Appartement Chris**** in Votsalakia / Kambos Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.282 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Votsalakia / Kambos > Appartement Chris****

Beoordelingen Appartement Chris****

10 februari 2012

Appartement Chris**** Votsalakia / Kambos

Appartement Chris scoort een 7,9 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Chris****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Chris**** in Votsalakia / Kambos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement Chris**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Chris**** met andere accommodaties in Votsalakia / Kambos.

12 beoordelingen over Chris****

met vrienden, Okt. 2008
Aanrader, zeker in het voor en na seizoen
P N Slijderink
18-10-2008 De kamers waren op zijn Grieks: eenvoudig maar voldoende om de vakantie goed te beleven.
Naar ons idee kan het zomers op deze locatie zeer heet zijn. Nu was de temperatuur van 26 graden aangenaam. Bij een windje op het strand was het zwembad een goede uitkomst.
In tegenstelling tot andere reacties vonden wij de eigenaar vriendelijk. Een gesprek was prima te voeren.
Zo aan het eind van het seizoen sluiten veel restaurantjes en winkeltjes. Dat hadden we al eerder meegemaakt. Er waren echter genoeg zaakjes open om het naar ons zin te maken.
Een bakker was te vinden aan de hoofdweg, 10 minuten lopen richting Ormos.
Een top restaurant, nog 5 minuten verder.
Zoek naar Vrosi. Geel geschilderde zijkant
In de keuken wordt alles vers klaar gemaakt.
Rechts onder het afdak staat een hout gestookte oven. Probeer een gerecht te krijgen, klaar gemaakt in deze oven!
Bestel vooral veel voorgerechtjes. Verse vis altijd op aanvraag. De volgende dag is de vis dan op je bordje.
Peter Liza Daphny

Prima !
Familie Wolters
19-9-2008 Prima appartementen, mogelijkheid tot huren van airco (aanrader). Er werd goed schoongemaakt ! Bijna geen contact met eigenaars (slecht engels). Gasten zijn vooral fransen, russen, italianen, nederlanders. Kinderen vonden zwembad prima, naar het strand is een paar minuten lopen. Restaurants genoeg in de buurt.

Prima!
van der Hoeven
31-8-2008 Wij hebben het er erg naar onze zin gehad: appartement op begane grond, dus makkelijk voor de buggy en onze kleine dochter, handdoeken en beddengoed 2 x per week was voor ons ook prima. Zwembad goed onderhouden. Het ontbijt waren we niet kapot van dus dat hebben we maar 1 x gedaan..eigenaar is een vreselijke man maar vrouw erg vriendelijk. Wij hebben trouwens gewoon onze eigen drankjes bij het zwembad gedronken, geen commentaar op gehad..
Prima accomodatie!

Goed vertoeven!
Fam. Henselmans
11-8-2008 Accommodatie prima, goed onderhouden, veel groen (planten, geurende bomen, fruitbomen etc.). De eigenaar vonden wij onvriendelijk, zijn zoon en vrouw waren beter te benaderen. Ik voelde niet de gastvrijheid die in de brochure omschreven staat. Ook was de kinderkamer centraal gelegen (aan balkon en keuken) wat niet ideaal was.

Familie
Mooi complex voor rustzoeker
wilma
29-7-2008 Het complex ligt op 5 minuten lopen van de boulevard en strand. Mooie tuin en verzorgd zwembad. De bar bij het zwembad is beperkt open. Voor de gezelligheid hoef je daar niet te gaan zitten. Eigenaar is man van weinig woorden. Handoeken en schoonmaak twee keer per week wat erg weinig is. De natuur is er prachtig en de mensen in het dorp zijn erg aardig. Samos een mooi eiland!

Familie, Juli 2008
Rustig complex
wilma
29-7-2008 Mischien zijn de eigenaren gek op kleine kinderen maar tegen ons hebben ze bijna geen woord gezegd. Waren met zes personen in twee app. De inrichting is erg sumier. Een waterkoker zou inderdaad niet gek zijn. In het hoogseizoen was de bar/winkel bijna niet open, en het nuttigen van eigen consumptie bij het zwembad mocht niet. terwijl het 40 graden was. Twee keer per week schoon maken en schone handdoeken vonden wij wat weinig. Mooie tuin met veel geurende planten. Maar verder een heerlijke vaknatie gehad!

Familie, Juli 2008
Een heerlijke vakantieplek!
Fam. de Vries/Hart
20-7-2008 Wat een geweldig leuk, kleinschalig appartementencomplexje, goed onderhouden, veel groen met mooie palmen, leuk zwembadje. Als je wilt kun je heerlijk ontbijten met veel extra's zoals pannenkoekjes voor de kinderen of een omelet, speciaal door Christina (eigenaresse) met liefde bereid. De kamers ruim en inderdaad schoon (2x per week schoongemaakt). Wij zaten op de begane grond, twee sprongen en je was in het zwembad..... met het terras bovendien heerlijk in de schaduw. Al met al een heerlijke vakantie gehad bij Chris apartments !!! Votsalakia is een (nog) rustig plaatsje met een waanzinnig mooi strand en helder water in een mooie bergachtige omgeving. Weinig lawaai, bars, disco's en schreeuwerige toeristen. Heerlijk gegeten bij Angelos (taverne op het strand), Ostria en Vangelis. Auto huren aan te raden want de rest van Samos is ook erg mooi!!!

met vrienden, Juni 2008
Leuk vakantieadres voor 14 dagen.
Wim en Wil van Laar
14-7-2008 Via een aantal paden kom je in 5 minuten bij het apartement of naar de hoofdweg in het dorp waar alle restaurants, supermarkten en winkeltjes zijn. Wij hebben geregeld met veel plezier bij FINIKAS en EL GRECO gegeten, prima! Chris apartementen liggen rond een klein zwembad met een zeer klein (in het bad) afgescheiden kinderbadje. De inrichting van ons apartement (X2) was typisch Grieks met een pover uitgeruste keuken waar een waterkoker zeer welkom geweest zou zijn. Op het ruime balkon stonden 3 ongemakkelijk zittende stoeltjes en een klein rond tafeltje waarop het ontbijt voor 2 maar net paste. Onze badkamer was niet uitgerust met een douchegordijn waardoor er eerst gedweild moest worden vooordat je je kon afdrogen op een niet meer natte en dus gladde vloer. Ofschoon er een leuk terras bij het bad is zijn de openingstijden van de minimarkt/bar zeer ongeregeld en beperkt. Na 19.00 uur is er zelfs helemaal niets meer te krijgen, dan is alles dicht. Jammer, want verder is het er o.k!

Familie, Juni 2008
anita
1-7-2008 Van de buitenkant oogt het een aardig appartement, mooi zwembad en verder van buiten aardig aangekleed. De 2-kamer appartementen zijn onlogisch ingedeeld. Je moet door beide slaapkamers als je naar toilet en douche wilt. De keuken/slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden zijn ruim, net zoals de slaapkamer die erg ruim is.
De douche met wc is daarentegen krap.
Er staat in de folders vermeld dat er 2x wordt schoongemaakt. Dit is dus 1x in de week. Tevens wordt er dus ook maar 1x van handdoeken verwisseld. De website beloofd je heel wat, maar de werkelijkheid is minder.

met partner, Juni 2008
Van de Ven / Samper...
12-6-2008 Votsalakia was in mei / juni een vrij rustige badplaats met redelijk veel keuze aan eetgelegenheden en winkeltjes. Je kunt er ook heerlijk wandelen. Het strand is wel een aantal kilometers lang.
Het appartementencomplex is rustig gelegen op een afstand van zo'n 200 meter van de boulevard.
Het appartementencomplex was eenvoudig, netjes en mooi ingericht.
De service, qua ontbijt, lunch, bar was in onze periode nog niet aanwezig.

Vanuit het plaatje is het nodig een scooter of auto te hebben om het eiland te verkennen.

Prima Vakantie!