Hotel Andromeda** in Samos-Stad Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.016 bezoekers online
Home > Griekenland > Samos > Samos-Stad > Hotel Andromeda**

Beoordelingen Hotel Andromeda**

10 februari 2012

6,4
uitzicht vanaf ons balkon

Hotel Andromeda scoort een 8,2 uit 10, op basis van 98 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Andromeda**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Andromeda** in Samos-Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 106 vakantiefoto's van Hotel Andromeda** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Hotel Andromeda** met andere accommodaties in Samos-Stad.

95 beoordelingen over Andromeda**

met vrienden, Sept. 2011
Hotel Andromedia strand is bagger
Huizenga
17-9-2011 Hotel Andromedia beschikt over ruime maar ietwat gedateerde kamers. Het douche gedeelde (65x65) is zeer krap en de douche knop is niet aan de wand bevestigd dus zelf vasthouden. De ontbijtruimte is groot uitgevallen woonkamer met krappe tafels en stoeltjes. Het ontbijt bestaat uit brood, toast, muesli, eitje, kaas, ham, jam, melk, thee en koffie maar ach je kunt dooreten tot je vol bent Vanaf het niet al te ruime balkon geniet je inderdaad van een geweldig uitzicht. Alleen moet Andromedia snel iets doen aan het aangrenzende gebied dat leidt naar het zogenaamde strand wat dit lijkt op een braakliggend terrein. Het zwembad plus poolbar is goed en de bediening is uitstekend en erg vriendelijk. In Samos stad, 20 minuten lopen vanaf het hotel, kun je heerlijk eten vooral de Garden is echt top ook El Greeco is erg goed en betaalbaar. Om Samos verder te verkennen moet je wel over een auto of scooter beschikken. Maar een ritje met de lokale bus blijft ook nog altijd een geweldige happening

4 time in a row
Markos
31-8-2011 Voor de 4e keer nu hier geweest en het blijft voor ons thuiskomen. natuurlijk zijn de douches klein en kleeft het douche gordijn aan je, maar het is zo wie zo al een luxe dat je een douche gordijn hebt en ja het ontbijt is eenzijdig maar dat is standaard voor Griekse begrippen, en eten we thuis dan altijd van een giga buffet? Ja ze kijken geïrriteerd als je zelf eten en drinken mee neemt naar het zwembad, die mensen werken 7 dagen pw 12 uur per dag en zien inkomsten aan hun neus voorbij gaan. maar het is een geweldig schoon, vriendelijk en mooi hotel en wij gaan er zeker volgend jaar weer naar toe, wij zijn nu voor de 8e keer naar Samos geweest en hebben hier voor duurdere hotels gehad waar we veel minder tevreden waren dan hier. helaas waren we er dit jaar maar een week maar met alle gemak vertoeven we hier normaal 3 weken. SUPER HOTEL MET SUPER MENSEN. en ja ach als je zoekt met een vergrootglas dan vind je altijd wat.

Hotel met Geweldig uitzicht.
Hester
23-8-2011 Super vakantie gehad op Samos! Ook al heeft het Hotel wel wat min puntjes. De Kamers zijn klein en de douche super klein (om dan nog maar niet te praten over het douchegordijn dat bij elke stap die je zet aan je lichaam plakt)
Het ontbijt is minimaal, brood, 2 soorten beleg en koffie.
De afstand van het hotel naar Samos-stad is een stukje lopen maar echt niet te ver. Wij vonden het juist mooi om een het hotel in een rustig gebied te hebben waar je een super mooi uitzicht hebt en een stadje dichtbij genoeg om 's avonds lekker te kunnen eten.
De service bij het zwembad is goed. Maar het viel ons inderdaad ook op dat als je zelf water of wat te eten meeneemt je rare blikken krijgt. Ook was het bij ons zo dat een aantal Nederlandse en Scandinavische hotelgasten het nodig vonden om na het ontbijt met een handdoek alvast een ligbed bezet te houden. Jammer.

Prachtig eiland, ervaring met hotel wat minder...
Rob
11-8-2011 Na een lange reis moesten wij nog een paar uur, met ons kleintje van 3 maanden, wachten tot de kamer eindelijk gereed was. De ontvangst bij de receptie was vriendelijk, maar hiermee was dan ook alles gezegd. Het is niet echt gastvrij, om sommige gasten wel een welkomsdrankje aan te bieden en ons gewoon de rekening te geven, na het lange wachten voor gereedkoming van onze kamer. Ons is opgevallen dat de bediening en "service" bij het zwembad, nogal te wensen overlaat, zeker in vergelijking met de vriendelijke receptioniste. De prijzen bij het zwembad zijn hoog, en als je zelf een drankje of iets te eten meeneemt, wordt je scheef aangekeken. Het uitzicht vanuit het hotel is schitterend, maar qua bereikbaarheid naar het centrum, biedt de auto uitkomst. Helaas zijn er maar beperkte (smalle) parkeerplekken, waardoor wij schade aan onze gehuurde auto hebben opgelopen. De schoonmaak van de kamers is super. Het ontbijt is eenvoudig en iedere dag hetzelfde. Rob en Mirjam

Een prachtige locatie en hele lieve mensen
teun en lia
11-8-2011 wij hebben nog nooit zo'n mooie uitzicht gehad geweldig die zonsondergang en dan zo mooi op de baai kijken, de gastheer en vrouw en nikos en mamma hele lieve en vriendelijke mensen, de kamers keurig schoon, ontbijt ook goed,een aanrader om er heen te gaan, er is een nadeel en dat is dat je ongeveer een half uurtje kwijt bent om naar samosstad te lopen en het is een smal weggetje onvriendelijk voor kinderen, en je moet goed ter been zijn , als je terug komt van samosstad naar andromeda de weg is vrij steil.

met partner, 2011
Leuke vakantie gehad in Andromeda
j_hazekamp
5-7-2011 Andromeda is een eenvoudig hotel, maar alles is goed schoon, het personeel is erg vriendelijk, je het alles wat je nodig hebt. De prijs-prestatieverhouding is goed.
Het ontbijt was elke dag hetzelfde, maar wel lekker. Af en toe een ander soort vleeswaren zou wel plezierig geweest zijn. Wij waren blij dat we een auto gehuurd hadden, want in het donker terug lopen uit Samos Stad na het eten leek ons geen pretje.
Zonder eigen vervoer zit je overal wel erg ver vanaf.
Het zwembad was heel mooi en superschoon. We hebben geen enkele keer meegemaakt dat er geen ligbed meer voor ons was.
Wij hadden nog nooit een hotel gehad met zo'n mooi uitzicht en prachtige zonsondergangen.
We kunnen dit hotel aan iedereen aanbevelen.
We hebben heerlijk gewandeld op diverse plaatsen op het eiland en ook veel strandjes bezocht. We hebben heerlijk gegeten in taverna Krasodikeio.
Kortom: een prima vakantie.

Geweldig genoten
Simone de Vries-Roo...
4-7-2011 Net terug van 10 dagen genieten in Andromeda. Monica en Kosta zijn zeer gastvrij. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon. Het ontbijt is simpel, maar lekker. De ligging is geweldig. Het is er rustig;geen geknok om ligbedden en het zwembad is heerlijk. Het eten bij mama en Nikos is elke avond weer lekker met af en toe een extraatje "from the house". Samosstad is een stukje lopen; 20 min heen en een klein half uur terug.Voor ons geen probleem. Een taxi nemen kan ook. Andromeda ligt in een rustige omgeving. We hebben genoten de van het ruisen van de zee, de zonsondergang die iedere avond weer anders was en van de sterrenhemel als alle lichten gedoofd werden. Andromeda en Samos hebben ons hart gestolen.Zeker voor herhaling vatbaar!!

Fantastische vakantie gehad!
Martin & Kim
7-1-2012 Kleine kamers/douche? Daar is de prijs toch ook naar? Los daarvan slaap ik enkel en alleen. Kamers waren mijn inziens hygiënisch en het uitzicht onbetaalbaar! Fantastisch om wakker te worden met het geluid van de zee die tegen de rotsen klotst. Overigens, niet geheel onbelangrijk, de bedden lagen meer dan goed! Ontvangst was meer dan prima.

De mensen spreken fatsoendelijk Engels, zijn ontzettend behulpzaam en betrokken. We werden zelfs uitgezwaaid door de hoteleigenaar en receptionist. Ook vertellen ze je wat typisch Samos is en verwijzen ze je naar de mooiste plekjes. Zwembad is schoon en altijd bedden vrij! Enige opmerking is de ligging, althans, als je slecht ter been bent of kleine kindere hebt, is een auto een must.

Samos zelf is fantastisch. The please to be als je wilt genieten van rust en graag cultuur snuift. Fantastische en ongerepte natuur, geweldige verlaten baaitjes, goed eten en betaalbare prijzen!! Wij gaan dit jaar voor de tweede keer naar Samos/hotel Andromeda.

Verslavend..
Rick
1-8-2011 Hotel Andromeda is eigenlijk een beetje een apart verhaal. Ga je het hotel echt beoordelen zonder emotie, dan valt het allemaal een beetje tegen.
Kamers te klein, badkamer oud, veel lopen, koffie niet te drinken. Maar toch..
Wij hebben de leukste vakantie ooit gehad.
Zo leuk dat we nadat we in juni 3 weken zijn geweest, nu in september nog eens 3 weken terug gaan. En dat doen wij anders nooit.
Alles is relaxed en de mensen zijn echt vriendelijk zonder dat het overdreven is. Wij zijn geen zwembad liggers en het strand is 5 minuten lopen via het trappetje, volop leuke restaurantjes en echt iedereen is gewoon vriendelijk.
Wij gaan weer genieten!

met partner, Mei 2011
Schitterend uitzicht
Cockie
19-6-2011 Vanuit alle kamers kijk je prachtig uit over de Egeïsche zee en de bergen. De familie en het personeel zijn zeer vriendelijk. Het eten in de bar van het zwembad is uitstekend. Onder andere heerlijk malse souvlaki en Griekse yoghurt met super lekkere honing. De kamers worden goed schoongehouden. Ook een compliment voor de hostess die zeer betrokken is bij haar werk.
De weg richting Samos-stad is niet kindvriendelijk.

6,5