Vakantie Beoordelingen Katerini Vaste land en Evia vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Katerini

Katerini

Beoordelingen Katerini

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Katerini. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Katerini. Ben je zelf op vakantie geweest naar Katerini? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Katerini scoort een 7,4 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Appartementen en 17 Hotels in Katerini. Op Zoover vind je bovendien 37 vakantiefoto's van Katerini. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Katerini. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia.

3 beoordelingen over Katerini

Sfeer
"Altijd goed familiaire sfeer."
kitty peters
Stranden
30-5-2010 wij gaan al 23 jaar naar katerini.en hebben daar zeer goede vrienden. je bent er zo in de stad.met bius 5 km.prijs bus 0.50 cent. taxi is goedkoop. je bent er heel centraal okk voor5 excursies. mensen zijn vriendelijk er word overwegend grieks gesproken maar ook engels en duits. vrienden van ons hebben een hotel genaamd areti aan het strand , eten en drinken is er heel goedkoop. winkels zoals aldi en lidl is in omgeving. daar ik zelf mij redelijk verstaanbaar kan maken is dit natuurlijk meegenomen. van de luchthaven thessaloniki is ingeveer met auto 1 uur rijden. hopende hier iets meertekunnen omschrijven van katerini. groetjes kitty peters.

met partner, Mei 2010
"Paralia is een klein dorp dat draait op toerisme."
Hillie en Andries
Sfeer
6-6-2010 Katerini, een stad waar je alles vindt. In de omgeving is er veel cultuur.
en stranden die ruim en kindvriendelijk zijn en bij het plaatsje Paralia zelfs ontzettend breed met speeltoestellen en veel ligbedden en cafetarias.
Een leuk uitgaansleven voor jong en oud.
Paralia is een klein dorp dat draait op toerisme.
Veel bezoekers komen uit het voormalige oosten.
Minpunt voor mij is dat er veel overlast is door scooters/motoren en auto's ook in de nacht.

met vrienden, Juni 2007
"Een lekkere rustige vakantie plek"
Bianca
26-4-2010 Het is een heel mooi plaatsje
maar het is wel een vakantie plek voor als je echt rust wil je ziet er weinig of geen Nederlanders lekker tussen de lokale bevolking

Super plek