Hotel Central*** in Athene Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel Central*** Athene

Beoordelingen Hotel Central***

Apolonos, 10557, Athene
Hotel Central scoort een 8,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Central***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Central*** in Athene, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Central*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vaste land en Evia. Vergelijk Hotel Central*** met andere accommodaties in Athene.

6 beoordelingen over Central***

met vrienden, Nov. 2011
"Zeer goed stadshotel"
Lies
5-12-2011 Wij hebben hier 3 nachten verbleven. Hotel ligt zeer goed, 1 straat van de Plaka wijk. Kamers zijn niet groot maar alles is voorzien. Mooi dakterras, spijtig dat in de winter de bar niet open is. Ontbijt is gewoon, niet bijzonder maar wat er ligt is lekker. Aan de receptie zijn ze heel hulpzaam. Zij hebben voor ons gebeld of de site van de akropolis open was tijdens de staking en voor een taxi op te bellen moet je het maar vragen.

met vrienden, Aug. 2011
"Goed hotel, goed gelegen"
DanaR
4-4-2012 Het hotel is goed gelegen. we moesten eerst wel even zoeken door al die kleine straatjes. Het hotel ligt vlakbij het centrum en de bezienswaardigheden zijn op wandel afstand. Vanuit de jacuzzi op het dakterras konden we mooi over de stad kijken en zagen we het akropolis!

met vrienden, Okt. 2009
"Aan te raden hotel!"
Evelyn
16-1-2010 Dit hotel ligt vlakbij de Plaka en de winkelstraten.
Onbtijt is lekker, maarniet echt uirgebreid.
Kamers zijn mooi, maar redelijk klein.
Vriendelijk personeel, mooie inkom en leuk dakterras met jacuzzi.

Familie, Okt. 2008
"Aanrader!!!"
Nico
20-10-2008 Aan de rand van de Plaka, met heel veel eettentjes en bezienswaardigheden op loopafstand (net als de grote, autoloze winkelstraat: Ermou). Prima service net als het ontbijt. Een absolute aanrader, met als rustpunt het dak- annex zonneterras met uitzicht op de Akropolis.

met vrienden, Juni 2008
P Van den Bosch
26-6-2008 Goed verzorgd hotel, gelegen in de Plaka wijk.
Vriendelijke service.
Met 3 personen op een 2-persoons kamer, genoeg ruimte. Badkamer was heel goed, alleen spijtig dat er maar één wasbak was.

Rudy en Francine Va...
31-10-2006 Verzorgd en recent vernieuwd stadshotel.
Door zijn uitstekende ligging is het ideaal voor een Citytrip in Athene.
Alle bezienswaardigheden liggen op wandelafstand. Bovendien zijn ook de metro, de tram en de bussen vlakbij.
Eenvoudig maar verzorgd ontbijtbuffet.
Vriendelijk onthaal en goede service.
Vrij kleine, maar smaakvol ingerichte kamers. Gratis minisafe. Enig minpuntje was soms de geurhinder van de airco.
Het hotel ligt in de gezellige wijk Plaka met talrijke restaurants en tavernes. Voor ons ook een pluspunt.
Heel mooi vonden wij het dakterras van het hotel met schitterend zicht op de Acropolis.
Vooral 's avonds met een glaasje ouzo een aangename en romantische ervaring.
Ook Athene zelf, met een schat aan cultuur, is ons zeer bevallen. Wij komen er beslist terug.