Appartement Golden Sand**** in Votsalakia / Kambos Griekenland beoordelingen 6.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.565 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Votsalakia / Kambos > Appartement Golden Sand****

Beoordelingen Appartement Golden Sand****

10 februari 2012

5,3
6,7
4,1
3,9
Het nieuwe gebouw incl. zwembad en poolbar (open van 13.00u-21.00u)

Appartement Golden Sand scoort een 6,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Golden Sand****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Golden Sand**** in Votsalakia / Kambos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Appartement Golden Sand**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Golden Sand**** met andere accommodaties in Votsalakia / Kambos.

7 beoordelingen over Golden Sand****

zakelijk, 2009
Vervolg.......
travelguide
6-12-2009 ... Het vervolg op hieronder al vermeldde verhaal....
Kamers worden dus wel goed verzorgd, receptie slecht te vinden. Hele hotel wordt ook gedragen op 1 meisje die receptie en schoonmaakwerkzaamheden doet en is ook aanspreekpunt. Zij is zeer vriendelijk en erg behulpzaam, maar kan ook niet alles dragen, wat jammer is, want locatie is erg mooi!
je hebt village zijde, die is nieuwer en het oude gedeelte met studio's en ook app. qua ruimte is de de village zijde beter en appartementen zijn ook mooier/ groter. Uiteraard kosten deze ietsje meer.
ligbedden en parasols aanwezig op het strand, tegen een vergoeding (2p. 6 euro hele dag) Het ontbijt is elke dag hetzelfde, dus niet echt een aanrader....
Maar tijdens mijn werk als travelguide was het wel 1 van mijn favoriete hotels qua strand en omgeving en RUST!
huur een wagentje enn verken het eiland (44km lang , 19 breed) Het is er prachtig en veelzijdig, voor wandelaars: ga in april/ mei, overal alles in bloei, waanzinnig!!!

Heerlijke vakantie gehad
Bas & Nancy
18-9-2009 Als je echt voor rust gaat is Golden Sand een absolute aanrader. Niet voor mensen die slecht ter been zijn want het is continue heuvel op heuvel af en het strand is te bereiken via een stenen trap van ong 50m. Voor mensen die goed ter been zijn is dit prima te doen! Strand is erg mooi en zeer geschikt voor kinderen (geen keien/rotsen en lang ondiep). Strandbedjes kosten E 3,- ps p dag.
Aan de overkant van de weg is enkel een restaurant te vinden (erg goed) en voor de rest is er niks. Voor winkels, pinnen en andere restaurants moet je met de taxi (enkele reis 5,50 euro), lopen is ong. 3 kwartier heen en 3 kwartier terug.
Wij hebben in het nieuwe gebouw gezeten en dat waren prima appartementen aan het zwembad. Schoonmaken werd prima gedaan en om de 3 dagen ong.
Het ontbijt stelt echt niet zoveel voor, dus beter zelf voor zorgen.
Al met al een heerlijke vakantie gehad bij Golden Sand!

met partner, Sept. 2009
Heerlijke vakantie gehad
Bas & Nancy
Het ontbijt stelt echt niet zoveel voor, dus beter zelf voor zorgen.
Al met al een heerlijke vakantie gehad bij Golden Sand!

met jonge kinderen, Aug. 2009
Fantastische locatie! maar nooit meer.
Ineke schumacher
23-8-2009 De appartementen liggen geweldig! Als je op de bovenste verdieping zit, kijk je uit over de zee in een enorme groene omgeving. het strand is schitterend. Op het complex is niemand aanwezig dan wat poolse schoonmakers die met name willen praten over hoe hard ze moeten werken. We hadden vier appartementen. Ze zijn hooguit voor 2 pers. 1 persoon ligt in een ruimte zonder raam.Kapot; 2 airco's, 1 afzuigkap.Een pit om op te koken. Ga naar bleu horizon voor brood en die man helpt je echt overal aan. Hij heeft een geweldige boottocht geregeld, en supergoeie tips gegeven over van alles.Wij hadden bij Jiba geboekt en de boottocht die we aangeboden kregen via de hostess kostte 40 euro per persoon en was echt vreselijk; 80 man op een aftandse boot, waarbij voor elk drankje 2 euro betaald moest worden.De Boottocht die we via de man van bleu horizon aangeboden kregen was selchts 17 euro en inclusief de drankjes. Een auto is noodzakelijk; bus rijd niet.rechtstreeks boeken slechts 60,- per appartm.!

zakelijk, Apr. 2009
Je zal het nooit vergeten!
travelguide
6-12-2009 Fantastisch mooi groen en van buiten ziet het er prachtig uit! Het strand is werkelijk een plaatje en heerlijk met zand. Je kunt ook heel ver het water in lopen voordat het echt diep wordt, dus voor kleine kinderen en mensen die niet kunnen zwemmen is het uitermate geschikt!
Voor echte liefhebbers van een groene opgeving en veel rust, de ideale plek.
het hotel ligt namelijk 4 kilometer van het dorp Kampos/votsalakia vandaan(40 min met de voet). De paden binnen het hotel zijn wat stijl, omdat het op de berg gebouwd is. Dus voor mensen die slecht ter been zijn is het niet aan te raden. Het strand ligt onder het hotel, dus gelijk aan het strand.
De appartementen zijn niet zo goed onderhouden en echt minimaal ingericht, wat heel erg jammer is. Ga je naar dit hotel, verwacht dan zeker geen luxe!!!
De kamers verden verder goed onderhouden en waren erg schoon, (3x per week wissel lakens en handdoeken) receptie is niet aanwezig, die is in hotel votsalakia 4km verder, lees hieronder verder

paul
16-8-2007 We waren hier in september 2006.
De ligging is prachtig. Mooie tuin, veel bloemen en vruchten.Er zijn twee gebouwen. Het oude gebouw is,ronduit, niet meer van deze tijd. Het nieuwe gebouw is mooi en goed. Het probleem is dat je niet weet in welk gebouw je terecht komt.Wij begonnen in het oude gebouw en schrokken toen we aankwamen.Het appartement was piepklein,donker en slecht ingericht en met een heel klein terras. Na 5 dagen,en veel vragen, konden we naar het nieuwe gebouw.
Er is geen receptie en je moet zaken doen met de poolse schoonmakers.Die zijn erg behulpzaam en vriendelijk maar kunnen geen beslissingen nemen.
De eigenlijke eigenaren zie je niet.
De touroperator heeft ons goed geholpen.

Hans B.
9-6-2004 De studio/appartement is wat eenvoudiger dan door Arke wordt gemeld. Het is categorie B. In de reisbrochure staat ten onrechte A. Ze zijn fraai gelegen, met uitzicht op zee, in een mooie tuin met veel bloeiende planten. Het prachtige zandstrand was gemakkelijk bereikbaar door 50 meter af te dalen. Er was zeer goed in zee te zwemmen en het was zeker geschikt voor kleine kinderen.
Service en schoonmaak ruim voldoende. Voorzieningen in Votsalakia op 3 km ruim voldoende aanwezig (eetgelegenheden, supermarkt, geldautomaat enz.)ligt. Vervoer (autootje, scooter, brommer) is noodzakelijk, omdat in de directe omgeving weinig voorzieningen zijn. Om het eiland te leren kennen hebben wij gebruik gemaakt van de zeer goede Duitse reisgids "Samos" auteur:Thomas Schroder, uitgever: Michael Muller Verlag (gekocht via de internet site van de uitgever).
Al met al zeer aanbevelenswaardig

6,5
4,6