Hotel Atrium**** in Potos Griekenland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Atrium****

30 mei 2012

Een blik over de tuin van hotel Atrium tijdens de schemer

Beoordelingen Hotel Atrium****

64002 , Potos
Hotel Atrium scoort een 9,0 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Atrium****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Atrium**** in Potos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Hotel Atrium**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Atrium**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thassos. Vergelijk Hotel Atrium**** met andere accommodaties in Potos.

16 beoordelingen over Atrium****

met partner, 2011
"12 keer Atrium"
Fred
13-6-2011 Atrium. een super hotel met een geweldige manager en geweldig personeel.
Niet voor niets zijn we er al zo vaak geweest. Niet dat we nooit iets anders hebben geprobeerd in Rethimno maar we dat kon dan weer niet tippen aan Atrium hotel.
Of het nu de manager Yannis, Eleni is de ontbijtzaal of Sissi en Akis achter de bar is, iedereen doet enorm z'n best om je vakantie onvergetelijk te maken. zelfs na 12 keer. Niets dan lof voor het hotel en haar pesoneel.

met partner, Sept. 2009
"Een super hotel"
Piet en Elly
11-10-2009 Een fantastisch hotel met een zeer verzorgde tuin en mooi zwembad. Gunstig is dat het aan het strand ligt en Potos op loopafstand 1 km. Er werkt een zeer vriendelijke en ervaren serveerster Christina. De kamers zijn schoon. Wij hadden een familiekamer geboekt. Een prachtige kamer en een mooie grote badkamer. Minpunt was alleen dat we vanaf ons balkom geen uitzicht hadden (kamer 101) Al het personeel is zeer vriendelijk. Het ontbijt en diner was prima.

"Aanrader !"
Griekenland is gewe...
26-8-2008 Prima verzorgd hotel, met mooie ruime kamers, direct aan het strand. Goed ontbijt- en avondbuffet. Leuke tuin met zwembad.
Kortom een aanrader!

met partner, Aug. 2008
"Prima bevallen."
Edwin en Linda
25-8-2008 Een zeer mooi en net hotel. Kamers zijn precies goed en schoon. Eten afwisselend, alhoewel er soms aparte dingen bij zaten. Prima vertoeven bij het zwembad, maar daar komen volgens ons ook mensen die niet te gast zijn in het hotel. Dit vonden wij wel wat vervelend, ook omdat deze best lawaai maakten. Naar het dorpje is het niet zo ver lopen, maar wel via lastige wegen. Via het strand is het lastig 's avonds (kiezels) en de gewone weg is gevaarlijk aangezien er geen voetpad of iets dergelijks is. Verder zeer goed bevallen!

"Ontzettend gaaf! "
Marieke & Jogchem
23-7-2008 Wij zijn begin juli 15 dagen geweest! Een ontzettend mooi hotel en erg aardig personeel. Service staat daar echt voorop! Mooie kamers, prima bedden en een leuk zwembad en je loopt zo vanuit de tuin het strand op! super! We hebben een ontzettend leuke vakantie gehad en gaan zeker nog een keer terug! Tis echt een aanrader! Ligt 10 min lopen van Potos, je kan er over het strand heen maar ook over de weg! Nogmaals: echt een aanrader!

R&M
24-6-2008 Zijn geweest van 9 juni t/m 23 juni 2008. Is een heel goed en mooi hotel met alles wat je voor een vakantie nodig hebt. Eén minpuntje, voor ons persoonlijk waren de bedden te hard waardoor we behoorlijk last kregen van onze rug.

met partner, Juni 2008
"23 juni 2008"
J. van der Graaf
2-7-2008 uitstekend hotel, goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Potos is een klein, maar gezellig plaatsje.

henny
14-2-2008 een leuk hotel met een aardige receptioniste(2007, nederlandse) die zeer behulpzaam was (ook voor de andere gasten).
Het restaurant is een buffetrestaurant met voldoende keuze voor iedereen.

J.Schipper
11-9-2007 In dit fantastische hotel verbleven van 27 aug. tot 10 sept. Ik heb al vele hotels bezocht op de Griekse eilanden, maar dit was echt top. Eten, ligging, personeel.Een echte aanrader.Hotel ligt aan een prachtig strand op 10 minuten lopen van het gezellige plaatsje Potos.Naast het hotel aan het strand ligt Restaurant San Antonio Beach waar je heerlijk en gezellig kan eten. Enig minpuntje was de niet bepaald vriendelijke manager en de best wel dure prijzen aan de buitenbar.

met partner, Sept. 2007
Pete
25-4-2008 We hebben een fantastische week gehad. De omgeving is schitterend. Huur een auto om de de eiland te bekijken, zeer de moeite waard. De hotel ligt bijna direct aan de strand. Personeel is erg behulpzaam. Schoon hotel, goede service.