Aparthotel Kambos Village / Anthemis*** in Votsalakia / Kambos Griekenland beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 12.433 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Votsalakia / Kambos > Aparthotel Kambos Village / Anthemis***

Beoordelingen Aparthotel Kambos Village / Anthemis***

10 februari 2012

6,7
Appartementen Kambos Village

Aparthotel Kambos Village / Anthemis scoort een 7,3 uit 10, op basis van 90 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Kambos Village / Anthemis***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Kambos Village / Anthemis*** in Votsalakia / Kambos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 67 vakantiefoto's van Aparthotel Kambos Village / Anthemis*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Aparthotel Kambos Village / Anthemis*** met andere accommodaties in Votsalakia / Kambos.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

86 beoordelingen over Kambos Village / Anthemis***

Matig
Denise
17-8-2011 De restaurantjes in Samos zijn allemaal vrij goedkoop, voor €30,- konden we goed eten met 2 personen. Restaurantje "The end of the world" is echt een aanrader, super mooi gelegen midden in de bergen en heerlijk eten voor weinig! Wij zijn 12 dagen geweest, maar ik raad aan om niet langer dan 8 dagen te gaan want er is weinig te doen! Voor vrijwel alles heb je een auto nodig(tenzij je een pokke eind wil lopen of de hele vakantie aan het strand wil liggen) wij hebben 2 dagen een auto gehuurd en toen hebben we pas de mooie dingen van het eiland gezien. Een auto huren kost minimaal €40,- per dag. Ook hebben we een dag een quad gehuurd en zijn toen door de bergen gegaan, super mooi! De kamers van Kambos Village zijn zeer verouderd, de vloer was smerig, en het bed ligt werkelijk waar verschrikkelijk. Het ontbijt is elke ochtend het zelfde, de eerste dag was het goed te doen maar na 5 dagen was ik het echt zat! Ik heb een heerlijke vakantie gehad maar zal er zeker niet nog een keer heen gaan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Redelijk
Remy
12-8-2011 Het hotel is rustig gelegen, voordeel 's avonds geen herrie, zelfs tijdens het hoogseizoen is het niet echt druk. De gasten komen uit Nederland, duitsland, Noorwegen en Kroatie.
Geen Russen of zoiets derelijks gezien.
Wij hadden alleen het onbijt in het hotel, was redelijk goed.
De kamers zijn goed, maar niet overdreven super, je hebt echt de airco nodig om de kamer koel te krijgen.
Een van de nadelen is dat als je de kamer verlaat de koelkast ook uitgeschakeld wordt , dus haalt de sleutelhanger van de sleutel af en laat hem in de holder , maar zelfs dan wordt de inhoud niet echt koud.
Internet is wel beschikbaar maar in de kamer lukte het niet echt, moest naar de lobby om een goed signaal te krijgen.
Restaurant in de buurt zijn redelijk voor 50 euro kan je redelijk eten met 4 personen
Auto huren is wel een noodzaak om het eiland goed te kunnen zien, maaar na een week heb je bijna allles gezien

Een aanrader bvoor een week maaar niet voor langer als je iets wil zien

Super accomodatie!!
Heri
20-7-2011 Kambos village is voor herhaling vatbaar voor ons, wat een fijn en vriendelijk personeel,goede ligging bij het strand, schone kamers, lekkere zwembaden, ruim verzorgd complex met centrale ligging, supermarkt en winkeltjes om de hoek net zoals allerlei restaurantjes. Kortom voor ons (net terug) was het een weekje genieten.

met een groep, Juni 2011
Fantastische accomodatie
Louise Pieck
20-6-2011 Kambos Village, wat een geweldig aparthotel, wij hebben genoten !!
Erg schoon, fijn personeel, heerlijk eten, mooie grote schone kamers.
Niets is het personeel teveel en alles kan !! Een echte heerlijke vakantie hebben we gehad en het is zeker de moeite waard om nogmaals te gaan.
En op de scooter kun je heerlijk het eiland verkennen.
Samos in bloei, dan moet je zeker in Juni gaan.
Strand is heerlijk, gratis bedjes, wat wil je nog meer ????

met jonge kinderen, Sept. 2010
Ga zeker terug
Nanda en Keano
26-9-2010 Was er met mijn kleinzoon,vond het personeel geweldig,inderdaad stikte het er van de muggen,s,avonds buiten zitten was niet grappig.In mijn kamer had ik een anti muggen ding in het stopkontakt,dus niks aan de hand.Het bed is zeker aan vervanging toe,iedereen klaagde over rugpijn.het eten was wel redelijk.En inderdaad de annimatie mag wel wat meer ,vooral in de avond,alleen op zondag is wat weinig.Voor de rust kan je daar zeker terecht,voor jongeren is dar niks te doen,Samos is mooi en ik ga zeker nog een keer.En voor al het pesoneel daar een pluim,ze werken hard en zijn heel vriendelijk!Ik heb een heerlijke vakantie gehad.

met partner, Sept. 2010
Viel iets tegen
Bob en Tineke
22-9-2010 Wij boeken regelmatig all inclusive 3* aparthotels dus hebben we veel vergelijkingsmateriaal. Wat ons hier tegenviel was ten eerste het eten, weinig variatie, lauw en beperkte keuze. Ten tweede is bij deze a.i. formule maar beperkt keuze uit de drankjes. Dit stond nergens in de beschrijving vermeld! De apartementen zijn zonder meer 'basic' te noemen. Geen bank of makkelijke stoel. De TV stond in de slaapkamer, niet in het zitgedeelte!. Bedden keihard. En, nergens vermeld maar niet onbelangrijk: het stikt er van de muggen!! Houd hier rekening mee. Daarentegen alle lof voor het vriendelijke en behulpzame personeel: studenten uit o.a. Letland, Rusland, Oekraine, Roemenie etc. Ze spreken allemaal engels, wel zo handig als je grieks te wensen overlaat. Overall conclusie; dit was onze eerste en laatste keer in Kambos village.

Een uitstekend hotel.
Hennie Koopmans
18-9-2010 Wij hebben erg genoten van onze vakantie in dit fijne hotel.
Het personeel is super vriendelijk en staan gelijk voor je klaar. Het eten is goed en er staat elke dag weer wat anders. Zoals in vele all-in hotels krijg je, je drankje niet in een plastiek beker maar netjes in een glas en ze komen het ook nog eens keurig bij je brengen, top. Onze kamer was prima en werdt elke dag keurig schoongemaakt, alleen douchen is is wat moelijk.
Het dorpje is wel erg stil, niks voor jongelui, maar voor ons was het prima.
Het eiland Samos is heel mooi en zeer groen. Je kan voor weinig geld een goede auto huren om in een dag het hele eiland over te toeren. Je moet alleen geen hoogte vrees hebben.
Stop bij een van de honing winkeltjes en koop er een potje honing, want die is heerlijk op Samos.

Hennie en Yvon Koopmans

Prima vakantie gehad
W.Boudestijn
25-8-2010 Prima hotel en een goede ligging voor als je opzoek bent naar rust. Het eten is prima veel keuze. Er is dit jaar een andere kok die beter is, dus klachten over slecht eten een jaar geleden zijn waarschijnlijk terrecht. Wij hadden een prima kamer. Beetje hard bed maar ja.. je eigen bed ligt altijd beter. Het vooral roemeense personeel vonden wij erg aangenaam en doen hun best het je zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij hebben niets negatiefs te melden over dit complex.

Prima 3x hotel
Petra en Jack uit B...
22-9-2010 Supervriendelijk personeel, buffetten afwisselend maar de keus is beperkt. Cola light moet je betalen. Kamers zijn verschillend van indeling (hotel bestond voorheen uit 3 hotels), schoon maar erg gehorig. Ontvangst van BVN tv op de kamer.
Steile weg naar het strand en een licht hellende weg naar het complex. Supermarkt op 40 meter. Gratis fitness. Er is naast de wekelijkse bbq met griekse live muziek geen animatie voor volwassenen. Er is 6dgn per week van 10.00-18.00 uur een kidsclub. Prijs/kwaliteit via Sunweb een 10 (prijzen voor 2011 zijn al bekend)!

Leuk hotel, rustig....
Mark
15-8-2010 Wij hebben van te voren gekeken op internet, en het was wat we verwacht hadden! Rustig hotel, geen animatie voor kinderen, strand 150 meter vanaf hotel, kiezels, maar echt lekker was dat wel.
Eten , tja, wat verwacht je voor 3 sterren. Het was goed......
Uit eten daar kost je weinig, hebben we ook gedaan, 21 euro voor 2 personen, drinken, salade, brood en hoofdgerecht.
Wij hebben genoten, maar verwacht geen bruisend dorpje met uitgaansleven!

Op hyves heb ik een kamposvillage aangemaakt, voor wie wil reageren en discussieren :)

met een groep (2)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende