Hotel Votsalakia*** in Votsalakia / Kambos Griekenland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Votsalakia***

9,6

30 mei 2012

het mooie strand bij Votsalakia hotel

Beoordelingen Hotel Votsalakia***

Kambos, GR-83102, Votsalakia / Kambos
Hotel Votsalakia scoort een 8,9 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Votsalakia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Votsalakia*** in Votsalakia / Kambos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Votsalakia*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Hotel Votsalakia*** met andere accommodaties in Votsalakia / Kambos.

5 beoordelingen over Votsalakia***

9,6
met partner, Aug. 2008
"Geweldig"
sonja en bert
3-9-2008 Een erg leuk hotel ( niet meer het nieuwste) met ontzettend vriendelijk personeel. Het eten is prima en de omgeving prachtig. Jammer dat de douche erg verouderd was, maar gelukkig wel schoon. de omgeving is echt de moeite waard, ontzettend leuke verborgen taverna's gevonden waar je in de keuken aan moet wijzen wat je wil eten. Het hele eiland is super. We gaan zeker nog eens terug. We zijn 14 dagen geweest, dan heb je met auto ( 3 dagen) het hele eiland wel gezien. Aanrader: bezoek de kleine bergdorpen......veel mooier dan de toeristische.

met partner, Aug. 2008
"Super"
sonja en bert
3-9-2008 Het is het mooiste hotel in Votsalakia, ( en de beste ligging) midden in het centrum. De omgeving is prachtig, zonder auto wel wat afgelegen. We hebben 3 dagen een auto gehad en hebben bijna het hele eiland gezien. We hebben enkele prachtige verborgen tavernes gevonden waar je met de eigenaars in de keuken de lekkerste gerechten uitzoekt. Helemaal geweldig.

Paul & Tina
28-12-2005 Zijn in 2003 in hotel Votsalakia geweest. Het was in 2004 erg rustig op het eiland, wel is dit het hotel met het beste restaurant en nog 10% korting ook voor de hotelgasten. Tevens is er een coctailbar van het hotel. Wij zaten er tijdens de finale van het EK, het was toen erg gezellig. Voor mensen die van uitgaan houden zal ik dit eiland niet aanraden, na eigen ervaring moet je dan toch echt op Kreta zijn. Wel erg naar ons zin gehad en het hele eiland bezocht.Kokari is en echte aanrader, het ontbijt is goed maar erg eenvoudig. al met al een leuke vakantie gehad.

Tom en Saskia
27-7-2004 Dit is een prima hotel, personeel erg vriendelijk! We hadden echter wel een valse start,toen we aankwamen zag het er allemaal prachtig uit. Helaas bleek er een overboeking te zijn, zodat wij voor twee dagen in een piepklein kamertje werden gepropt, toen we dit kamertje binnenkwamen, zagen we direct een muis/rat lopen, dat pikte we niet en we werden voor die twee dagen overgeplaatst naar een ander luxer hotel. We wilden uiteindelijk toch graag terug naar Hotel Votsalakia, omdat deze wat meer in de bewoonde wereld lag. Vanaf toen hebben we echt een FANTASTISCHE vakantie gehad, we kregen de mooiste kamer toegewezen met uitzicht aan de voorkant, en een prachtig en zeer ruim balkon (je kan het beter een buitenplaats noemen) echt TOP! Verder is het een mooi eilandje, lekker rond wezen toeren! Al met al toch een aanrader (over die muis, de rest van de vakantie hebben we er geen een meer gezien)

met partner, Aug. 2002
i plattel
1-8-2006 Leuke vakantie gehad,vooral de lange straat met zijn vele restaurantjes vonden we geweldig.Waren blij dat we in deze plaats zaten en niet in de andere grote toeristische plaatsen.Het strand is lekker dichtbij en heeft veel kiezels.Het hotel verder is ok,lekker eten,kamer goed en wij hadden mooi uitzicht op zee.