Appartement Conti in Thassos-Stad (Limenas) Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Conti

30 mei 2012

Appartement Conti Thassos-Stad (Limenas)

Beoordelingen Appartement Conti

via Don Minzoni 28, 30034, Thassos-Stad (Limenas)
Appartement Conti scoort een 8,2 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Conti? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Conti in Thassos-Stad (Limenas), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Appartement Conti vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thassos. Vergelijk Appartement Conti met andere accommodaties in Thassos-Stad (Limenas).

18 beoordelingen over Conti

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Beste plek in griekenland voor ons tot nu toe"
Daniela Teofilovic
31-1-2010 Zeer vriendelijke hotel eigenaar.

Alles netjes en schoon.

Echt een aanrader!!!!!!!

met partner, Aug. 2009
"Zeer slechte plek"
AWJG van Starrenbur...
22-8-2009 Appartement wordt vermeld in de brochure als een "Aanrader"maar is een "Afrader"
Appartement is klein i.v.m. de prijs veel te duur. lekkende kraan, slecht schoongemaakt ( zwarte haren op schone lakens; kan niet van ons zijn )
EEN stopcontact bij de gootsteen ( gevaarlijke plaats ) licht in badkamer functioneert niet ( als ik licht in badkamer zou willen aandoen moet ik spiegeltje opzij doen)
Van de waterkoker is het deksel kapot en het verwarmingselement zit helemaal vol kalk
Kluis werkt ALLEEN met Zyn code
Gordijn om te douchen: rest v/d doucheruimte kan nat worden
Koelkast kan alleen open als ik de deur ernaast ( waar het afvalbakje in staat openmaakt; zit n.l geen handvat op)
Als je de man "in charge "met een klacht daarop aanspreekt, reageert hij discriminerend. ( i.v.m. Joodse Davidsster dragen )
Later, nadat het probleem door reisorganisatie (andere locatie) was opgelost, toen wij onze spullen kwamen halen agressief en bedreigend "Ï throw you over the balcony

alleenreizend, Mei 2009
"Vriendelijke accomodatie"
Harrie Jacobs
29-5-2009 App.Conti gelegen in het nieuwe gedeelte van Limenas , vast aan een ander App. complex, dicht bij supermarkt, haven en een goede Taverne.
Kelinschalige accomodatie met een vriendelijke beheerder, elke schoonmaak van app.
Wel veel verkeer door rondweg en weg naar de haven en geen privacy door naast gelegen ander app.comlex.

met partner, Mei 2009
"Leuk appartementencomplex"
Hennie
19-5-2009 De bedden zijn nu prima, op de harde matrassen is een schuimrubber matrasje gelegd. Sanitair niet echt geweldig lekkende kranen en een toilet die slecht door spoelt. Aardige eigenaar heeft na onze klachten over de niet zo'n warme douche de boiler gelijk hoger gezet.

met partner, Apr. 2009
"Prima"
Thea
6-5-2009 We hebben een prima week gehad, zeer vriendelijke eigenaar, die iedere vraag direkt probeerde op te lossen. Als je het bed te hard vind, heeft hij wel een zacht matje voor je, en wordt je bed weer lekker opgemaakt.
We hadden het erg koud, en de airco werd direkt aangezet op warm.
Iedere dag werd er schoongemaakt.
Op loopafstand van alles, een auto huren is een aanrader om de rest van het eiland te bezoeken.
Stranden verder op het eiland ok. Zeer mooie bergdorpjes.

met partner, Sept. 2008
"Thassos is geweldig, dit appartement niet."
Jan en Ria
22-9-2010 Thassos is een prachtig eiland met sfeervolle oude dorpen. Je kunt er heel mooi wandelen en met een auto prachtige tochten maken. Met de bus kun je ook gemakkelijk naar andere, mooie stranden. Thassos stad is heel leuk, vooral de oude haven raakten we niet op uitgekeken. Een aanrader is Takis restaurant aan een klein pleintje midden in het stadje. Daar wordt traditioneel Grieks eten gemaakt en kun je het beste vragen wat de dagschotels zijn. Altijd alles vers gemaakt door de gezellige eigenaar Dimitris.
Erg grappig om nu nog steeds te lezen dat de kranen lekken. Dat zou in September 2008 al opgelost worden, veel beloftes, maar er gebeurde niets. Omdat de vloer bij de wc kletsnat werd hadden we de lade van de koelkast er maar onder gezet. Doucheruimte werd ook niet goed schoongemaakt. Om een eitje te koken leenden we een pannetje bij de buren, wij hadden alleen een koekepan, die hadden zij weer niet.. Wij hebben er onze vakantie niet door laten bederven, maar zouden Conti niet aanraden.

met partner, Aug. 2008
"Heerlijk appartementen complex"
Erik en Jacqueline
21-8-2008 Top vakantie gehad in Limenas.
Twee weken genieten in een ruim appartement.
Eigenaar was niet vaak aanwezig maar indien aanwezig erg gezellig..
Stranden in Limenas vonden we wat minder. Er is een mooi strand bij de oude haven, maar voorzien van veel ligstoelen... vaak moet er ook wat te drinken besteld worden bij het restaurantje waar de stoelen van zijn. Wij hebben gekozen voor een klein strandje nabij de Ferry haven.... hoofdzakelijk griekse mensen, wel veel stenen en zeeegels, maar erg leuk om te snorkelen.
Eten was heerlijk bij Mousses (nabij het appartement) Syrtakie (bij het mooie strand) en Bij Il Pigi (in het cenrum)
Aanraders: Eiland tour... super mooi eiland!! en het bekijken van het oude theater en kasteel op de berg in het stadje zelf!!

Piet en Mien Snelle...
17-7-2008 We hebben een leuke vakantie gehad in App. Conti. De eigenaar is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. De accomodatie is eenvoudig doch zeer netjes. In relatie tot de prijs is Conti een echte aanrader !!

alleenreizend, Juli 2008
"Nette kamers"
Martin en Pia
24-7-2008 Hotel conti is een prima kleinschalige accomodatie, ruime kamers en prima verzorging, hygiene en ontbijt.

met partner, Juli 2008
"Relaxed"
Matthijs en Barbara
22-7-2008 Studios Conti is een prima accomodatie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. We hadden een appartement, simpel ingericht met 3 bedden (1 om de koffers op te leggen, moet het toch ergens voor gebruiken), een badkamer met douche, toilet en wasbak met spiegel, een klein aanrecht met twee kookplaatjes en een balkon met uitzicht op zee. Er werd iedere dag schoongemaakt.
De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam, maar we hebben hem alleen de eerste en de laatste dag gezien.
Over het algemeen gewoon een goede locatie om een week (of twee) te zijn en het eiland te verkennen (aanrader!) of gewoon op het strand en in de restaurants en barretjes te hangen.
Nog over Thassos: huur een auto of, in ons geval, een scooter om zo naar de verschillende mooie locaties af te reizen (Golden Beach, Panagia enz.).
Om alles te zien is één van de georganiseerde busreizen ideaal, duurt ongeveer 8 uur.
Eén van de beste restaurants is op loopafstand van Conti te vinden, genaamd Mousses.