Hotel Poros Image*** in Poros (eiland) Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Poros Image***

31 mei 2012

Entree Hotel Poros

Beoordelingen Hotel Poros Image***

Neorion Bay, 18020, Poros (eiland)
Hotel Poros Image scoort een 8,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Poros Image***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Poros Image*** in Poros (eiland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel Poros Image*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Saronische eilanden. Vergelijk Hotel Poros Image*** met andere accommodaties in Poros (eiland).

8 beoordelingen over Poros Image***

met partner, 2011
"Super vakantie"
Thomas
16-2-2011 Goed en gezellige plek, geweldige omgeving en erg aardige mensen.
zou er zo weer heen gaan. Eten is erg goed te doen en de kamers zijn mooi.
het uitzicht is nog het beste.

wij gaan weer terug daarheen

"Tophotel. echt super. voor herhaling vatbaar."
Jaap en Erica Kruiz...
2-11-2009 Wij hebben 16 dagen genoten van dit super hotel. Wij hadden een super uitzicht,we keken vanuit ons (prima) bed zo over het water naar Poros stad.
Heel gezellig centrum,veel leuke tarverna's, volop bedrijvigheid langs de boulevard.Hadden hiervoor nooit van Poros gehoord,maar zullen deze supervakantie nooit vergeten.

"Goed verzorgd en bijzonder mooi gelegen hotel"
E.Pape
25-8-2009 een mooi hotel met vriendelijk personeel.
Het ontbijt was ook erg goed, vers brood, vlees,kaas,verschillende soorten ei, en lekkere dikke yoghurt met honing,fruit en koffie toe. Het hotel heeft een prachtige ligging. Het ligt 20 min. lopen van Poros-stad,Het enige minpuntje was het eigen strandje van het hotel in het weekend was er zeer harde muziek, waar ik toevallig niet echt liefhebber van ben.dus maar een naastgelegen strandje gekozen, er zijn er genoeg, en je kan er op strand eten.

met partner, Juli 2009
"Een geweldig hotel,perfecte ligging."
Jaap en Erica Kruiz...
30-9-2009 Hotel Poros Image, een feest om te logeren.
Wij hadden een kamer met uitzicht over het water en op het stadje. Iedere morgen genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet,heerlijke koffie,vers brood,kaas vleeswaren,griekse yoghurt met honing, altijd vers fruit, gebakken eieren met spek en worstjes,eigenlijk te veel om op te noemen.Elke dag schone handdoeken en werd de kamer schoongemaakt. Het stadje ligt op loopafstand van het hotel maar voor goed 3 euro kun je met de taxi. Gezellige boulevard met veel leuke eettentjes, taverna "Poseidon"veruit onze favoriet. We hadden hiervoor nog nooit van Poros
gehoord,maar dankzij "Prinos Reizen",een kleine maar super touroperator zullen we Poros nooit vergeten. Bij deze ook onze dank aan de mensen van Prinos die ons deze vakantie hebben bezorgt en alles in het werk stellen om het je naar de zin te maken. Niks is hun teveel. Grote klasse.!!!

"Een aanrader"
Simon en Dorien Dam...
17-7-2009 Poros Image is een heel fijn hotel. We hadden een hele grote kamer met een mooie grote badkamer en vanuit ons balkon een schitterend uitzicht op Poros stad. Het ontbijt was ook erg goed, lekker vers brood, zoet, vlees,kaas,ei, melk,yoghurt met honing,fruit en andere zoetigheden.Het hotel is schoon en netjes. Het ligt 20 min. lopen van Poros-stad, maar voor E15 kun je een week een fiets huren en je makkelijk verplaatsen naar Poros-stad. Het zwembad was toen wij er waren (juni) alleen in het weekend open, maar er zijn vele mooie zandstrandjes in de buurt

met partner, Aug. 2008
"Prima hotel!"
Tes
16-8-2008 Een goed hotel, met een prachtige ligging.
De kamers zijn netjes en schoon, voor Griekse
begrippen is dit hotel echt goed! ( Je kunt zelfs je wc papier doortrekken)
We hadden een kamer met uitzicht over Poros stadje en de zee, heel mooi! We hadden ook een lekker grasveldje voor de deur omdat we op de begane grond onze kamer hadden.
Het personeel was vriendelijk en ze spraken zeer goed Engels.
1 minpuntje: het zwembad was leeg, maargoed in de zee zwemmen is eigenlijk veel lekkerder!

Familie, Juli 2007
M.C Persijn
6-8-2007 Een modern zeer klantvriendelijk hotel buiten het stadje zelf. Echter door de zeer lage taxikosten geen onoverkomenlijk probleem. Werd zeer goed schoongehouden. Receptionisten waren zeer klantvriendelijk en bedienden je op je wenken. Schoon en net strand op 50 meter. Kortom een aanrader voor iemand die van een zeer mooi uitzicht over de baai houdt. Bediening sprak zeer goed en verstaanbaar Engels

alleenreizend, Juni 2007
Pieter de bruijn
9-6-2007 Prettig hotel, Schoon, redelijk uitgebreid ontbijtbuffet. De hotelbar is niet echt uitnodigend. Ligging is ca. 15 minuten lopen naar Poros. drie taverna's en één winkel op ca 5 minuten lopen.
Aantal kamers hebben zicht op Poros, aantal hebben zicht op vaste land. Budgetkamers liggen aan de weg (rustig).