30-9-2009
Hotel Poros Image, een feest om te logeren.
Wij hadden een kamer met uitzicht over het water en op het stadje. Iedere morgen genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet,heerlijke koffie,vers brood,kaas vleeswaren,griekse yoghurt met honing, altijd vers fruit, gebakken eieren met spek en worstjes,eigenlijk te veel om op te noemen.Elke dag schone handdoeken en werd de kamer schoongemaakt. Het stadje ligt op loopafstand van het hotel maar voor goed 3 euro kun je met de taxi. Gezellige boulevard met veel leuke eettentjes, taverna "Poseidon"veruit onze favoriet. We hadden hiervoor nog nooit van Poros
gehoord,maar dankzij "Prinos Reizen",een kleine maar super touroperator zullen we Poros nooit vergeten. Bij deze ook onze dank aan de mensen van Prinos die ons deze vakantie hebben bezorgt en alles in het werk stellen om het je naar de zin te maken. Niks is hun teveel. Grote klasse.!!!
17-7-2009
Poros Image is een heel fijn hotel. We hadden een hele grote kamer met een mooie grote badkamer en vanuit ons balkon een schitterend uitzicht op Poros stad. Het ontbijt was ook erg goed, lekker vers brood, zoet, vlees,kaas,ei, melk,yoghurt met honing,fruit en andere zoetigheden.Het hotel is schoon en netjes. Het ligt 20 min. lopen van Poros-stad, maar voor E15 kun je een week een fiets huren en je makkelijk verplaatsen naar Poros-stad. Het zwembad was toen wij er waren (juni) alleen in het weekend open, maar er zijn vele mooie zandstrandjes in de buurt