Hotel Evilion**** in Neo Pori Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

appartement Evilion

Beoordelingen Hotel Evilion****

Dafnis 300 Str, 600 65, Neo Pori
Hotel Evilion scoort een 8,5 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Evilion****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Evilion**** in Neo Pori, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Evilion**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Hotel Evilion**** met andere accommodaties in Neo Pori.

5 beoordelingen over Evilion****

met partner, Juni 2010
"Rustig en netjes"
Hendriksen
17-7-2010 Keurig hotel met vriendelijk personeel en eigenaar, die op alle gebied van dienst kan en wil zijn.

Familie
"Slecht eten"
Huanita
9-12-2008 Ik was hier geweest in de zomer 2008 met twee kinderen (6 en 4). Overnachtingen hadden we in appartement naast deze hotel geboekt. In de hotel zelf hadden we halfpensioen.

-nooit hadden ze frites
-vis was maar een keer
-vaak had je geen andere vlees dan varken vlees en die was slecht voorbereid
-witte brood was op bij ontbijt
-aardappelen waren rauw

met partner, Aug. 2008
"Helemaal geweldig"
margreet
22-10-2008 dit was mijn 2de vakantie naar griekenland en de eerste keer naar nei pori,we hebben 14 dagen in de appartementen van hotel evilion gezetten en dat was in 1 woord geweldig een adembenemende uitzicht en savonds een heerlijk briesje op het balkon,verder waren de bediening en de eigenaar erg vriendelijk,de eigenaar leeft voor zijn hotel en zorgt er voor dat je aan niks ontbreekt.
ook hebben ze daar een super goeie kok,het eten is dus een dikke 10 waard,erg vers en erg lekker.

kortom hotel evillion in nei pori is een echte aanrader en we gaan volgend jaar ook zeker weer terug

Familie, Aug. 2008
"Goed appartementencomplex."
MDM
24-8-2008 Wij verbleven in het appartementencomplex van Evilion. Bovenste verdieping mooie kamers omdat ze nieuwer waren dan de verdiepingen eronder, deze onderste waren muffig. Jammer dat app.complex geen lift heeft dus dat is constant trap lopen.
Verder een superaccommodatie, heel dichtbij het strand en je loopt zo de langgerekte boulevard van Nei Pori op.
Koken in dit appartement is niet echt een optie gezien het te kleine kookplaatje, maar gewoon iets opwarmen is geen probleem. Voldoende keukengerei en ook goed (althans, op de bovenste verdieping).
Schoonmaak en wisseling handdoeken en bedlinnen is maar 3 x in de 14 dagen.

Nei Pori zelf is gezellig, niet echt het Grieks dat je gewend bent van de eilanden. Men spreekt er slecht Engels. Wij zijn 1 Nederlands stel tegengekomen en verder alleen mensen uit Servië, Roemenië, Macedonië, Polen en Griekenland zelf.

duchateau
23-6-2007 goed hotel, rustig gelegen, mooi strand, leuke restaurantjes.