15-8-2008
Poprzednie opinie zawieraja duzo prawdy, jednak ja polecam ten hotel...Cena jest zupelnie adekwatna do jakosci. Placac tyle za all incl. nie mozemy spodziewac sie niewiadomo czego.
Wedlug mnie jedzenie bylo bardzo dobre...zazwyczaj na obiady byly do wyboru ze 2 rodzaje miesa, ryba, i zawsze ryz, ziemniaki lub makaron. do tego dosc duzo rodzajów warzyw, na kolacje to samo.
Jezeli chodzi o basen, to wg mnie wystarczajaco duzy...nie wiem czemu piszecie ze za gleboki i niebezpieczny...sa 2 brodziki w których moga kapac sie przeciez mniejsze dzieci...
W cenie jezeli chodzi o alkohol jest tylko ouzo, metaxa, piwo, biale i czerwone wino...
Pokoje bardzo schludne i czyste, sprzatane codziennie, jedyne zastrzezenie mam do za krótkiej zaslonki od prysznica, przez która woda lala sie po calej lazience, ale nie bylo tak zle.
Obsluga rewelacja!!!
Polecam ten hotel jednak osobom, które nie licza na zabawy przy basenie do bialego rana...(najblizsza dyskoteka w sasiednim miescie) a basen do 19
9-8-2008
Przyjemny hotel, dobrze polozony, choc dalej niz 100 m od morza. Wiele z dobrego wizerunku zepsulo niestety jedzenie - bardzo waska i monotonna oferta, jedzenie sprawiajace wrazenie starego lub odgrzewanego z dnia na dzien. Nie mozna tam umrzec z glodu, ale i najesc sie bez obaw o reakcje organizmu. Chyba, ze arbuzem. W ofercie baru znalazla sie metaxa zaprawiona octem - nie do wypicia pod zadna postacia, bez wzgledu na to, z czym pomieszana. Ogólnie opcja All Incl lezy o kilka lat swietlnych od tego, co proponuje np. Chorwacja. Basen zbyt maly - faktycznie gleboki i niebezpieczny dla nieplywajacych. Windy - czasem zyja "wlasnym zyciem". Klimatyzacja bardzo sprawna i dobrze dzialajaca - problemem jest klucz, który teoretycznie musimy zabierac i wylaczac urzadzenie, wychodzac z pokoju. Do plazy 5 minut. Plaza i dno morza raczej zwirowe, zwirowo-kamieniste - bardzo przydatne obuwie znane z Chorwacji. Tym bardziej, ze plaza jest brudna i niesprzatana - niedopalki papierosów i szklo.