Appartement Rania** in Skala Potamias (Golden Beach) Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.950 bezoekers online

Beoordelingen Appartement Rania**

30 januari 2012

Rania met achteruitzicht op Ipsario

Appartement Rania scoort een 8,4 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Rania**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Rania** in Skala Potamias (Golden Beach), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 97 vakantiefoto's van Appartement Rania** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thassos. Vergelijk Appartement Rania** met andere accommodaties in Skala Potamias (Golden Beach).

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Rania**

Op het eerste gezicht mooi appartement
Stefan en Daisy
1-10-2011 Wij zijn van 13 t/m 27 september verbleven in appartementen Rania.
Op het eerste gezicht was het een net appartement, de 1e week werd er ook regelmatig schoongemaakt, maar toen ineens 5 dagen niet. Dat vond ik ronduit vies.

Appartementen zijn heel erg gehorig, je hoorde werkelijk alles.

Ik raad dit appartement niet aan in het voor of na seizoen, veel restaurantjes/winkeltjes waren al gesloten, en in supermarkten werden uitverkochte levensmiddelen niet meer bijgevuld. Ook in bepaalde restaurantjes kon je bepaalde gerechten niet meer bestellen omdat het einde seizoen was. Dit was erg jammer.

Het strand, Golden Beach, is mooi, maar helemaal niet bijzonder zoals dit overal beschreven wordt.

Mooi en schoon app.
kleinee
19-8-2011 Mooie app.dicht bij strand en heel veel restaurants.Ook iets verder naar links van app.heel mooi strand met duinen.Dit jaar gratis parasol en bedjes als je maar een drankje gebruikte. Kamnbrousa goed restaurant.Hebben volop genoten van het mooie eiland.

Zeer goede appartementen
Nicolette
9-9-2011 Kleinschalig maar leuk en goed onderhouden appartementencomplex. Complex bestaat uit 12 appartementen, dus geen drukte. Alle appartementen hebben een balkon met zeezicht. 's Morgens kan je genieten van een mooie zonsopkomst!
Minder dan 100 meter van een kiezelstrand, maar op nog geen 5 minuten lopen (links of rechts t.o.v. app.) zandstranden. Bedden en handdoeken mochten ons inziens vaker verschoond worden, nu 2x per week. Bedden zijn wel aan de harde kant. Als je ruimte in je koffer over hebt raden wij wel aan je eigen kussen mee te nemen. Deze zijn erg dun, wij hebben beide om een 2e kussen gevraagd. Indien je gebruikt maakt van een huurauto, dan kan je deze op het veld achter het complex parkeren.

met partner, 2011
Prima plek in Skala Potamis
Jas
5-8-2011 Prima appartement. Fijn balkon. Behulpzame mensen. Schoon. Geen zwembad, maar dicht bij srtand. Behoorlijke keuze uit restaurantjes en andere en horeca. Ook winkeltjes genoeg in de omgeving.

Simpel, schoon appartement
vanbinsbergen
3-8-2011 Appartement ligt goed gesitueerd... alles op loopafstand, goede supermarkt naast de deur, strand op 80 m, wel deels kiezelstrand (waterschoenen aanbevolen). goldenbeach op 1,5 km, goed te lopen... Wel erg luidruchtige weg voor de deur... Wij hadden kamer 12, 3 trappen op maar is wel grootste appartement met 2 balkons (voor en achter). zou 2 kamers moeten zijn maar zou ik niet aanbevelen (simpel harmonica deurtje en bedbank).. verder is warmwater geregeld een probleem en is het douchegordijn een ramp! het is te klein, plakt tegen je aan en houdt daarom niks tegen... ergo, badkamer blank.. Bestek in het kleine keukentje is summier. wel waterkoker aanwezig maar die wordt zeer heet en slaat niet af. Bed is veel te klein voor mensen groter dan 1.80 M. ik lag met mijn voeten buiten het bed op een harde houtenrand (dus deken er overheen). de 2 sterren waardering klopt wel qua voorzieningen. wel een fijne vakantie gehad, zou wel terug gaan. ook naar dit appartement.

Voor Griekse begrippen zeer luxe
Lien Schipper
1-10-2010 Wij hebben van 14 tot 21 september in Rania verbleven en waren blij verrast met de hoeveelheid ruimte en het heerlijke balkon.
Het weer was zo goed dat het 's morgens eigenlijk al te warm was om op het balkon (alleen aan de voorkant in ons geval) te kunnen ontbijten :-) maar daar hoor je me niet over klagen hahahaa.
Het enige wat ik ietwat storend vond was het feit dat de handdoekwissel en schoonmaak erg onlogisch ingedeeld was, maar misschien kwam dat omdat het naseizoen was?
Jammer dat er in de grote voortuin geen zwembad was, ik vind het heerlijk om 's avonds nog even te zwemmen.
De bakker had best goed brood wat zelfs nog warm was, het strand ligt op loopafstand, wat wil je nog meer...
Een goed restaurant waar ze lekkere Gyros serveren misschien, dat hebben wij niet ontdekt in ieder geval.
Ik raad iedereen aan een quad of scooter te huren en de prachtige natuur van Thassos te ontdekken, in Skala Potamias en Golden beach zijn verhuurders genoeg te vinden.
Ik raad u Rania aan!

Geweldige plek,mooie omgeving
mpwentink
21-10-2010 een geweldige plek,prachtige omgeving,prima basis om te starten voor wandelingen en veel plekjes waar je lekker kan eten en drinken.
hebben al veel gezien van griekenland nooit op de zelfde plek,maar hier
komen wij zeker terug

Niet na 15 september
roozenburg
6-10-2010 een voudig app. bedden erg hard voor de rest goed niet na 15 september dan loopt het dorp leeg en veel zakendicht

met partner, Juli 2010
Mooi appartement op loopafstand van zee en centrum
Annie en Wim
9-8-2010 Waren voor het eerst op Thassos, gelogeerd in Rania.
Prima appartement met uitstekende ligging. Alles op loopafstand. Supermarkt en bushalte als buurman. Goed onderhouden met vriendelijke eigenaar en beheerster. Hadden het op een na rechtse appartement op de 2e verdieping met eigen voor- en achterbalkon. Gemakkelijk om uit de zon te zitten.
Vanwege de 2e verdieping en de dubbele beglazing geen geluidsoverlast van verkeer en viste van de eigenaar.
Het appartement, Skala Potamias en Thassos is aan te bevelen.

met partner, Juni 2010
Mooie locatie
Marcel en Irma
24-6-2010 Leuk appartement, maar ligt wel aan drukke straat, vooral 's nachts. Vriendelijke eigenaar, die eea goed onderhouden.

alleenreizend (3)

1 2 3 4 5 6 volgende