Vakantie Beoordelingen Skala Potamias (Golden Beach) Thassos vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.860 bezoekers online
Home > Griekenland > Thassos > Skala Potamias (Golden Beach)

Beoordelingen Skala Potamias (Golden Beach)

8 februari 2012

6,4
Sfeer
bergen waarop wij keken vanuit ons app.

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Skala Potamias (Golden Beach). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Skala Potamias (Golden Beach). Ben je zelf op vakantie geweest naar Skala Potamias (Golden Beach)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Skala Potamias (Golden Beach) scoort een 7,8 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 20 Appartementen, 16 Hotels en 1 Villa in Skala Potamias (Golden Beach). Op Zoover vind je bovendien 38 vakantiefoto's van Skala Potamias (Golden Beach). Je kunt 1 video van Skala Potamias (Golden Beach) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Skala Potamias (Golden Beach). Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thassos.

36 beoordelingen over Skala Potamias (Golden Beach)

Uitgestorven plek
Stefan en Daisy
Sfeer
1-10-2011 Wij zijn van 13 t/m 27 september in Skala Potamias verbleven.
Op zich is het een leuk plaatsje, alleen zou ik niemand aanraden om hier in het naseizoen heen te gaan.

Vele restaurantjes en winkeltjes waren al gesloten, de supermarkten vulden de uitverkochte levensmiddelen niet meer aan, en in sommige restaurantjes kon je bepaalde gerechten niet meer bestellen omdat het het einde van het seizoen was.
Dit vond ik erg jammer. 's Avonds vond ik Skala Potamia zelfs een beetje een spookstad.

Het strand was best lekker, maar hoe het beschreven wordt, als Golden Beach, vind ik het niet. Wel is het heel prettig dat de zee heel langzaam afloopt.
We hebben zelfs 1x dolfijnen vlak voor de kust gezien, dat was geweldig. Volgens de bewoners van Skala Potamia was dat de 2e keer in 5 jaar dat er dolfijnen gezien werden.

Eten kun je goed bij: "Green Sea", "Akrogiali" en "Magic Coast".

Leuke vakantieplek
Nicolette
Sfeer
9-9-2011 Skala Potamias is een leuke plek om een lekkere vakantie te vieren. Het is er niet super druk, maar er is wel een lekkere bedrijvigheid. Voornamelijk 's avonds is het erg gezellig met de taverna's en barretjes. Aanraders om te gaan eten zijn restaurant Krambousa en restaurant Flisvos (verse vis).
Qua uitgaan moet je niet denken aan discotheken maar wel genoeg café's/bars waar je wat kan drinken.
Er is een redelijk zandstrand met bedjes en parasols. Neem je een drankje heb je meestal de bedjes en de parasol gratis. Qua strand gingen wij altijd richting Chrysi Ammoudia (ong. 5/10 minuten lopen vanaf app. Rania) Mooier strand en heldere zee! Rest van het eiland ook gezien, Potos en Limenaria zijn de drukste plaatsen, maar Skala Potamias vonden wij de leukste en gezelligste plek van het eiland!

met partner, 2011
Hier willen we meer heen
Jas
Sfeer
5-8-2011 Prima appartementen. Behulpzame en vriendelijke mensen. Geen zwembad, maar nabij het strand. Leuk centrum. In een woord: geweldig.

Leuke bestemming, geen massa tourisme
Vanbinsbergen
Sfeer
3-8-2011 Leuke bestemming, nog een beetje kneuterig Grieks, niet echt massa tourisme... wel veel bulgaren en grieken... weinig landgenoten en/of andere westerlingen.... genoeg te doen... vriendelijke mensen, goed en goedkoop eten... paar minpunten... pinnen kan nergens, er is maar 1 pinautomaat een heel stuk landinwaarts (veel lopen)... Alles contant betalen... om het eiland te zien is een dag autohuur genoeg... je bent in 1.5 uur rond... wel erg veel mooie stranden te zien en het is een erg bergachtig eiland... vandaar dat er geen vliegveld is op t eiland zelf... je vliegt naar t vaste land (Kavala) en gaat dan per touringcar en veerboot naar je bestemming op t eiland. reistijd circa 1 uur (van vliegveld naar eiland).. reistijd op t eiland moeilijk aan te geven i.v.m. onbekende aantal stops touringcar.. mooi groen eiland en geen hoogbouw, max 3 lagen.. wel een hotel/appartement kiezen bij t strand, je kunt ook erg ver van de zee terecht komen en moet dan veel lopen...

met partner, Juli 2010
Leuke kleine badplaats
Annie en Wim
Sfeer
9-8-2010 Leuk badplaatsje in ontwikkeling met vriendelijke bewoners. Het heeft mooie stranden en voor ons voldoende restaurants waarvan wij Krambousa en Korallis de beste vonden. Voornamelijk Grieken, Bulgaren en Roemenen en relatief weing Nederlanders (geen enkele overlast). Uitgaansleven voldoende maar niet voor de jeugd boven de 14. Behlave supermarkten weinig winkels.
Vanaf Skala goed openbaar vervoer naar alle plaatsen op het eiland. Wij hebben dit beperkt tot Thassos-stad, Potamias en Panagia. Wandeling gemaakt vanaf Potamia en heen en terug naar Golden Beach. Met huurauto over goede wegen naar het zuiden en het westen.
Hadden hier een fijne vakantie!

met partner, Juni 2010
Drukke plaats
Marcel en Irma
Sfeer
24-6-2010 Mis hier de griekse uitstraling. Wel leuke winkeltjes en restaurantjes, maar veel bars met matige uitstraling gua gezelligheid. Wel geschikt voor bv jongeren

met partner, Mei 2010
Rustig en 's-avonds gezellig
sjanel
Sfeer
18-6-2010 We waren van 11 mei tot 1 juni in het nog heel rustige dorpje Skala Potamia. De meeste appartementen waren nog dicht. Aan het strand was het heel rustig. De bevolking is heel vriendelijk. er zijn genoeg supermarktjes, een slager en net buiten het dorp aan de hoofdweg een bakker die heerlijk brood bakt in zijn hout gestookte oven. Vanuit Skala Potamia en Skala Panagia kun je eindeloos wandelen door de olijfboomgaarden en naar de bergdorpjes Potamia en Panagia. Het eten is overal prima, vooral bij rest. Finikas in Skala Panagia.

Eenvoudig toeristendorp
Luuk & Hanneke
Stranden
30-9-2008 Skala Potamias is een klein dorp aan de groen beboste noordoost kant van Thasos, aan de kust van een vlakte voor ´het´grote rotsmassief, met de hoogste toppen. Het heeft een mooi strand als je van bedjes met parasol houdt. Het ligt op 12 km van de hoofdplaats (beslist geen stad!) Limena.

Mooie wandelingen mogelijk o.a. mbv boekje van Roos Gruwel (en/of met Roos zelf).

Door de kou was het 2e helft sept. geen strandweer meer en sloten de meeste terrassen en taverna´s. Gelukkig bleef taverna Krambousa open, met Dimitri als Nederlands sprekende eigenaar. Volgens ons is dit de beste taverna, met traditioneel griekse gerechten en leuke bediening, met aandacht voor de klant.

In dorp auto gehuurd: 5 dagen Hyundai Atos € 85

Erg mooi....
cj janssen
Stranden
23-7-2008 niet zeuren, anders thuis blijven of niet in griekenland op vakantie gaan.....gratis advies!

erg mooi eiland, lieve mensen, mooie stranden en ga zo maar door...

allemaal top en we hebben toch al heeeeel veel plaatsen gezien in griekenland. dit is pas vakantie!

HvD
Stranden
12-7-2008 zeer ongrieks gehucht met een mooi, maar ook overvol strand. Ik heb werkelijk al heel wat Griekse eilanden gezien, maar dit was met afstand het minst Griekse wat ik ooit gezien heb. Ook het feit dat de grote meerderheid uit het voormalige oostblok komt draagt bij aan het idee dat je denkt dat je jezelf in Bulgarije bevindt.
Strand is mooi, maar in drukke periode ook overvol.Kortom, als u Salou een leuke plek vindt, dan zit u hier wel goed.

6,3