Appartement Dimitris in Votsalakia / Kambos Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Dimitris

6,4

30 mei 2012

Appartement Dimitris Votsalakia / Kambos

Beoordelingen Appartement Dimitris

Votsalakia / Kambos
Appartement Dimitris scoort een 8,4 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dimitris? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dimitris in Votsalakia / Kambos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Appartement Dimitris vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Dimitris met andere accommodaties in Votsalakia / Kambos.

18 beoordelingen over Dimitris

6,1
met jonge kinderen, 2012
"Artistiek plekje."
Marcel-Cl
14-1-2012 Dat Dimitris een kunstenaar is kun je wel zien aan de manier hoe hij daar alles zelf gebouwd heeft. Ik was er een paar keer en de laatste keer ook met toen nog kleine kids maar toen was het voor kleine kids toch niet het je van het. Zelf voor mij vond ik het een pracht plek. Verwacht geen luxe en zo'n dikke 10 jr geleden als het er geen 15 zijn was het ook nog niet zo af als momenteel, teminste wat ik op foto's zie. Er was toen ook nog niks in de buurt, je moest voor alles naar votslakia en je kon toen ook gebruik maken van het zwembad van Orpheus Village wat wel 2km verderop lag dus dat was ook al geen optie. Maar we hebben een heerlijke vakantie gehad en zou best nog wel eens terug willen. Als ik terug ga naar Samos dan ga ik zeker naar Dimitris.

alleenreizend, Sept. 2011
"Apparte studio's"
Hollander
6-10-2011 Leuke aparte studio's. Ze zijn allemaal anders leuk en ruim. Met een schone en ruime badkamer. Iets te ver van het centrum gelegen, neem 's avonds een zaklantaarn mee voor het teruglopen.

met vrienden, Juni 2011
"Fantastisch, lekker rustig gelegen, dicht bij zee"
Margriet van Dijck
28-6-2011 Het appartement Dimitris in Votsalakia is eenvoudig maar heel sfeervol. Lekker rustig gelegen. Prachtig uitzicht. Dichtbij de Bakker, supermarkt, en de Zee.

alleenreizend, 2010
"Fantastische, maar vooral unieke plek!"
BC van leeuwen
6-10-2010 Dimitris in Votsalakia:
Dimitris heeft alle unieke huisjes zelf ontworpen en gebouwd. Daarbij heeft hij allerlei materialen gebruikt, die hij tegenkwam of kon gebruiken. Als je goed kijkt kom je daarachter; bv doorgelaste scheepsschroeven, die als raamkozijn zijn gebruikt. Een oude molensteen die in een muur is gemetseld. Dit alles zonder dat het rommelig wordt. Integendeel.
Het is er heerlijk rustig en op een slechte dag is het 'thuis' goed toeven; kleine terrasjes, veel groen. voor mij was het geheel zeker een reden om terug te gaan.

met partner, Juli 2010
"Super plek voor een rustige vakantie"
f de wit
17-8-2010 Dit was onze eerste keer bij Dimitris. Hij is een verlegen man die dagelijks 2 keer op het complex komt kijken en de schoonmaakster Chrisoela is een gezellige vrouw die graag voor je klaar staat. De huisjes zijn erg mooi en in verschillende oude bouwstijlen uitgevoerd (door Dimitris zelf gebouwd) ze zijn merendeels vrijstaand en liggen in een prachtige groene oase. Je bent in 5 minuten in het stadje en bij het strand, maar het complex ligt erg rustig. Er is geen overdaad aan luxe, maar er zijn prima tafels, stoelen, een koelkast en een airco (als je die wil). De badkamer is eenvoudig, en 2 x per week krijg je kraakhelder beddengoed. Er maken ook griekse touristen gebruik van de huisjes.
Op twee minuten afstand ligt taverne the Muses, eenvoudig maar erg goed (bakt zijn eigen brood, heeft eigen groentes en olie). Aan de overkant ligt een spa resort waar je mag zwemmen als je een drankje bestelt en waar je bijvoorbeeld ook tegen betaling gebruik kan maken van de Hamman, massages en de

met partner, Sept. 2008
"Prima"
E.J.scharrenburg
29-9-2008 Het verblijf bij Dimitris was zoals verwacht, kleine schalig los staande app. De app waren niet alleen keurig schoon, het linnen goed was prima verzorgt. De inrichting was echt grieks,simpel geen overbodige luxe. Een vriendelijke medewerkster die daar waar kon altijd bereidt was om je te helpen.
Ook de ligging is centraal, op loopafstand van de winkels en restuarants en strand
Wij hebben een prima vakantie gehad op Samos en bij Dimitris. ( voor de 2e keer).
Ik heb alleen een opmerking te maken ten aanzien van de hostes; wij waren de enige die naar Dimitris gingen en zij vond het niet nodig om ons te begeleiden. Ook konden we haar telefonische benaderen voor de informatie van de terugreis over de vertrektijd bij het app compex en de bevestiging van de vliegtijden.
Het bevreemd mij dat ik als gast zelf moet gaan informeren om achter deze informatie te komen.

Met vriendelijke groet.

Dhr/Mevr,
Scharrenburg

Familie, Aug. 2007
Natalie
26-8-2007 De accomodatie is eenvoudig maar goed. De ligging is heerlijk rustig en op loopafstand van het strand en de restaurantjes. Een auto is (sowieso) aan te bevelen om het eiland goed te leren kennen. Het is een accomodatie voor mensen die zelf hun weg zoeken en geen amusement en vertier bij de locatie nodig hebben. Wij hebben er genoten.

Twanet
2-1-2007 Wij waren in de laatste week van het seizoen, heerlijk rustig! Voor de eigenaar was het ook einde seizoen, die hebben we dan ook alleen maar bij aankomst gezien en het was daarom af en toe dan ook een beetje behelpen.
In het vijf pers. appartement, waar we met z'n vieren verbleven, was maar voor 3 personen kopjes, borden, bestek etc. Maar dat mocht de pret niet drukken, we braken gewoon in bij het leegstaande appartement naast ons en konden daar pakken wat we nodig hadden. Natuurljk hebben we bij vertrek alles weer netjes teruggezet.
Verder was het appartement keurig en schoon. De ligging is prima. Op het cmplex is niet een appartement hetzelfde, wat het erg leuk maakt.
Er is geen zwembad, maar dat hebben we eerlijk gezegd ook niet gemist.
Samos is een prachtig eiland, er is heel veel te zien en we zijn hier nog lang niet uitgekeken en komen nog een keer terug.

Familie, Juli 2006
willem Röell
7-8-2006 mooi rustgevend appartementencomplex in authentieke stijl gebouwd. heel vredig, weg van de drukte. wel zeer dichtbij een strand en ook kan men gebruik maken van de faciliteiten van een all-inclusive hotel in de buurt. leuk voor het hele gezin!

met vrienden, Aug. 2005
ro
5-10-2007 ookal is het weer een paar jaar geleden dat we hier met zijn 4ren waren
goede herrineringen aan dit appartement
erg sfeervol ookal iets sober qua huisraad maar dat was volgens verwachting