Appartement Emerald** in Skala Panagia (Golden Beach) Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover
Kies een internationale website
Video's toevoegen
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Thassos
Skala Panagia (Golden Beach)
Emerald**
Beoordelingen Appartement Emerald**
21 °C
30 mei 2012
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Appartement Emerald**
Chrissi Amoudia, 640 04, Skala Panagia (Golden Beach)
Appartement Emerald
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Emerald**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Emerald** in Skala Panagia (Golden Beach), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5
vakantiefoto's
van Appartement Emerald** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Thassos
. Vergelijk Appartement Emerald** met andere accommodaties in
Skala Panagia (Golden Beach)
Minder tekst <<
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(1)
alleenreizend
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(16)
ALL
alleenreizend, Aug. 2008
"Kom al sinds 1994 in de buurt"
Batenburg
26-4-2009
Ik kijk er naar uit eind mei is het zo ver,de service is prima de kamers goed, de berg op valt best mee. Paniot de super is vlak bij.
met partner, Juni 2008
"Emerald 2 Thassos"
Charles & Louise va...
Bekijk foto's
3-7-2008
Emerald 2 is een prachtig appartement net 2 jaar oud. Een Rolluik op het balkon en horren bij de ramen zorgen ervoor dat muggen niet binnen komen. Een prachtig uitzicht van het balkon op 3 km Golden Beach.(Zandstrand) Het is een hele klim om bij het appartement te komen. Een huurauto is aan te raden voor mensen die slecht ter been zijn. Het is een van de mooiste locaties van Thassos. Dus zeker een aanrader voor een heerlijke vakantie.
Dick
25-4-2008
wanneer ik lees dat mensen schrijven, je moet wel goed ter been zijn om er te komen! Dan vraag ik me af of zij de toeristiek wil hebben gelezen. En zij genieten toch van een fantastische uitzicht, door juist dat klimmetje te maken. Ik kom sinds 1999 bij Costas en bij Nicos in Fedra. de laatste keer met onze dochter en het is een plaats waar wij ons thuis voelen en waar er met respect met toeristen / mensen wordt omgegaan. Ik hoop dat er niet veel mensen naar Thassos gaan, want het moet dat rustieke, typische Griekse karakter behouden. Wat een parel tussen alle ondergaande Westerse samenlevingen.
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Emerald** bij:
Grieks reisbureau
Meer aanbieders
Johan Monsma
16-9-2007
Het is een prachtige accomodatie met een geweldig uitzicht. De weg naar het complex is behoorlijk steil. Vervoer is daarom zeer aan te raden tenzij u een goede conditie heeft. Het keukengerei in de appartementen is niet toereikend om zelf te koken. Een koffiezetapparaat of waterkoker is niet aanwezig, ook pannen om te bakken en te braden zijn minimaal aanwezig. Handdoeken en beddegoed wordt regelmatig verschoond. Toch een absolute aanrader, al zou het alleen maar zijn vanwege het fenomenale uitzicht en de vriendelijke eigenaar.
Familie, Aug. 2007
Loes van de Waerdt
30-8-2007
Wij zijn net terug uit thassos en hebben een hele leuke vakantie gehad. Thassos is een heel mooi eiland met schitterende baaien. Golden Beach doet zijn naam eer aan. Het is een prachtig zandstrand wat zeer geschikt is voor kinderen. Appartement Emerald is in een olijfboomgaard gebouwd en doet zeer Grieks aan. De eigenaar is zeer gastvriendelijk en zal er alles aan doen om het zijn gasten naar de zin te maken. Het ligt hoog, waardoor je wel wat moet klimmen. Daarentegen heb je een waanzinnig mooi uitzicht! In deze periode (augustus) zijn er veel wespen. Deze zijn niet zo agressief als wij dat gewend zijn, maar je moet wel ná 20.00 uur gaan eten. Dat heb je nergens geen last van. Wij gaan zeker nog een keer terug.
met partner, Aug. 2007
Edith Dohmen
13-8-2007
We waren er in het hoogseizoen, dus best druk.
Vooral veel Engelsen en een paar Nederlanders.
Goed verzorgde kamers.
De eigenaars zijn vriendelijk.
Supermarkt met lekker vers brood om de hoek!
Aangezien Emerald op de vliegroute ligt, komen er zeer veel laagvliegende vliegtuigen over. Zelfs 's nachts en dit went echt helemaal niet.
In Kremasti zelf was niet veel. Heel dichtbij is een bushalte die rechtstreeks naar de stad Rhodos rijdt (ca 20 min, € 1,80pp).
Omdat we een aantal dagen een auto hebben gehuurd, hebben we het hele eiland kunnen verkennen.
Het strand van Kremasti was best aardig, voor kiezelstranden waren we al gewaarschuwd: dus de waterschoentjes hadden we bij ons!
Ons perfecte zandstrand was: Tsambika Beach (oostkust), heel groot en zee vrij rustig.
Het is niet een accomodatie waar je 24 per dag moet blijven... je moet zelf je vakantie goed invullen door er op uit te gaan! En niet de hele dag bij een klein zwembad blijven liggen! Wij hebben ons goed vermaakt!
R. van der Reijden
26-9-2006
De studio's zijn klein met een klein balkon maar met een fantastisch uitzicht over de baai. Emerald ligt wat hoger maar de wat steile klim viel mij heel erg mee en gaat gewoon over een verharde weg. Zelf met een buggy kwamen we omhoog.
De kinderbedjes zijn gratis maar komen dan ook zonder matras met als bodem een hardboard plaat. We kregen op vraag wel een matrasje maar deze was op 1 plaats dubbel dik. We hebben van de dekens maar een matrasje gemaakt.
We hadden het idee de juiste accomodatie in de juiste baai te hebben uitgezocht.
Het strand was erg mooi. Het is 1 van de mooiste baaien van het eiland. Er zijn hele mooie wandel mogelijkheden in de omgeving
Het hotel is wel erg engels georiënteerd met de daarbij behorende geluidsoverlast van de bar. Hier moet je net mazzel of pech mee hebben en is ook afhankelijk van of je zelf graag aan de bar hangt.
Mirella & company
4-9-2006
Wij zijn zojuist teruggekomen van een 15-daags verblijf in app. complex Emerald. We hebben er een super vakantie gehad!! De eigenaar Costas is echt een hele aardige man, doet alles om het je naar de zin te maken. Erg gezellig 's avonds aan de zwembadbar.
De appartementen zijn eenvoudig (zoals bijna overal in Griekenland) maar wel schoon. Gewoon een goed bed, grote kast en keukentje om 's morgens een eitje of iets te bakken. Wel een lekker balkonnetje met zitje met een prachtig uitzicht over de zee.
Het strand is super, gewoon zand en heerlijk helder water. Ga eens eten bij Fedra absoluut een aanrader. In Skala Potamia zit ook genoeg.
Enige nadeel is dat het op een berg ligt, is wel een hele klim omhoog. Je went er wel aan na een paar dagen.
absoluut een aanrader !!
met partner, Sept. 2006
E. Hofland
3-10-2007
ligging; mooi uitzicht, vooral bij het fijne zwembad, maar vreselijk stijle klim naar accomodatie, hier krijg je na enkele keren best genoeg van! Bewaking door honden die ook 's nachts beginnen te blaffen. Keukenbenodigdheden ver onder de maat, geen waterkoker, geen koffiefilter/apparaat en maar 1 lepel! Inrichting sober en niet écht schoon. Geen ontbijtmogelijkheis/ winkeltje, je moet dus altijd beneden naar het dorp voor brood e.d. Accomodatie is ook vreselijk gehorig en balkons (te) klein en liggen pal naast elkaar; dus geen privacy. Eigenaar wel vriendelijk maar dat maakt niet alles goed. Voorgaande vakanties in Griekenland waren even duur maar boden veel mooiere en beter uitgeruste accomodaties. prijs/kwaliteit klopt daarom niet.
B & H
8-10-2005
Wij zijn een week in Golden Beach geweest, in appartement Emerald. Het complex heeft een geweldig uitzicht over de baai. Het strand is mooi en er zijn voldoende eetgelegenheden in de buurt waar je 's avonds lekker kan eten. Zowel in Golden Beach als in Skala Potamia, een paar kilomter verderop (Green Sea bijvoorbeeld!). De appartementen Emerald zijn schoon, maar eenvoudig. Er zijn nauwelijks keukenbenodigdheden en in de douche ontbreekt een douchegordijn/douchemat. De eigenaren zijn zeer vriendelijk. De omgeving is prachtig en je kan er mooie wandelingen maken. We hebben het erg naar onze zin gehad.
volgende
RSS feed
Kaart
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Informatie over Skala Panagia (Golden Beach)
Weer Skala Panagia (Golden Beach)
Kaart Skala Panagia (Golden Beach)
Foto's Skala Panagia (Golden Beach)
Video's Skala Panagia (Golden Beach)
Vraag en Antwoord Skala Panagia (Golden Beach)
Italië
Scandinavië
Nederland
Polen
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie