Appartement Ioli*** in Thassos-Stad (Limenas) Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.115 bezoekers online
Home > Griekenland > Thassos > Thassos-Stad (Limenas) > Appartement Ioli***

Beoordelingen Appartement Ioli***

10 februari 2012

Appartement Ioli*** Thassos-Stad (Limenas)

Appartement Ioli scoort een 8,6 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Ioli***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Ioli*** in Thassos-Stad (Limenas), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Appartement Ioli*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thassos. Vergelijk Appartement Ioli*** met andere accommodaties in Thassos-Stad (Limenas).

1 2 3 4 5 6 volgende

55 beoordelingen over Ioli***

Lieflijk, kleinschalig appartementencomplex
Willeke & Martin
23-9-2011 Prima appartement (studio 313),schoon, uitstekende bedden, klein balkon met 2 stoelen en een tafeltje. Wij hadden een mooi uitzicht over de olijfbomen en op de bergen. Rustig gelegen alleen wel 's nachts vaak een kraaiende haan en blaffende honden in de verte.Verder was het app voorzien van airco, een hor, kantelbare deur en rolluik. Alleen de badkamer was wel erg aan de krappe kant. Vriendelijke eigenaar en mooie aangelegde tuin. Klein zwembad waar je aan het einde van de dag nog even lekker in kon af koelen. Wij hebben in ieder geval een prima vakantie gehad en kunnen het iedereen aanraden om hier ook naar toe te gaan.

alleenreizend
Uitmuntend
wim
8-7-2011 heerlijk om in app. Ioli 14 dagen te vertoeven.
Vriendelijke en hulpvaardige eigenaren.

Drie maal is .....
GenG
19-7-2011 Geweldig appartement. Wij waren er voor de 3e keer. In de tussenliggende jaren weet de eigenaar steeds weer verbeteringen aan te brengen. Thassos town is voor ons ook geweldig. Lekker eten bij Doukas.

met jonge kinderen, Mei 2011
Super
agnes
20-5-2011 Fijn en overzichtelijk appartementencomplex(je). Hartelijke eigenaar. Gelegen op loopafstand van het centrum. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

met partner, Mei 2011
Leuke plek
adrie_anthonissen
25-7-2011 het appartement is prachtig, schoon, leuke plek om te zitten, dicht bij het centrum
eigennaar behuplzaam

met partner, Mei 2011
Prachtig kleinschalig appartement
Jan en Yvonne Bolij...
14-6-2011 Wij zijn er de laatste 2 weken van mei geweest in een studio aan de zwembadkant. Het was wat klein maar genoeg voor 2. Goede bedden en fijne douchecabine en een hordeur naar het balkon. Het ligt erg landelijk met uitzicht op olijfbomen en schapen die er grazen. Wel last van een haan die soms de hele nacht aan 't kraaien was. Het app. zelf was heel schoon en mooi met veel marmer. De eigenaren wonen er zelf met hun ouders en zijn erg aardig en bescheiden. Grote supermarkt om de hoek en het centrum is vrij klein met diverse restaurantjes, tip:Doukas/Thassian en Mesogios t.o.de ferrys.Niet bij Zorbas:opdringerig en aangebrand eten.Koffie drinken bij Me Gusta t.o.taxiboot met lekkere hapjes.

Fantastisch appartement!
Petra Grauwmeijer
8-10-2010 Wij zaten op kamer 204, 2 balkons, ruime woonkamer met mooie inrichting, goede slaapkamer. De badkamer ook prima, alleen is de douche voor een volwassen man misschien te krap. Er was airco en verwarming, die we niet nodig hadden. Rustige weg, 10 min. lopen naar het stadje en de boulevard. De hele inrichting van het complex was prachtig en met veel aandacht gedaan. Kortom: een aanrader, zeker voor de prijs die we betaalden.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Leuke accomodatie
Hans Siroen
1-9-2010 goed en keurig onderhouden appartementencomplex, aardige en behulpzame eigenaar.Het zwembad is klein maar is prima om even lekker af te koelen.
Thassos stad is een heerlijke plek met legio barretjes en restaurantjes waar het goed vertoeven is.Een auto of ander vervoermiddel is wel raadzaam om het eiland te verkennen.. We hebben ook nog een looptocht van Roos Gruwel gelopen echt een 100% natuurbeleving.Een mooi groen nog niet door massatoerisme overlopen Grieks eiland. Fam Siroen Helmond

met jonge kinderen, Aug. 2010
Heerlijke vakantie "Rustig
Fam. de Visser
17-8-2010 "Heerlijk mooi schoon appartement. We zijn net vandaag terug gekomen. Heerlijk rustig. We waren er met 2 kinderen van 8 en 9 en nog twee families met kinderen uit ongeveer de zelfde leeftijd catagorie. Helemaal top. "savonds heerlijk flaneren in de stad. Met de auto er op uit, dit moet je wel doen want als je dat niet doet heb je Thasos niet gezien. Vriendelijke mensen in het appartement en heerlijk rustig vanwege het verkeer. Helemaal Top.

met partner, Juni 2010
Uitstekend appartement
Jan Schilders & par...
25-6-2010 Zeker voor Griekse begrippen (eerdere ervaringen) zeer mooi appartement. Het gebouw telt 10 appartement, die elk onderling verschillend zijn. Ons 2-kamerappartement was ruim, had twee verschillende balcons op zuid en zuid-west kant. Dus veel mogelijkheden om in de zon (of net niet) te zitten. Prettig was het wasdroogrekje op een van de balcons. Alle deuren en ramen waren voorzien van draai/kiep deuren en ramen, van deugdelijke horren en van rolluiken. Dus een vrijwel totale verduistering voor de nacht was mogelijk en 'ongedierte' bleef buiten.
Is er dan niets aan te merken. Jawel, de doucheruimte was erg klein. De deur raakte zelfs steeds de wastafel. De douche zelf was ook niet groot, maar na even wennen prima te gebruiken zonder alles nat te knoeien.

met een groep (1)
alleenreizend (3)