Appartement Alkion**** in Samos-Stad Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Alkion****

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Alkion****

Samos-Stad
Appartement Alkion scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Alkion****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Alkion**** in Samos-Stad, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Samos. Vergelijk Appartement Alkion**** met andere accommodaties in Samos-Stad.

2 beoordelingen over Alkion****

"Heel goed"
Jacqueline en Ton
18-10-2008 WSij zaten van 7-10 tot 17-10 in Alkion. Eerste week service/schoonmaak erg goed. Laatste week is er 3 x niet schoongemaakt. Dit vonden wij echt niet goed. We zaten wel in het naseizoen maar we hebben er wel voor betaalt dat er schoongemaakt werd. Dit is ook gemeldt bij de reis organisatie. Accomodatie is voor de rest erg goed. Wij zaten in appartement 21 hier hadden we nog tot half 6 zon op het terras. Na 1 km lopen zat je in de winkel/restaurantjes straat. Laatste week gingen er wel veel winkels/restaurants dicht. Voor de rest goede vakantie gehad.

cor
16-5-2008 top top , schoon , rustig , niet te ver van het dorp