Hotel Paradise*** in Alonissos Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

Hotel Paradise*** Alonissos

Beoordelingen Hotel Paradise***

Patitiri Area, GR-37005, Alonissos
Hotel Paradise scoort een 8,1 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Paradise***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Paradise*** in Alonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Paradise*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sporaden. Vergelijk Hotel Paradise*** met andere accommodaties in Alonissos.

15 beoordelingen over Paradise***

met partner, Sept. 2010
"Heel rustig"
jose van den brand
28-9-2010 tweede eiland en heel rustig. goede locatie dicht bij het centrum. de kamers zijn klein maar, je slaapt er alleen maar. en de airco is gratis. let wel op als je aankomt dat er geen excursies zijn, of je moet meteen als je aankomt een excursie boeken. 3 dagen bij komen aan het zwembad en lekker eten in de haven. het restaurant waar je de bijeenkomst hebt, daar kan je heel goed eten.

met partner, Juli 2010
"Klein hotel op prachtige plek"
J.P. Goldebeld
24-10-2010 Hotel heeft een fantastisch uitzicht over zee. Mooi zwembad.
Leuke, eenvoudige kamer.
Ontbijt eenvoudige, maar verder ok.

met partner, Juli 2010
"Paradijs in Alonissos"
a.puijman
17-7-2010 Mooi hotel, vriendelijk personeel, airco op (kleine) kamer, mooi zwembad en prachtig uitzicht vanaf zwembad. Met de bus (vertrek vanaf haven) naar oud-Alonissos gegaan. In 1965 verwoest bij een aardbeving, maar nu bijna weer helemaal authentiek opgebouwd. Mooie doorkijkjes, vriendelijke mensen, rust!
Met de Odyssee een dag rond het eiland gevaren, is net zoals op Skopelos prima bevallen. Lekker gegeten in Anais aan de haven. Eilandhoppen op Alonissis, Skopelos en Skiathos is meer dan de moeite waard!

"Echt een paradijsje!"
Winfried & Evelyn
23-6-2010 We hebben er enorm genoten, in alle opzichten. Geen minpunten.

"Geweldig hotel"
Ed en Loes Serraare...
20-6-2010 Het is inderdaad een paradijsje. Wij waren hier de 2e week van ons eilandhoppen en we hadden een fenomenaal uitzicht. Ontbijt was goed en dat opeten op het terras met uitzicht op de zee is toch heerlijk!!!
Alle medewerkers en eigenaar etc. waren supervriendelijk. Wij hadden een ruim terras. Alleen vinden wij de lage afscheidingen tussen de terrassen wel hinderlijk.
Wij hadden een Engels echtpaar, die dikke sigaren zat te roken. Het rook daar zo lekker naar bloemen en kruiden, en dan krijg je plotseling die sigarenlucht.Dan moest het raam dicht. Maar dat was het enige minpuntje. Als we ooit teruggaan naar het eiland, dan zeker dit hotel

"Prettige sfeer"
Ted de Leest
3-6-2010 Drie nachten in mei 2010 in Hotel Paradise geweest. Het ligt er inderdaad paradijselijk bij. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon en netjes. Het ontbijt is er goed en de eigenaar is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

met partner, Juni 2009
"Fantastische ligging maar oz zo smerig"
P en W
21-10-2009 In juni een week in dit hotel geweest. Ligging is grandioos. Kamers (ook boven) zeer klein en absoluut niet schoon. Doucheruimte veel te klein, smerig douchegordijn dat veel te lang was. Koellast maakte erg veel herrie en deden we 's nachts uit. Eigenaar, die meerdere functies op het eiland bekleed, touroperator, auto/scooterverhuur, is absoluut vriendelijk maar met het overige personeel geheel geen contact. Ontbijtbuffet matig. Het eiland is als je van wandelen houdt een aanrader, maar dit hotel, nee eens maar nooit meer, tenzij men flink renoveert.

"Paradijsje !"
Bert & Ria Post
20-9-2008 1 t/m 15 september 2008 in Paradise! Echt een heel leuk hotel, kamers ietwat gedateerd, maar zo lieflijk allemaal! Kamers aan de kleine kant, maar wel compleet.
Er is nu ook airco, (tegen betaling) een minibar en kluisje (7,-) op de kamer.
Griekse Eigenaren zijn schatten! Ook Konstantina achter de bar heeft ons veel plezier gegeven. Prachtig zwembad met uitzicht over de baai en overal bloemen.. Zwembadbar en terras over 5 niveaus, allemaal met prachtig uitzicht. Je kan hier ook een kleine lunch bestellen. Ontbijtbuffet op buiten terras, niet echt uitgebreid, maar voldoende.
5 minuten lopen over een super mooi bloemen straatje en je bent in het gezellige haventje. Wij hebben hier echt genoten !!!

"Mooi gelegen hotel"
Tjitske van der Mee...
2-9-2008 Net gisteren teruggekomen van 2 weken verblijf in Paradise Hotel.Prachtige gelegen met mooie uitzichten op de Egeische zee. Vriendelijke eigenaren en ook hun dochters.Er is inmiddels ook airco aanwezig. Voor mensen die niet zo goed ter been zijn is dit geen aanrader. Het is namelijk erg veel klimmen. Maar wij hebben ons hier uitstekend vermaakt.

met partner, Juli 2008
"Fantastisch hotel, een echte aanrader!"
Paul & Karen
30-3-2009 Wij zijn vorig jaar juli 11 dagen in het hotel geweest en hebben echt een super tijd gehad! De gastfamilie is heel aardig en de service is goed. Mooi zwembad, fijne ligstoelen, heerlijk barretje bij het zwembad waar je een kleine lunch of lekkere cocktails kunt bestellen. Via de terassjes kun je naar zee lopen. Vanaf de rotsen kun je zo het heerlijk heldere water in waar je mooi kunt snorkelen. Het eiland zelf is klein maar genoeg lekkere taverne's en barretjes te vinden. Met een scooter kun je het eiland goed ontdekken en kom je ook op de verlaten, prachtige kiezenstrandjes waar je ongestoord kunt genieten!
De dag van vertrek was de boot die ons naar het vliegveld bracht helaas stuk..... de bootreis duurt iets langer dan een uur en het vleigtuig zou binnen 1,5uur vertrekken, dat gingen we dus niet halen dachten we. Gelukkig was daar onze eigenaar van het hotel! Hij heeft ons per speedboot over open zee binnen een uur naar het vliegveld gebracht!
Als dat geen service is...