3-8-2006
Wij zijn afgelopen 2 weken(juli 2006) geweet in Panagia en zaten in de appartementen van ioannis club. Wij hebben het geweldig gehad. appartementen waren niet groot maar prima,werden verder elke dag schoongemaakt en voorzien van handoeken en regelmatig schoon bed! De appartementen staan aan een groot, mooi en vooral schoon zwembad,er is ook een grote tuin bij wat heerlijk was voor de kinderen.de zee,supermarkt,eettentjes om de hoek,kortom een perfecte locatie!!!!
Wij hebben absoluut geen last gehad van herrie of iets dergelijks.We hebben alleen maar gnoten van het prachtige eiland en de ontzettend vriendelijke mensen!
Wij hebben het enorm naar ons zin gehad bij de Ioannis Golden Club. Huisjes waren klein maar prima te doen,daarbij werden ze iedere dag schoongemaakt. Ze lagen aan een mooi,groot en schoon zwembad. De zee die prachtig was lag vlakbij. De kinderen konden heerlijk spelen op het grasveld bij de appartementen. Verder een heel mooi en leuk eiland met hele vriendelijke mensen.aanrader de jeepsafari,erg bijzonder!Fam van rosmalen uit Berlicum, juli 2006