Hotel Dionyssos*** in Skala Potamias (Golden Beach) Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Dionyssos***

30 mei 2012

Hotel Dionyssos*** Skala Potamias (Golden Beach)

Beoordelingen Hotel Dionyssos***

Skala Panagia, 64006, Skala Potamias (Golden Beach)
Hotel Dionyssos scoort een 8,6 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dionyssos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dionyssos*** in Skala Potamias (Golden Beach), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Dionyssos*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thassos. Vergelijk Hotel Dionyssos*** met andere accommodaties in Skala Potamias (Golden Beach).

14 beoordelingen over Dionyssos***

"Uitermate goed!"
Mariska & Jerry
22-8-2011 Het hotel ligt op een goede plaats met een onwijs mooi uitzicht op zee en op de haven. De gastvrouw en heer zijn heel gezellig en zorgen ervoor dat je een leuke gezellige tijd hebt als je in het hotel bent. De rest van het personeel is ook heel gezellig en je kan altijd met ze lachen.
De kamer is goed. Het eten in het hotel is beter dan je in de meeste restaurants kan krijgen.

Alles bij elkaar is het een fantastisch hotel met fantastische mensen!!!!

met partner, Aug. 2010
"Fantastisch hotel met een mooide ligging"
anja
7-9-2010 Goed hotel met zeer vriendelijk personeel. De ligging is fatastisch met een zeer mooi uitzicht.
Wij hadden kamer 216 met een groot balkon en uitzicht over de zee en haventje.
Goed restaurant met goede bediening. Het personeel had er veel zin in.
Als extra service rijd er 3x maal per dag een busje vantuit het hotel naar beneden naar Golden Beach.
De eigenaar maakt zeer goede coctails.

met partner, Mei 2010
"Prachtige plek"
G van Leeuwen
18-5-2010 Vanuit het hotel een prachtig panorama over Golden Beach. In dit hotel kom je tot rust. De bediening is boven verwachting. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Keuken is gevarieerd en het eten smaakt goed.

met partner, Sept. 2009
"Fantastiche plek"
Henk
2-10-2009 Het hotel ligt zeer centraal om het eiland te verkennen.
Iedereen is zeer vriendelijk en onder elkaar heeft het personeel veel plezier.
Het eten Hausgemacht was voortreffelijk

"Vriendelijkheid ten top!"
Ilona
8-7-2009 Net 2 weken terug van een supervakantie op Thassos. Het app.complex heeft prachtig uitzicht over zee en de Griekse familie is zo aardig! Gemiddelde leeftijd in dit app. is 50+, maar als 25ers zoals wij heb je het ook enorm naar je zin!

Positieve punten:
- HEERLIJK 'homemade' Grieks avondeten; we hebben nog niet eerder zo lekker gegeten
- schone appartementen
- vriendelijke mensen
- prachtig uitzicht (ontbijten en avondeten met uitzicht over zee)

Negatieve punten hebben we niet over het app.complex zelf:
- dorpje beneden stelt niet veel voor
- het weer was erg wisselvallig, redelijk veel regen gehad, maar 10 km verderop was het weer wel goed

Zeker een auto huren. Dionyssos is echt het beste app.complex op Thassos!

met partner, Sept. 2008
"Mooie accomodatie maar typisch Grieks"
F.J.Franse
8-10-2008 De accomodatie is in een woord geweldig. Ontbijt matig in vergelijk met Turkije, kan al jaren beter.
Daarintegen was het avondeten perfect, een ruime keuze uit de kaart, maar je moet wel van Grieks houden. Restaurants op het eiland goed tot zeer goed.
Schitterend eiland voor wandelaars, niet groot maar veel te zien. Eigenaar zeer gastvriendelijk, maar irritant met discussies in de keuken, typisch Grieks. Auto huren is geen overbodige luxe.Strand en baaien in overvloed, langszaam aflopend in zee, dus goed voor kinderen.Qua cultuur veel te zien. In het kort een geweldige vakantie gehad en voor herhaling vatbaar.

met partner, Sept. 2008
"Wij komen terug!"
Marjolein en Lia va...
12-9-2008 In 2007 zijn wij voor het eerst in Hotel Dionysos geweest, maandag 15 september gaan we weer. Het is voor het eerst dat we een tweede keer naar een locatie terug gaan. We hebben in 2007 daar een heerlijke vakantie gehad, de mensen zijn erg vriendelijk. Het ontbijt is eenvoudig en vooral gericht op Engelsen, maar dat mag de pret niet drukken. We hopen dat de eigenaar zijn droom heeft gerealiseerd: een restaurant in het appartementencomplex waar je ook 's avonds lekker kunt eten als je, na een prachtige wandeling, geen zin meer hebt om in het dorp naar een van de (overigens vaak zeer goede) restaurantjes te lopen...

met partner, Aug. 2008
"Aanrader"
Frank en Marielle A...
27-8-2008 We zijn op diverse eilanden geweest maar op Thassos komen wij beslist terug.
Accomodatie uitstekend. Mijn man werd gedurende de vakantie ziek maar eigenaar erg hulpbeoefend. Ontbijt is eenvoudig maar goed. Diner is goed alleen ietswat kleine kaart dus zouden wij niet bijboeken, in het dorp heel veel goede eetgelegenheden. Echt een aanrader!

Jeanne Pol
15-6-2008 We zijn net en maandje terug, en missen het toch wel .Het is een mooi eiland, en het hotel was geweldig.
Ook de beheerder en zijn personeel waren hele fijne mensen. Mooi uitzicht, fijn strand, in een woord geweldig.
Mei 2008.

Familie, Juni 2008
"Matige tot slechte service"
S. Huisman J. Gili...
26-6-2008 als je s'morgens om 5.30 aankomt en je krijgt pas om 15.30 je kamersleutel vind ik dat ronduit heel slecht, en ze blijven maar beloven nog een uurtje, nog een uurtje. En we waren niet de enige, onze dochter met haar kleintje kregen omdat hij zo huilde van moeheid en dat door de vrouwelijke manager opgemerkt werd om 13.30 een kamer. De veelbelovende EK kan zogenaamd niet gevonden worden dus misten wij de wedstrijd. We kwamen onze kamer niet in omdat het kaartje niet werkte, en we zaten helemaal bovenin op het eind dus na een flinke klim terug bij de kamer aangekomen werkte het kaartje nog niet dus weer terug toen met monteur, maar de volgende dag weer hetzelfde probleem alleen toen was het één uur s'nachts na de voetbal, bij de balie een nieuw kaartje meegekregen maar die deed het ook niet dus weer dat hele eind en klim terug toen weer met monteur en later er nog één bij maar het kon niet opgelost dus dat werd de volgende dag opgelost. We zijn dus niet tevreden over de service en pers.