Vakantie Beoordelingen Horefto Vaste land en Evia vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Horefto

5,7
6,2
9,7

30 mei 2012

Horefto

Beoordelingen Horefto

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Horefto. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Horefto. Ben je zelf op vakantie geweest naar Horefto? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Horefto scoort een 8,8 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement in Horefto. Op Zoover vind je bovendien 1 vakantiefoto van Horefto. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Horefto. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia.

2 beoordelingen over Horefto

5,3
6,3
Robert 't Hoen
Stranden
13-9-2007 Horefto is een raar dorp. Het is toeristisch maar slechts voor de griekse toerist. Er wordt amper engels gesproken (en daardoor zijn de mensen ook niet vriendelijk) en het eten is niet het griekse eten wat wij gewend zijn in Griekenland (veel vetter). Het strand en de zee is echt geweldig en de bergen in Pilion ook. Al met al willen wij zeker nog wel terug naar Pilion maar niet meer naar Horefto. Pilion is echt enorm mooi en groen!

met partner, Sept. 2002
"Zeer mooi en een adembenemende natuurschoon"
Patricia
Sfeer
15-8-2010 Prachtig bergachtig gebied. Hier gaan de Grieken zelf op vakantie en dat is te begrijpen ook. Ik ben meerdere keren in Griekenland geweest (de eilanden) maar in Pilion is het zo mooi, je hoeft er niet voor naar de Carribische eilanden. De zee is hemelsblauw, helder water en als je geluk hebt dan kun je zelfs dolfijnen spotten. Ik heb ze daar gezien. Kortom, een prachtig, groen en bergachtig gebied. Echter zou ik niet meer naar Horefto gaan want in het dorp zelf valt niet veel te beleven maar met een huurauto kun je wel alle kanten op. Wel moet je altijd eerst even een tocht maken van 40 km door de bergen.