua prijs kwaliteit verhouding gaat het. Wij waren er eind augustus: veel grieken en Italianen die alom aanwezig zijn.Ik was gedwongen om al 's ochtends vroeg een handdoek op een strandbedje te leggen anders lag je op de keien. Ik mis dus het gemoedelijke van eilanden als Chios, Karpathos...enz
Eten aan boulevard is waardeloos, 1 keer zelfs binnen 25 minuten voor hoofd en nagerecht gehad. Ze zetten het hoofgerecht al neer als het voorgerecht nog niet eens op was, lopende band werk.: daarentegen is het eten bij "5 senses" (net voorbij rest.Yannis) fantastisch! Super eten, fantastische bediening met kennis van zaken en ook nog eens een goede prijs! het restaurant is onderdeel van het Alfa hotel.Echt een aanrader!

met partner, Mei 2010
"Klein, maar goede ligging"
Stefan & Daisy
31-5-2010 Klein app. zonder extra's. Inrichting laat te wensen over, Kleine erg harde bedden (voelt de vering letterlijk in je rug), toilet spoelt slecht door(geen kracht bij het spoelen), schoonmaak is niet super. App. zijn ERG gehorig, je hoort letterlijk wat er gezegd wordt naast of tegenover je eigen app.
Ligging is goed, redelijk rustig gelegen, maar op loopafstand (ong. 5 min lopen) van het centrum en kleine stadsstrandje.
Eigenaresse is aardig, maar heb je weinig contact mee (zit hele dag in winkeltje naast app.)

Aanraders:
- Restaurant Yannis (erg goed)
- Restaurant Bacchos (erg goed)
- Excursie Myths & river
- Excursie Paxos & Antipaxos
- Excursie Vikoskloof

met partner, Juni 2009
"Voor herhaling vatbaar"
Coba en Adrie
13-7-2009 Ee heel leuk app. met een uitstekende ligging ten opzichte van strand en boulevaart. We kregen bijna dagelijks schone handdoeken en om de 3 dagan schone lakens, er werd 6 keer per week gepoetst door een vriendelijke poetsvrouw.

"Prima appartement"
Gitte en Hans
11-10-2008 Wij verbleven 1 week (1e week okt '08) in app Andigoni en naar tevredenheid.Wij zaten op de 1e etage aan de voorzijde, dit was in dit geval prima omdat de tegenover gelegen appartementen al gesloten waren. Maar wij kunnen ons tijdens het hoogseizoen voorstellen dat je elkaar zit aan te kijken vanaf je balkonnetje. Appartement is zeer simpel ingericht maar wel schoon en netjes, voor de prijs van de reis kan men ook geen enorme luxe verwachten..... Ligging tov strand, supermarkt en boulevard is perfect! Wij vonden het in deze periode een prima app, maar in het hoogseizoen zullen wij hier niet naar toe gaan.

"Wat een heerlijkheid om hier te ver blijven."
karin robben
27-8-2008 Wij hebben genoten van een appartement dat in een mooi stukje Parga ligt,vlakbij een klein strand 100mtr,naar het centrum een leuke korte wandeling,bakker en supers om de hoek.Een appartement dat elke dag werd schoon gemaakt,schoone handoeken,en bed,dit werd gedaan door een lieve griekse schoonmaakster.Dit was onze tweede vakantie in Parga en weer genoten van de natuur,mooie stranden,plekjes genoeg om heerlijk te eten. Dus een heerlijke vakantie!! wij zijn van 26 juli tot 9 aug geweest.

met partner, Aug. 2008
"Top appartement!"
Sanne en Bobby
31-8-2009 Dit appartement heeft een prima ligging. Vlakbij een supermarkt en bakker, waar je elke dag vers brood kan halen. Bijna aan het strand, ongeveer 1 minuut lopen. En 5 minuten verwijderd van de gezellige boulevard. Het is prima ingericht, heeft voldoende ruimte en we hadden zelfs 2 balkonnen. Als je top uiteten wilt gaan moet je zeker naar restaurant 5 senses en castello gaan. De prijzen vallen ook heel erg mee. En als je een boottocht wilt maken naar paxos/anti-paxos raden wij marco polo(als ik de naam goed heb) aan. De Gliki rivier is ook leuk om naar toe te gaan, daar kan je raften en wildwater kanoën. Het was een topvakantie!

met partner, Aug. 2008
"Goed appartement"
Theo en Miriam
23-8-2008 met zijn 2en geweest in Augustus 2008. Het appartement is goed en ligt net iets buiten het centrum van Parga. De schoonmaakster vernieuwd elke dag de vuilniszakken en maakt het bed op, ook regelmatig wisseling van handdoeken en bedlinnen. Er ligt een strand binnen 100 meter. Wij waren er in de drukste week van het seizoen en ook nog met Maria Hemelvaart ( nationale feestdag, 15 Aug.). Wel jammer dat er in het appartement tegenover grote groepen Italianen zaten. Deze mensen zijn zeer luidruchtig, de hele dag en nacht door. Aanrader is het restaurant "5 senses", gratis water en voorgerechtjes, de rest van het eten is ook super!! De omgeving is verder zeer mooi. De Ionische eilanden bootexcursie is geen aanrader. Als sardientjes in een blikje op 4 grote schepen en dan maar varen en varen en verder niet veel zien.