Vakantie Beoordelingen Samos-Stad Samos vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.511 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Samos-Stad

Beoordelingen Samos-Stad

10 februari 2012

6,3
samos

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Samos-Stad. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Samos-Stad. Ben je zelf op vakantie geweest naar Samos-Stad? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Samos-Stad scoort een 7,8 uit 10, op basis van 73 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 25 Appartementen, 1 Aparthotel, 3 Bungalows, 35 Hotels en 1 Pension in Samos-Stad. Op Zoover vind je bovendien 124 vakantiefoto's van Samos-Stad. Je kunt 2 video's van Samos-Stad bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Samos-Stad. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Samos-Stad

met partner, Okt. 2011
Was niet primair reisdoel.
Jack Jagtman
Sfeer
21-10-2011 Samos stad is een, maar wij gaan primair naar Pythagorion.
Samos stad heeft goed winkelareaal, goed terrassenwerk.

Samos een prima eiland
willem & sjany
Sfeer
9-10-2011 Een prima bestemming voor natuurliefhebbers,strandliefhebbers, en wandelaars.
Begeef je tussen de bevolking,en je zal verbaasd zijn van de spontaniteit en vriendelijkheid, want gastvrijheid staat daar hoog in het vaandel.

met partner, 2011
Leuke stad
Beppie
Sfeer
4-8-2011 Hier vind je nog cultuur, want je wordt niet overlopen door toeristen. Althans niet in de maand juni. Huur een auto of scooter en ga toeren. Leuke plaatsjes en mooie natuur.
De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.

Gezellige stad.
Michael & Jessica
Sfeer
25-6-2011 Genoten van Samos, wat een pracht eiland! Mooie natuur en cultuur. Samos stad zelf was ook leuk alleen misten wij het stand. Maar met de bus ben je zo op een(1) van de prachtige kiezelstranden (Tsamadou, Kokkari, Tsabo). We hebben heerlijk gegeten in Samos stad. Aanraders zijn de Tappas bar, voorbij de haven en vooral het restaurant genaams Asli was een aanrader, zit in de winkelstraat(goed zoeken).

Prachtig eiland
holland/belgie
Sfeer
22-6-2011 Schitterend eiland mooie natuur echt de moeite waard maar huur wel een auto!!

Het echte Griekse leven
Peter
Sfeer
29-7-2011 Wij verbleven in Hotel Viginia is deze plaats. Dit hotel is wat hoger gelegen, maar toch vlakbij de haven en restaurants. Reden dat wij voor Samos-stad niet voor Pythagorio gekozen hadden is dat Samos-stad veel minder toeristich is en veel authentieker dan Pythagorio. Ons kleinschalig hotel stond in een volksbuurt waardoor je een betere indruk kreeg van he Griekse leven. Wij zorgen zelf voor ons ontbijt en haalden ons verse brood bij een piepklein bakkerswinkeltje in de buurt. Ons fruit haalden we voor een habbekrats op de lokale markt. We hebben in deze periode een auto gehuurd voor € 25,- per dag bij een lokale autoverhuurder Samos Car Rentals. Ook hebben een keer gebruik gemaakt van de bus naar Kokkari. Dit is ook prima te doen voor € 1,50 voor een enkeltje. Verder is het aan te bevelen om een excursie te doen naar Efeze. Je kunt dit beter ter plaatse boeken bij een kantoor aan de haven. Dit is meestal een stuk goedkoper dan via de touroperator.

met partner, Mei 2011
Prima locatie
Xxxxxxxxxx
Sfeer
17-12-2011 Prima vacantie gehad. Goed weer en de bewoners zijn erg vriendelijk en service gericht.

met partner, Okt. 2010
Toeristisch, maar toch interessant
Maurits
Sfeer
1-11-2010 Samos-stad ligt beschut aan een prachtige baai, waar de ferry-boten afmeren vlak tegenover de boulevard. Aan een dagje Samos-stad hadden wij voldoende. Wij kwamen met een veerbootje vanaf Kusadasi (Turkije). Je kunt alles te voet doen. Het meest interessant vonden wij het oude gedeelte (Vathy). Smalle weggetjes, veel trappetjes, karakteristieke huisjes met smalle, hoge ramen en balkonnetjes. Vandaaruit een werkelijke schitterend uitzicht over Samos-stad en de baai.
In Samos-stad is verder een leuk plein, aan mooi park, enkele musea en een wijnmakerij. En natuurlijk volop terrasjes, kleine straatjes met winkeltjes etc. Dus zowel voor de cultuurliefhebbers als voor degenen die altijd op zoek zijn naar wat dan ook: prima, voor een dagje.

alleenreizend, Aug. 2010
Heerlijke stad
Anneke van Hulst
Sfeer
10-9-2010 Ik was al eerder is deze fantastisch stad, Samos leeft!

met oudere kinderen, Juli 2010
S'avond gezellig en knus!
Inge
Sfeer
30-8-2010 Samos-stad heeft van alles te bieden, een leuk haventje, vismarkt s'ochtends, winkeltjes terrasjes om wat te drinken en eettentjes. als je nog iets anders wil zien dan samos-stad kun je naar de oude hoofdstad Vathy. Dat is ong 5 min verder en is het echt typisch grieks. kleine smalle straatjes met schattige huisjes en oude mensjes buiten! echt heel leuk. Wij zaten in Samos-stad in app. Anthemis dat lag verder van het centrum ong 10 min. het was echt heel erg leuk! zeker een aanrader! alleen als je echt wilt 'uitgaan' kun je beter naar Kreta ofzo gaan want uitgaan zien de Grieken als een drankje drinken en niet dansen in clubs ofzo! maar zeker een bezoekje waard Samos-stad!

6,4

alleenreizend (4)