Appartement Anthemis**** in Samos-Stad Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.463 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Samos-Stad > Appartement Anthemis****

Beoordelingen Appartement Anthemis****

9 februari 2012

6,4
6,5
Appartementen

Appartement Anthemis scoort een 7,5 uit 10, op basis van 63 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Anthemis****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Anthemis**** in Samos-Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 85 vakantiefoto's van Appartement Anthemis**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Anthemis**** met andere accommodaties in Samos-Stad.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

62 beoordelingen over Anthemis****

met jonge kinderen
Nooit meer!!!
Fam
20-9-2011 Vies Vies en nog eens vies, en dat met een kleintje die rond kruipt en dan na 5 min helemaal goor is niet normaal.
Het begon met een kamer ergens hoger op...dit gelijk aangegeven aangezien wij niet van plan waren om al die trappen te trotseren met een kleine op onze armen, aangezien het er erg veel zijn.
Na de wissel, de viezigheid aangegeven en dat is toen gedweild. Vraag niet hoe.
Daarna hebben we in 1 week tijd 1 keer schone handdoekken gehad, 1 keer schone bedlinnen en een lucht dat er uit alle putten kwam....niet te harden.
Nou hebben we veel griekse app. en eilanden gezien. Dit app is erg slecht. alles is verouderd, alles kraakt en de veren komen door het matras.
Voor mensen met een handicap ook een afrader....errrrrg veel treden om te lopen.

Kortom erg slecht.

Ons is het goed bevallen
griekenland fan
26-9-2011 Goede vakantie gehad hier.elke dag schoonmaken behalve op zondag.Daar voor kreeg je op zaterdag een flayer waar dit op vermeld stond.Om de 2 dagen schonen handdoeken en beddengoed.Terwijl er in de reisgids stond 2 x per week.Inderdaa mag er weleens een likje verf over gehaald worden maar ja het is griekenland.bij ons is echt goed schoongemaakt.En ja in de badkamer is het een waterballet maar je deur open en het droogt wel.

Verouderd complex, maar zeker de moeite waard
Jan & Pauline
18-9-2011 Wij komen al jaren in Griekenland en het appartement was zeker niet super schoon, maar wel acceptabel. Wij kregen iedere dag schone handdoeken. Ook werden iedere dag alle vuilnisbakken geleegd, de badkamer en keuken schoongemaakt en het hele appartement werd gedweild. Tuurlijk hebben wij hier en daar een spinnewebje gezien, maar vies is het zeker niet, alleen verouderd.
Bijkomend voordeel vonden wij het "gratis" gebruik van de airco.
Voor mensen die slecht ter been zijn, zouden wij adviseren om een appartement aan te vragen op de 1ste laag. Wij zaten namelijk op de bovenste laag met een supermooi uitzicht over de baai, echter moesten wel 80 treden op.
Gezien de prijs valt er op dit appartement absoluut niets af te dingen.

Nooit meer dit enorm vieze onderkomen.
HallieHallo
15-9-2011 Afgelopen september 2011 hebben wij een week in Anthemis doorgebracht.
Het is een vies en oud complex waar wij nooit meer terug zullen gaan!!
Vieze kamers met veel ongedierte en oude beschadigde meubels, vloeren en inrichting. vieze spinnen, stof & spinnedraden overal, zelfs tegen de muur, geen NL tv, vies servies met etensresten erop, gaten in de vloer

NOOIT MEER!
absoluut een AFrader voor nog te boeken vakanties.

Tijdens het invullen van ons klachtenformulier was en nog een mevrouw die ook enorm vies vond en waar zelfs de wc niet gemaakt werd die al 1 nacht doorliep..

Super plek
Rob en Ingeborg Jol...
29-8-2011 Voor het eerst naar Griekenland gegaan, Samos-stad, app Anthemis.
De locatie van het app is top!! 10 min lopen van het stads centrum waar veel leuke restaurantjes zijn. 5 min lopen naar de baai waar een perfect strand is. Op het strand bij de gele en oranje bedjes helpt "Johnny"je super vriendelijk. Een strandbed met badlaken en een sapje voor 3 euro pp, geen geld. Als je zin hebt om wat te drinken, hij vliegt voor je. het restaurantje erbij is ook erg goed, Iracles is de ober die weet hoe het hoort, complimenten voor hun.
In app. Anthemis helpt Ute je uiterst vriendelijk. Wij hebben het als een warm bad ervaren, dankzij deze mensen was onze vakantie super. Elke dag ons bedje opgemaakt, app keurig schoon, fantastisch.Tip: ga een keer bij Thassos eten, zit aan de weg naar het centrum aan de rechterkant. super romantisch eten aan zee bij een geweldig familie restaurant. nog een tip. in Agios contantinos zit restaurant To Kyma, lieve mensen en puur en vers grieks eten, super.

Geen 4sterren waard
John en Linda
22-6-2011 minpunten:sobere inrichting(zelf de douchekop vasthouden),moest zelf eerst de boel afstoffen,lag best een laag,vloeren niet schoon,elke dag beestjes(misschien te voorkomen om wat voor de deur te leggen)in de kamers.Niks gezelligs tegen de muur(wel enge spin).lawaai van stoelen.

pluspunten:mooi uitzicht als je een beetje hoog zit,mooie olijfbomen,orleanders,
2kamerapp. nr 36 is ruim,prima keukeninrichting,goed sluitende ramen met voorzetramen,goede airco(gratis).Rustig gelegen.

Echt op zijn Grieks
jeroen
28-5-2011 Prima accommodatie, goed onderhouden, zeker ook de tuinen, wel beetje veel trappen, maar je moet wat overhebben voor een grandioos uitzicht !. Verder echt op z'n Grieks: veel plek in het appartement, heel sober maar doelmatig ingericht, waterballet in de douche, maar ook prima bedden en uitstekende service. Strand en winkeltje dichtbij. Voor 2,30 euro met taxi naar centrum. Autootje huren (kan gewoon aan de receptie, komen ze je halen) en eiland rondrijden is een aanrader: verbluffende vergezichten, verborgen strandjes, leuke eettentjes.
Ute en Ali doen alles voor je en je kunt erg met ze lachen.
Qua prijs aan de hoge kant, maar alles is prima voor elkaar.

Zeer fijn
john
21-5-2011 ligt op loop afstand naar samos stad fijn strand op 200 meter maar resturand verghina bij het strand is slecht maar solopasa 300 meter verder op zeer goed
en zen in samos stad is goed leker rond rijden en wandelen op het eiland is fantasties zeer mooie dorpen en natuur samos stad is niet zo bijzonder maar kokkari is veel leuker en is maar 15 min rijden het arpatamenten complax is grieks dus sober maar wel schoon fijne mensen die je graag helpen een aanrader

met partner, Mei 2011
Echt grieks appartement sober maar schoon.
ed/laura
5-6-2011 appartement Anthemis ligt net buiten Samos stad waardoor je niet in de drukte zit maar wel dichtbij, het uitzicht is fantastisch. De inrichting is wel wat gedateerd en de bedden zijn erg hard. Het personeel is erg vriendelijk en doet alles voor je. Wat nog wel gezegd moet worden is dat het voor mensen die slecht ter been zijn geen aanrader is dit ivm de vele steile trappen.

met partner, Sept. 2010
Erg sober
iris
27-9-2010 De ligging ten opzichte van het centrum is prima te lopen, met zo'n 10 minuten ben je in Samos-stad. En dat het glooiend is en veel trappen bij de accomodatie...ook geen punt. Maar dat alle kamers uitzicht op de baai hebben...teveel gezegd. Ons uitzicht was grotendeels een ander gebouw en veel bomen...geen zeezicht dus..
De kamer was erg sober, voor dezelfde prijs en in hetzelfde seizoen hebben we in veel sfeervollere accomodaties gezeten in Griekenland. Een placemat aan de muur als decoratie..jammer. De kamers waren wel schoon, erg prettig. Douchen is een waterballet...alles wordt nat. De mensen die er werken zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar aan onze verwachtingen na alle lovende woorden op deze site, werd zeker niet voldaan. In de accomodatie zaten veel Nederlanders, ons inziens teveel..te luidruchtig.

6,2
6,4