Hotel Garden (+app.) in Limenaria Griekenland beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Garden (+app.)

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Garden (+app.)

T.E. Peters Drive 33, 64002, Limenaria
Hotel Garden (+app.) scoort een 9,2 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Garden (+app.)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Garden (+app.) in Limenaria, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thassos. Vergelijk Hotel Garden (+app.) met andere accommodaties in Limenaria.

3 beoordelingen over Garden (+app.)

Yvonne
21-9-2006 Heel fijn hotel, ruime kamer, grote douche voor Griekse begrippen,schoon. 1 nadeel ligt aan doorgaande drukke weg. ligging t.o.v. centrum is perfekt.De mensen in Limenaria ( behalve in restaurants)zijn onvriendelijk, onbeschoft en zetten je af. let erop!! Heel anders dan de Griekse mensen wat ik gewend ben in Griekenland. Thassos voor 1 week genoeg, je kan er leuke dingen zien, ik vind het een armoedig eiland, veel verval, ook op het strand denk aan stukkende bedjes. Neem waterschoenen mee als je langs het strand wil lopen. Veel plezier!

Anneke en Marcel
28-9-2005 Wij zijn 8 dagen met Touropperator in hotel/appartementen Garden geweest. Zowel het hotel als Limenaria waren prima. Kamers zijn eenvoudig, maar ruim en schoon. Iedere dag schoonmaak, om de dag schone handdoeken (zelf wel theedoek meenemen), 1x per week schone lakens. Keukentje is klein, maar het eten in het hotel en in Limenaria is zo goed en goedkoop, dat je bijna niet zelf kookt. Badkamer is wel heel erg klein. Het hotel ligt dichtbij het centrum en het strand van Limenaria, maar ook aan een weg, waar toch wel heel wat auto's voorbij komen. Dus dat is wel wennen en niet altijd even rustig als je op het -prima - balkon wilt zitten of met het raam open wilt slapen.
Wij hebben het heel goed naar ons zin gehad, al was het weer niet altijd even stabiel in september.

Inge
4-8-2005 Prima appartementen, zeer ruim en netjes. Beetje kleine badkamer. Vlakbij strand (kiezel) en centrum. Zeer aardige eigenaar. Ontbijt was goed. Direkt aan doorgaande weg maar verkeer is er niet erg druk. Bezoek begin juli 2005.