Hotel Aethria*** in Thassos-Stad (Limenas) Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Griekenland > Thassos > Thassos-Stad (Limenas) > Hotel Aethria***

Beoordelingen Hotel Aethria***

30 januari 2012

5,5
Heeeeeerlijk wegdromen in deze omgeving

Hotel Aethria scoort een 8,4 uit 10, op basis van 73 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aethria***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aethria*** in Thassos-Stad (Limenas), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel Aethria*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thassos. Vergelijk Hotel Aethria*** met andere accommodaties in Thassos-Stad (Limenas).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Aethria***

Heerlijk hotel
Sander
17-9-2011 Goed hotel met erg vriendelijk personeel. Mooi zwembad en lekker rustig in de periode dat wij er waren (begin september).
De kamers zijn prima en het ontbijt eenvoudig maar ruim voldoende en lekker.
Perfecte ligging, in de buurt van het centrum en strand maar net buiten de drukte.
Zeker een hotel om eens naar terug te gaan.

met een groep, Aug. 2011
Veel Roemenen, Serviers en Bulgaren in dit Hotel!!
E.G
27-8-2011 Prima Hotel qua service, vriendelijkheid personeel en schoonmaak. Ook de faciliteiten zijn prima, tennisbaan, prachtig zwembad met voldoende ligbedden en een bar die van 10:00uur tot 2:00 uur s'nachts is geopend.
Uiteindelijke waardering is laag vanwege de ergenis die bepaalde hotelgasten (Serviers, Roemenen en Bulgaren) ons brachten. Tijdens ontbijt niet aansluiten in de rij maar er dwars doorheen graaien. Kinderen schreeuwend aan het zwembad en door de gangen laten rennen. Begint dus erg te lijken op de taferelen in Turkse hotels met Russen. Jammer dat het management van dit hotel hiervoor kiest gezien de rest tiptop in orde is. Voor ons dus niet meer.

Prima hotel
harold
19-7-2011 we hebben het hier ontzettend naar ons zin gehad, vriendelijk personeel, uitstekende ligging, uitstekend zwembad, prima kamer, dichtbij thassos stad (loopafstand), mochten we besluiten ooit weer naar thassos te gaan, zal dit hotel zeker de eerste keus zijn, harold/jolanda

Super gelegen
Marian en Hans
20-7-2011 Mooi hotel, groot schoon zwembad. Voor degene die van een rustig hotel, gunstig gelegen tov stad en strand houden is dit een aanrader. Geen animatie en geen kinderbad dus minder geschikt voor gezinnen die van grote drukke hotels houden.
Zeer vriendelijk behulpzaam personeel. Schone ruime kamers. Handdoeken worden regelmatig verwisseld, zeker als je ze op de grond legt. Iedere dag wordt de kamer schoongemaakt.

Je voelt je hier echt een welkome gast en met een ferme handdruk (en sommige een kus) neemt het personeel afscheid bij het inleveren van je kamersleutel.

met partner, Mei 2011
Ontzettend goed hotel
Hendry
20-6-2011 Ontzettend goed en schoon hotel. Goede schoonmaak en schone handdoeken dagelijks behalve op zondag. De verzorgde kamers zijn voor Griekse begrippen erg luxe, van alle gemakken voorzien en zeker niet klein. Voorzien van onder andere grote koelkast, fohn en goed werkende airco (6,00 p dag). Bedden waren Ok. Vraag wel kamer aan zwembadzijde, is absoluut de mooiste kant. Receptie is 24 uur p dag bezet. Zwembad is fantastisch en prijzen aan buitenbar zijn laag. Ontbijt 's-morgens is gewoon goed en meer dan voldoende. (oa. 3 soorten lekker VERS brood, cake, koek, ei, div. jam en andere zoetigheid, 3 soorten vlees en kaas, komkommer, tomaat, honing Gr. yoghurt, perziken, div. cornflakes, koffie thee, melk, 2 soorten) orangesap) Hotel ligt rustig en 100 m van centrum. Personeel is erg vriendelijk. Al met al zou ik willen dat ik altijd op vakantie zo werd verwent als in dit hotel.
AANRADERS zijn: restaurant Mouses, Il poste, en Mesogeios aan de nieuwe haven en Pigi in het centrum.

Goed hotel
Johanna
8-10-2010 Prima hotel goede ligging, toch rustig.Wij zijn de laatste 2 weken van het seizoen geweest en dat is minder, na een week moesten wij het hotel uit en naar de bungalow, weer koffers in en uit pakken en sjouwen. reden was technisch onderhoud, niks geen onderhoud geweest. ook hadden wij in de bungalow geen satelliet tv. ook de verlichting branden 's avonds niet meer, dus gevaarlijk. het ontbijt is erg karig en iedere dag hetzelfde, nooit eens een stukje fruit. 1 dag voor vertrek hebben zij het zwembad leeg laten lopen en alle stoelen en bedden opgeruimd. Het personeel was super, de baas was een sjacharrijn. Bij Pigi kun je heerlijk eten. wij komen zeker terug op Thassos maar dan in het voorjaar.

met partner, Aug. 2010
Sober en Gehorig
Anja & Rob
14-9-2010 + Hartstikke vriendelijk en behulpzaam personeel
+ Goede ligging t.o.v. stad
+ Mooi groot en schoon zwembad

- Kamers zijn klein en erg sober ingericht
- Badkamer klein
- Kamers erg gehorig
- zowel binnen als op het balkon veel lawaai van onze en alle andere airco's
- veel geluiden van andere kamers
- Ontbijt erg sober
- Handdoeken maar één keer verschoond - maar als je er om vraagt krijg je schone

met partner, Aug. 2010
Heerlijk hotel
P & T
26-8-2010 Mooi hotel, goede ligging rustig en toch alles op loopafstand. mooi strand ( altijd plaats en gratis ligbedden ) vele goede restaurants en mooie havens.
Het ontbijt is gewoon goed en altijd vers. heel mooi zwembad en altijd vriendelijk personeel. service is zeer goed, op de vertrekdag om 6.30 al ontbijt zelf gekookte eitjes.kortom prima en zeer net hotel en voor herhaling vatbaar.

Uitstekend
Peter Ohm
10-6-2010 Uitstekend hotel. Vriendelijk personeel.Voor kinderen wat minder. Geen ondiep bad.Geen speel/slechtweer dingen. Ontbijt wat eentonig.
Omgeving makkelijk te belopen. Goede restaurants. Aanraders zijn Patrikos bij de oude haven en Mouses aan de andere kant van de haven.Poort hotel uit rechts heb je Stella Griekse hapjes. Tip: je kan last van muggen hebben.

met vrienden, Juni 2010
Goed hotel
marjolijn-sdb
23-6-2010 Goed hotel met vriendelijk personeel. De eigenaar is hier een uitzondering op, hij is echt de baas en laat zijn personeel opdraven om een sleutel te pakken terwijl hij er zelf bijna naast stond. Mooi zwembad en mooie tuin, alleen jammer dat we 2 weken lang het geluid hoorden van het grasmaaien en daarna van het snoeien van de struiken. Ontbijt eenvoudig, maar goed. Schone kamers, handdoekenwissel zou wat vaker mogen. Na 3 dagen moesten wij op zaterdag om schone handdoeken vragen.

5,5

met een groep (1)