Appartement Sirena Residence & Spa**** in Votsalakia / Kambos Griekenland beoordelingen 9.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Sirena Residence & Spa****

9,6

Appartement Sirena Residence & Spa**** Votsalakia / Kambos

Beoordelingen Appartement Sirena Residence & Spa****

Kampos Marathokampou, 83102, Votsalakia / Kambos
Appartement Sirena Residence & Spa scoort een 9,8 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sirena Residence & Spa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sirena Residence & Spa**** in Votsalakia / Kambos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Appartement Sirena Residence & Spa**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Sirena Residence & Spa**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Sirena Residence & Spa**** met andere accommodaties in Votsalakia / Kambos.

37 beoordelingen over Sirena Residence & Spa****

9,5
met partner, Mei 2012
"Droomlokatie"
fam hak
23-5-2012 Werkelijk niets kunnen bedenken wat een minpunt zou zijn.
De ontvangst, appartementen ,het personeel etc helemaal top.
Op Samos zelf heel veel te zien we hebben vijf dagen met een jeep het eiland verkend en nog niet alles bekeken, ook prachtig om te wandelen.
De lokale bevolking is zeer vriendelijk en behulpzaam .
Het klooster Vronta en Megalis Panagias is zeker een bezoek waard,de monniken verkopen daar hun eigen produkten.
De watervallen bij Potami beach ,vallei van de nachtegalen en het bergdorp Manolates mag je niet missen.
In Pythagorio is bij het klooster Spilianis een grot met een heilig water bassin en een kapelletje ,de oude aqua tunnels en de pittoreske haven.
Kortom het was op alle punten voor ons een dikke 10.

met partner, Mei 2012
"Modern, kleurrijk, knus, luxe, kleinschalig"
Coco
20-5-2012 Week verbleven bij Sirena in een studio. Veel ruimte, keurig schoon, modern, aandacht voor details. Erg vriendelijke, servicegerichte medewerkers. Door de bouw rondom het zwembad en de nauwelijks afgescheiden balkons iets minder rust en privacy dan wij normaal zouden kiezen, maar zouden hier toch weer boeken als we weer op Samos zouden zijn. Prachtig kleinschalig, kleurrijk complex met gezellige sfeer. Modern en luxe, aanrader! (misten alleen een koekenpan in de keuken...)

met partner, Okt. 2011
"Supermooi complex"
Matty van Sas
1-11-2011 Sirena heeft prachtige appartementen, schoon en compleet ingericht.
Het personeel is erg vriendelijk. We waren laat in het seizoen, hadden 2 dagen niet zo mooi weer maar vonden de omgeving erg mooi en komen zeker nog eens naar Samos maar niet meer in oktober er waren ook al veel tavernes en winkels gesloten. Ook excurcies waren niet meer mogelijk.

"Fantastisch !!"
I van der Born
28-9-2011 Het appartement is enorm ruim met een compleet ingerichte keuken voorzien van koel/vries combinatie, magnetron en 2 kookplaten. De slaapkamer is door een roomdivider afgescheiden van de woonkamer, luxe badkamer met bad / douche en toilet, fohn aanwezig.
Het personeel is ontzettend vriendelijk en doen echt alles voor je ! Bij het zwembad kun je 's middags de lekkerste broodjes krijgen, gratis badhanddoeken dus die hoef je ook niet mee te nemen. Restaurant Ioanna en Blue Bucket zijn echte aanraders, eigenlijk kun je overal wel lekker eten en voor een zeer goede prijs vaak voor 7 a8 euro al een maaltijd. Een auto is wel aan te raden om zo het mooie eiland te bekijken ! Zoek je een luxe appartement met superservice dan moet je hier zeker naar toe gaan.

met vrienden, Sept. 2011
"Mooi complex"
coko55
24-12-2011 Nieuwe en smaakvol ingerichte studio's met opvallend veel ruimte. Studio beschikt over een ruime zithoek met bank,tv, radio cd-speler, een 4 persoons eettafel en een afgescheide slaapgedeelte met prima bed. Ook een mooie badkamer met een douche in het bad. Het hele complex straalt luxe en comfort uit en ook het personeel is zeer klant vriendelijk. Enige nadeel is dat het ook in het naseizoen helemaal vol zit met opvallend veel grote groepen. Hierdoor niet altijd even rustig en voor ons de reden om Sirena niet weer te boeken. Geven de voorkeur aan een rustiger locatie. Maar verder niets dan lof.

"In een woord...Geweldig!"
Bas & Sandra
21-9-2011 Wij zijn 2 weken in september geweest, net zoals het prachtige weer was het complex en inrichting prachtig. De gehele afwerking en kwaliteit doet on Grieks aan. On Grieks is niet de vriendelijke en gastvrije familie welke Sirena beheerd, bar personeel Kostas (de beste en gezelligste barman van Samos!!) en Eska (Een hardwerkende, ontzettend lieve meid die altijd vrolijk en geïnteresseerd in je doen en laten is) en niet te vergeten Vagelis van o.a. de receptie.

Wij hadden een wat kleinere studio (nr.204, geen room devider en wat smaller) met alleen een douche. Vonden wij niet erg aangezien je in de andere studio's in je bad moet douchen. De inrichting is verder het zelfde als van de ander kamers en van hoge kwaliteit/luxe. De foto's die je ziet, is wat je krijgt!

Schoonmaak iedere dag, schone lakens en handdoeken krijg je om de 2 dagen. Grote handdoeken voor het (zoetwater) zwembad zijn gratis te verkrijgen.

Ontbijt is perfect en genoeg keuze. Restaurant tip is Vrosi, super goed.

met oudere kinderen, 2011
"Onvergetelijke herinnering"
John, Nicolette en ...
8-9-2011 In augustus 15 dgn hier mogen vertoeven. De foto's in de reisbrochures liegen niet. Mooie nieuwe uitstekend verzorgde appartementen, die dagelijks worden schoongemaakt. Het ontbijt is uitgebreid en wordt constant bijgevuld, zodat je toch nog voldoende keuze heb als je later aanschuift. Voor een eventuele lunch aan het zwembad zit je hier ook goed. Vers, ruim en goed van smaak.
Op loopafstand verschillende restaurants, barretjes, supermarktjes en souveniers winkeltjes. Voor de tienerjeugd niet echt spannend.
Wil je wat van dit groene eiland zien, huur een auto. Vangelis van receptie help je graag.
Daarnaast staat de eigenaar met zijn familie klaar om een onvergetelijke herinnering van je vakantie te maken. (midnight swim).
En natuurlijk Kostas, de barkeeper waar je 's avonds na het eten nog even aan de bar blijft hangen.
Een vakantieplek waar wij zeker nog eens naar terug gaan.

"Sfeervolle plek om volledig tot rust te komen!"
Martin en Janet
23-9-2011 Sirena is een plek om volledig te kunnen ontspannen een zeer sfeervol complex. Prachtige appartementen waar het je aan niets ontbreekt. De cleaning lady doet zelfs je afwas!
Kortbij de zee en allerlei leuke restaurantjes. Het beste restaurant is Vrosi, vriendelijke eigenaar, maar vooral supervers eten! Muzes en Ionna ( uit eerder gepubliceerde beoordelingen, kunnen hier niet aan tippen ).
Een bezoekje aan de Spa is zeker de moeite waard.
We hebben nu 5 eilanden bezocht, maar tot nu toe is Samos het mooiste en groenste eiland. Wil je wat zien van het eiland dan is een auto een must. Bezoek dan ook het bergdorp Manolates, een prachtige weg door de bossen naar een oud kunstenaarsdorp, hoog in de bergen.
We zullen hier zeker terugkomen en dan natuurlijk weer naar Sirena.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Supercomplex met familie sfeer"
Fam. v Hamond
29-8-2011 Wij hebben een fantastische vakantie gehad bij Sirena. De appartementen zijn ruim en schoon (iedere dag wordt er gepoetst), het personeel zo ontzettend vriendelijk en staan altijd klaar voor je. Er hangt een echte familiesfeer die wordt aangestuurd door mr.Manolis en z'n familie. Dit is een echte aanrader en wij gaan zeker nog een keer terug.

"Een vakantie om nooit te vergeten!"
Paul en Nikki
28-8-2011 Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad. De appartementen zijn mooi, schoon en luxe ingericht. En de mensen verschrikkelijk lief. We zullen ze missen.
Ben je op zoek naar een vakantie om echt te genieten van de rust moet je hier zeker zijn. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
Een paar tips:
- huur een auto, zodat je het prachtige eiland kunt zien.
- ga eten bij Muses, een restaurant 50 meter rechts buiten het complex. Hij verbouwt zijn eigen groenten, zo heb je nog nooit tomaten geproefd! Authentiek Grieks! En het kost ook nog eens niks!
- Houd je van vis? Ga dan eten bij Nick the Greek naar links op de hoofdstraat. Is een stukje lopen maar ze hebben er heerlijke vis.